☀ Nagyobb tűrőképesség!

From: Balázs Nagy, Szupervasarlas.com <noreply_at_szupervasarlas.com>
Date: Sun, 01 Feb 2015 10:35:44 +0100

Excite Man Stimul az erőteljesebb és hosszantartó erekcióért!



☀ Nagyobb tűrőképesség!

Nem kell többé szégyenkeznie a hálószobában!

Ahogy a kötelezettségeink szaporodnak és mind több stressznek vagyunk kitéve a mindennapjainkban, gyakran megesik, hogy a személyes élvezeteink háttérbe szorulnak, ami a fontossági sorrendet illeti. Ez a fő oka annak, hogy nem tudunk kellő figyelmet fordítani sem Önmagunkra sem a partnerünkre. Ne engedje meg Önmagának, hogy szégyenkeznie kelljen a korai magömlése miatt- ellenkezőleg, nincs egyedül. Rengeteg férfinak van ugyanilyen problémája! Azonban, nekünk most vanmegoldásunk, ami megmenti Önt a kellemetlenségektől és megoldást ad arra, hogy Önnek és a kedves partnerének is az élmény hosszan tartson! Igen! Az Excite Man Stimul segít Önnek ebben, hogy erőteljes erekciója legyen, meghosszabbíthassa az élményt és intenzívebb orgazmust tudjon megélni! Nincs többé szégyenkezés azokban a pillanatokban, amikor valóban a férfiassága kell, hogy előtérbe kerüljön!

Partnere elégedett Önnel az ágyban?

Ahhoz, hogy jó szerető legyen, tisztában kell lennie egy biológiai ténnyel: nevezetesen, a nőknek sokkal több időre van szükségük, mint a férfiaknak, hogy a csúcsra jussanak közösülés közben. A férfiak akár 4 perc alatt is el tudnak élvezni a behatolástól számítva, míg a nőknek ugyanerre 10-11 percre van szükségük. Ezért nagyon fontos, hogy minél kitartóbbak legyenek az ágyban. Így biztosak lehetnek abban, hogy kielégültek mindketten a partnerével, és a partnere nem lesz egyike azon nők közül, akik eljátsszák az orgazmust, a barátnőinek pedig azt meséli, hogy Ön milyen fantasztikus az ágyban. Egyébkent, a tanulmányok azt mutatják, hogy a férfiak nagy többségének fogalma sincs, hogy a partnerük mikor és hányszor színleli az orgazmust. Ezért nagyon fontos, hogy a legfontosabb csatatéren minden férfinak úgy mutatkozzon be, mint egy igazi hős! Az Excite Man Stimul nagyobb állóképességet kap, erősíti és rendszeressé teszi az erekciót, aminek még az legigényesebb partner sem képes ellenállni!

Mi az Excite Man Stimul?

Az Excite Man Stimul, egy spray, természetes alapanyagokat tartalmaz, ami a pénisz és a nemi szervek környékére permetezve, izgalmat vált ki. Enyhe bőrpír tanúskodik a spray hatásáról, serkenti a vérkeringést, ami a szövetek tapintásakor nagyfokú érzékenységet vált ki. Az Excite Man Stimul kellemes elégedettség érzetet ad, ami hozzájárul a nagyfokú izgalomhoz. Ezért, ez a spray ideális a stimulációra és a hosszan tartó közösülésre.

Hogy kell használni az Excite Man Stimul-t?

Az Excite Man Stimul-t közösülés előtt a nemi szervek környékét bemasszírozzuk. Ez egy csodálatos előjáték is lehet, különösen akkor, ha ezt a műveletet átengedi a partnerének, hogy a sprayt a péniszére és annak környékére kenje. Viszont, ezt Ön is könnyedén megteheti, ha nem szeretné a különösen erős szexuális erő titkát felfedni partnere előtt. A sprayt permetezéskor be kell masszírozni a bőrbe, hogy felszívódjon, minden összetevője természetes alapú, így könnyen felszívódnak. Így a legkevesebb erőbevetés mellett is tökéletes eredményt ér el, ami látható, érezhető lesz, és hosszadalmasan tart!

Tudok direkt is rendelni spayt?

Igen. Amikor Ön megrendeli, akkor csomagoljuk és kiszállitjuk diszkréten személyesen Önnek a cimére, egyenest a kezébe. Azonban ne felejtsük el, hogy az Excite Man Stimul slágerré vált világszerte, köszönhetően a kiváló teljesitményének. A készletek szó szerint olvadnak, annyira kapóssá váltak. Ezért garantáljuk a szállitást csak ha megrendeli a következő 20 percben, mert nagyon fogyóban van.

Hogy távolítsa el az e-mail a levelezési listán, kattintson ide
Received on Sun Feb 01 2015 - 10:40:58 CET

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Sun Feb 01 2015 - 13:12:02 CET