☃ Zavarja ki az egereket és patkányokat az otthonából!

From: Balázs Nagy, Szupervasarlas.com <noreply_at_szupervasarlas.com>
Date: Thu, 05 Feb 2015 06:58:27 +0100

Engedje meg a családjának a tiszta és egészséges otthont!



☃ Zavarja ki az egereket és patkányokat az otthonából!

Mi a Wave Zap és kinek ajánlják?

A Wave Zap elektromos berendezés ami 25kHz frekvencia feletti ultrahangos hullámokat bocsájt ki. Ez a berendezés kombinálja a modern ultrahangos, elekromágneses és ionos technológiát. Az ultrahangos hullámok halálos ellensége a férgeknek, de teljesen ártalmatlanok az emberre és a házi állatokra. A digitális elekromágneses hullámok elérnek a legeldugotabb helyekre is ahol a patkányok, csótányok, pókok és hangyák élnek és szaporodnak. Az ionos technológia garantál a levegő fertőtlenitésre anionokkal és tisztitsa levegőt. Ideális a halsználatra mindehol ahol szükséges a magas szintű higiénia. Ajánlatos a házakban, lakásokban, nyaralókban, pincékben, garázsokban, üvegházakban, istálókban, raktárakban, silókban, farmokon... A beépitet LED lámpa miatt amely lehetővé teszi a tájékozódást a sötétben, különösen megfelelő a hálószobákban és gyerek szobákban.

Mágikus hang amely „megőrjiti“ a férgeket!

A Wave Zaprel való féreg eltávolitás, változatos ultrahangos hullám olyan hangot ad ki ami „megőrjiti“ őket. Pont úgy ahogy minket a rendőr sziréna idegesit minket, a férgek és a rovarok nem tudnak hozzá szokni az állandóan változó ultrahang hullám változáshoz. Ez mellett ra vannak kényszerűlve, hogy elhagyják az ismert és biztonségos helyet az otthonában és keresni másik buvóhelyet! Mig az ultrahang hullám halhatatlan az emberek és házi állatok számára. Egyidőben, a Wave Zap elektromos impulzusokat ad ki az elektromos telepitéseken kersztül a falba. Az impulzusok eljutnak az elbujt férgekig és irritálják őket, amit azt éri el, hogy a férgek elmenekülnek az otthonából. Ez mellett, Wave Zap nem hat ki az másik elekronikus berendezésre az ön otthonában. Sikeresen lettek tesztelve az ő ultrahangos jellemzői és az elektromágneses kompatibilitás. A Wave Zap energiatakarékos mivel csak 2 W fogyaszt. Nagy haszon!

A Wave Zap használata gyerekek közelében biztonságos?

Igen, a Wave Zap teljsen biztonságos a használatra az emberek közelében, beleértve a gyerekeket és a kisbabákat is. Az ultrahangos és elektromágneses hullámokat nem lehet hallani és ártalmatlanok az emberi fülre, de halálos ellensége a férgeknek. Úgyszintén, a Wave Zap 100% -ban biztonságos a használatra mivel nem bocsájt ki veszélyes kémiai anyagokat. Ellenkezőleg, a beépitett ionizátor tisztitja és frissiti a levegőt valamint eltünteti az allergéneket. A beépitet LED lámpa kivételesen megfelelő a gyerekszobákra mivel megkönnyiti a tájékozódást a sötétben. Rendelje meg még ma és biztositjon védelmet a családjának a férgektől!

A Wave Zap káros a háziállatokra?

Nem, a legtöbb háziállatra az ultrahangos frekvecia amit ez a berendezés bocsájt ki ártalmatlan. Kutyák, macskák, halacskák és madarak nem halják ezeket a hullámokat. Valamint ez nem igy van a férgekkel - háziállatokkal. Mivel a Wave Zap úgy lett tervezve a rovarirtásra, az ön háziállatainak - férgeknek zavaró lesz ez a berendezés. De a tény az, hogy az ultrahang nem megy keresztül a falon, igy a hörcsögök, tengerimalacok, nyulak és görények biztonságban lesznek a másik szobában zárt ajtó mögött. Rendelje meg azonnal és szabaduljon meg a férgektől az otthonából!

Hogy távolítsa el az e-mail a levelezési listán, kattintson ide
Received on Thu Feb 05 2015 - 13:08:12 CET

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Thu Feb 05 2015 - 19:26:02 CET