Üdülőtelepek az Adrián

From: Nyr Horvtorszgban <nyarmr863d6horvatorszagban_at_gerard-le-goubey.com>
Date: Sun, 08 Feb 2015 23:34:05 +0000
Adriaguest(pont)com - az Ön hivatalos horvátországi utazási partnere!
Ha már nem kíván több hasznos információt kapni a horvátországi
üdülésekkel kapcsolatban, akkor itt leiratkozhat.
Horvátországban sok üdülőfalu, üdülőtelep van. Egyikben faházak, bungalók sorakoznak árnyas fák alatt, másikban kőből épült sorházak állnak a tengerparton, van szállodára hasonlító, pavilonos, sőt medencés üdülőtelep is. Van nudista, kempinges és luxus kategóriás, kutyabarát és gyerekbarát fajta. Mindegyik üdülőfalu valamelyik nevezetesebb város közelében helyezkedik el, közel a parthoz.
Remekül felszerelt és jól ellátott nyaralótelepek, ahol megtalálható a bolt, étterem, sportpályák, sok helyen van animációs program kicsiknek és nagyoknak, játszótér a gyerekeknek, diszkó vagy táncestek, szerveznek kirándulásokat, vagy bérelni lehet kerékpárt, robogót, motorcsónakot egy-egy kiruccanáshoz.

Összes szállás »

Üdülőtelepek »

Ahol a házikedvenceket is várják »

Kisgyerekekkel érkezők részére »

Kedvezményes áron »

Kempingek »

Mai válogatásunkban tíz üdülőtelepet mutatunk be, a legnépszerűbbekből válogattunk, Isztriától Dalmáciáig. Ha megtetszik valamelyik, foglalja le, hiszen január - február, mindjárt itt a nyár!

1.: Porec - LANTERNA** üdülőtelep - 10% korai foglalási kedvezmény. Isztrián, a kellemesen zöld Lanterna-félszigeten álló pavilonokban 3-6 személyes apartmanok tengerre vagy parkra néző teraszokkal. Ingyenes a parkolás és az internet. Sportolási és szórakozási lehetőség, bolt, étterem tengerparti terasszal. Kerékpárok, vízisport eszközök bérelhetők. Kavicsos strand játszótérrel, zuhanyozókkal, napozóágyakkal, napernyőkkel és strandbárral 100m, nudista strand 600m, városközpont 13 km. Porec - LANTERNA** »


2.: Rovinj - AMARIN**** üdülőtelep - 20% korai foglalási kedvezmény (főszezonban minimum 5 napos tartózkodással). Az isztriai üdülőfaluban két kategóriában vannak 2-3 személyes stúdiók és 4-6 személyes apartmanok, a kétcsillagos még fel nem újított, a négycsillagos pedig felújított rész. Területén található étterem és terasz, pizzéria, kávézó, tengerparti bárok és snack-grill, medence, internetpont, TV-szoba, boltok, masszázs és fodrászszalon, orvosi rendelő. Akadálymentes. Van tengervizes külső medence, ingyenes parkolás és internet, búvárklub és sok más sportolási lehetőség, gyermek, ifjúsági és felnőtt animáció. Kerékpárok, vízisport eszközök bérelhetők. Strandok 300m, városközpont 4000m. Rovinj - AMARIN**** »


3.: Umag - POLYNESIA*** üdülőtelep - 20% korai foglalási kedvezmény (meghatározott időszakokra). A híres teniszvároska Katoro-öböl felőli részében, közvetlenül a tengerparton fekszik ez az üdülőfalu 66 bungalóval és 620 apartmannal, étteremmel, kávézókkal, pizzériával, boltokkal. A bőséges sportkínálatból ki kell emelnünk a teniszpályákat, tenisziskolát, és a lovaglóközpontot, a szórakozási lehetőségek közül pedig a nappali és esti Sol Meliá animációkat és a tematikus zenés-táncos esteket. Strandok 350m, városközpont 3000m.
Umag - POLYNESIA*** »


4.: Crikvenica - KAJCAK** üdülőtelep - 10% korai foglalási kedvezmény, elő- és utószezonban 6 napot fizet, 7 napot kap akció. A Kvarner-öböl kedves kis nyaralófaluja Dramalj, ott van ez a remek üdülőtelep zöldövezetben, tengerre néző pavilonokkal és bungalókkal, 2-4 személyes szobákkal és házikókkal, félpanziós ellátással. Étterem aperitifbárral, táncterasz, klubszoba, tévészalon, bolt és sportközpont tartozik hozzá. Parkolás és internet ingyenes. Kavicsos strand strandbárral, bérelhető napernyőkkel, napozóágyakkal 150m, városközpont 4500m.
Crikvenica - KAJCAK** »


5.: Zadar - ZATON HOLIDAY RESORT 3* üdülőtelep - június 13-27 között 6 napot fizet, 7 napot kap akció. Észak-Dalmáciában, Zadartól 16, Nintől mésfél kilométerre fekszik Zaton homokos tengerpartja. A háromcsillagos üdülőtelepen fenyőerdő árnyékában állnak a kényelmes kis házak 2-3 személyes stúdiókkal és 4-5 személyes apartmanokkal. Sport és szórakozási lehetőség széleskörű választéka, fűtött külső medencék, búvárklub, animációk, éttermek, boltok, diszkó, welness, lassan mélyülő, másfél kilométer hosszú homokos és kavicsos strand 200m.
Zadar - ZATON HOLIDAY RESORT 3* »


6.: Omis - HOLIDAY VILLAGE SAGITTA*** üdülőtelep - 10% korai foglalási kedvezmény. Csodálatos környezetben található ez az üdülőtelep: zord hegyek a háttérben, szűk kanyon, jó illatú fenyőerdők, a Cetina folyó által kialakított tengerpart és egy vidám, nyüzsgő kisváros a közelben, tele látnivalóval. 2-4 személyes szobák és bungalók, all inclusive ellátással. Minden szoba légkondicionált, tengerre néző terasszal. Őrzött parkoló, külső medence, ingyenes internet. Kavicsos és sziklás strand bérelhető napozóágyakkal 75m, városközpont 7000m.
Omis - HOLIDAY VILLAGE SAGITTA*** »


7.: Trogir - MEDENA*** üdülőtelep - 10% korai foglalási kedvezmény, elő- és utószezonban 6/12 napot fizet, 7/14 napot kap akció. Seget Donji kis halászfalu a festői Ciovo-szigeten, Trogir közelében. Az üdülőtelep 3-5 személyes, teljesen felújított, légkondicionált apartmanokat kínál, parkolóval, ingyenes internettel, műholdas tv-vel, sokféle programmal és sportolási lehetőséggel. Két étterem, kávéház, diszkó várja a vendégeket. Fodrász, fitnessz és szauna, búvárklub is van. Betonozott és homokos strandja 150m, bérelhető napernyőkkel és napozóágyakkal, nudista strand 250m. Városközpont 4000m.
Trogir - MEDENA*** üdülőtelep »


8.: Pakostane - PINE BEACH** üdülőtelep - 10% korai foglalási kedvezmény, elő- és utószezonban 6/12 napot fizet, 7/14 napot kap akció. Biograd és a Vranjsko tó között találjuk ezt a szép és kedvező árfekvésű üdülőtelepet. Öt nemzeti park és Zadar közelsége különösen a kirándulni, felfedezni vágyó nyaralók körében teszi kedvelt úticéllá, de a strandvakációt kedvelők körében is népszerű a 20 méterre lévő hosszú homokos part. Fenyőerdők övezik a 2-5 személyes faházakat, az ellátás all inclusive. Welness, fitness, animáció és sportlehetőségek, kerékpár is bérelhető. A parkolás és az internet ingyenes. Homokos és kavicsos strandján a napernyőért, napozóágyért sem kell fizetni.
Pakostane - PINE BEACH** üdülőtelep »


9.: Lopar/Rab-sziget - SAN MARINO Sahara/Rab*** üdülőtelep - elő- és utószezonban 6/12 napot fizet, 7/14 napot kap akció. Ideális nyaralási hely kisgyermekes családok számára a híres Rajska Plaza, azaz Paradicsom part. A San Marino sport és szórakoztató központ minden korosztály számára megfelelő elfoglaltságot kínál. 2 5 személyes, légkondicionált szobák, műholdas tévével. Animációs programok, játszótér és játszószoba a gyerekeknek. Ellátás félpanziós a központi épületben. Kerékpár bérelhető, zenés esteket, egyéb programokat is szerveznek. A homokos strand lassan mélyülő, 100m, bérelhető napernyőkkel és napozóágyakkal, fizetős csúszdával, a nudista strand 200m. Városközpont 800m.
Lopar/Rab-sziget - SAN MARINO Sahara/Rab*** »


10.: Vrsar - KOVERSADA**** FKK üdülőtelep elő- és utószezonban 10% korai foglalási kedvezmény. Utolsónak egy üdülőtelep a napimádóknak, Európa legismertebb naturista parkja a Lim-fjord közelében. 120 kényelmes, 3-6 személyes, légkondicionált apartmanja van erkéllyel, műholdas tévével és internetkapcsolattal. Étterem, bár, fodrásy, masszázs, sokféle sportolási lehetőség, táncestek, grillvacsorák. Homokos strand 50m, strandbárral, zuhanyozókkal, bérelhető napernyőkkel és napozóágyakkal. Kutyastrand is van. A városközpont 1000m.
Vrsar - KOVERSADA**** »


Összes üdülőtelep Horvátországban »

Összes szállás Horvátországban »


Received on Sun Feb 08 2015 - 18:07:20 CET

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Sun Feb 08 2015 - 20:24:02 CET