Egyedi receptúra alapján készült friss, saját pörkölésű, kézzel csomagolt, ínycsiklandozó kávékülönlegességek

From: Kardinal Kézműves Coffe <support_at_pihenjegyet.hu>
Date: Mon, 19 Jan 2015 05:52:46 +0100

Termékeinkre 100% visszavásárlási garanciát adunk!







  

Az Elit elnevezésű Akciós termékünket Afrika és Dél Amerika ötféle csúcsminőségű Arabica kávéból, míg az Amarettos ízesítésűt pedig Dél Amerika legnépszerűbb Robustából és Arabica keverékből áll. Kávéinkat egyedi arányok szerint állítjuk össze és lágy francia stílusban pörköljük.
A hiedelmekkel (vagy tévhitekkel) ellentétben a kávénak számos pozitív hatása van az emberi szervezetre. Ma már több kutatás is bizonyítja, hogy a mértékletes kávéfogyasztás jótékony hatással van az egészségünkre.
Mindannyian ismerjük és szeretjük a koffein hatásait, mivel elősegíti az agyi funkciók működését, javítja és elősegíti az izmok összehúzó képességét, segíti az emésztési folyamatokat.




  
TOVÁBBI JÓTÉKONY HATÁSOK
A lágy pörkölésnek köszönhetően a kávébabok nem égnek meg, így a pozitív hatások, mint a koncentrációs készség és az éberség növelése, a fejfájás enyhítése, véráramlás javítása és az izomműködés serkentése.
Ezek mellett még további előnyeit is élvezhetjük, hogy sok antioxidánst tartalmaz, a gyógyszeriparban is sokrétűen felhasználják és a szépségünkre is jó hatással van.
A kávé vízhajtó hatású és csontritkulást okoz Kutatások szerint a mérsékelt mennyiségben fogyasztott koffein nem okoz kiszáradást, elektrolithiányt, mivel a koffein csak a sejtek közötti terek víztartalmát csökkenti, a sejten belüli folyadékmennyiséget nem befolyásolja. Csupán a nagy dózisban (legalább 250 mg) elfogyasztott koffein rendelkezik diuretikus (vízhajtó) hatással, ám ehhez gyors egymásutánban legalább 4 kávét kellene meginni. Jó, ha tudjuk, hogy a rendszeres koffeinfogyasztók idővel hozzászoknak ehhez a hatáshoz is. Egyes tanulmányok arra utaltak, hogy a koffein növeli a vizelettel történő kalciumürítést, ám az újabb eredmények szerint ez a veszteség meglehetősen minimális, napi 2-3 kávé nem befolyásolja a kalciumegyensúlyt vagy a csontsűrűséget. A túlzott (napi 6 adagnál is több) kávé kis mértékben fokozhatja ugyan a vizelettel történő kalciumkiválasztást, ám ez főként a kevés kalciumot fogyasztó nők számára jelenthet kockázatot.
A KÉZMŰVES PÖRKÖLÉS ELŐNYEI
Sokéves tapasztalattal rendelkező kávémesterünkkel, a világ legjobb Robusta és Arabica kávéiból, saját recept alapján összeállított kávékeverékeket készítünk. A pörkölés, kis üzemben, 180-190 C fokon, történik, 18-22 percen keresztül, hogy még lágyabb és különlegesebb pörkölt kávék készüljenek.
  
FOGYASSZA ÖN IS KÉZMŰVES KÁVÉINKAT HAGYOMÁNYOS NATÚR,VAGY IZGALMAS ÍZESÍTÉSEKKEL




Egy csésze kávéban 40-80 mg koffein található. Ennek hatása az idegrendszerre koncentrálódik, amelynek köszönhetően csökken az álmosság, az unalom és a fáradtság. Ezen kívül megkönnyebbülést nyújt fejfájás és migrén esetén, és javítja az érzékelést. A koffein pozitív hatásait az idegrendszerre egy feltételes reflexeket vizsgáló kísérlet segítségével bizonyították.
 

 





A KARDINAL COFFEE termékeit olyan embereknek készítjük, akik szeretik az igazán finom kávékat,értékelik a hetente történő pörkölés frissességet, és a hazai kisüzemi kézművességet.
   
Amennyiben nem szeretne több levelet kapni, kattintson ide!
 
Received on Mon Jan 19 2015 - 06:00:42 CET

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Mon Jan 19 2015 - 08:30:01 CET