☃ Minden férfi álma most valóra válik!

From: Balázs Nagy, Szupervasarlas.com <noreply_at_szupervasarlas.com>
Date: Sun, 08 Feb 2015 06:12:20 +0100

Állitható markolat a rendkivüli örömhöz!



☃ Minden férfi álma most valóra válik!

Minden férfi álma most valóra válik!

Fleshlight®, a férfiak számára most a legkeresettebb sexuális játék a világon alkalmat ad arra, hogy kiprobáld a sexet egy pornó sztárral! A pornó szinészek kiváltsága az, hogy a legkivánatosabb pornó sztárba élvezzen, most ez neked is elérhető! A Fleshlight népszerűség oka az, hogy realisztikus Super Skin anyagból készült és, hogy tökéletesen valódi érzést ad a behatolásnál. Anatómiailag formázott női nemi szervek alapján, a Fleshlight már éveken át több millió férfit szórakoztat világszerte, és most jön egy speciális kiadás a „Fleshlight Girls“! Népszerűsége miatt a Fleshlight alkotói eltervezték, hogy megcsinálnak egy olyan anatómiai intim formát ismert pornó sztárokról, és úgy megvalósitják világszerte több millió férfi álmát! A világon egyik legismertebb pornó szinésznő alapján formázott, a Fleshlight aláirva mint Jenna Haze, ez egy valóra vált álom sok férfi számára! És még ami a legjobb- teljes mértékben be tudja állitani ahogy csak megfelel- akár ha szűket vagy a lazábbat szereti... már tudja, hogy miért! :) Készen áll, hogy megtapasztalja a féktenel örömöt?

Flexibilis méret!

Mindenki különböző, van aki az idősebb nőket kedveli laza vaginai izmokkal, de van aki a csak a fiatalt kedveli, szűken és szorosan. A Jenna Haze Fleshlight olyant nyújt, hogy a sexi játékod teljesen magadnak állitsd be - csak egy szelep megtekerésével megadhatod, hogy mennyi levegőt szivjon be. Úgy döntöd el, hogy szeretnél-e több vagy kevesebb szoritást a behatolásnál. A Fleshlight valóra váltja a vágyaidat!

Beszéd nélkül, pénz kidobás nélkül, nemi betegségek nélkül...csak teljes elégedettség!

A Jenna Haze Fleshlight épp az ami minden férfinek kell: elégedettség melyet nem kell napokig hallgatnod ahogy vacog mert költi a pénzét. Attól függetlenül, hogy változásképp csak egy csodálatos sexre vágysz, vagy meguntad a drága sminkekre és vacsorákra kidobni a pénzed csak, hogy sexelj- a Jenna Haze Fleshlight a megoldás. Többé nem kell azért aggódnod azon, hogy mikor élvezel el és mikor okozol csalódást a partnerednek. Nem kell üres történeteket hallgatnod. Többé nem kell óvszert használnod, hogy ne kapj el valamilyen nemi betegséget. Nincs több kifogás, hogy nincs kedve a sexhez! Most itt van az új kis titkod, mely nagy elégedettséget fog okozni- sex érzés pornó szinésznővel!

Meddig használhatom a Jenna Haze Fleshlight?

A Jenna Haze Fleshlight évekig is használhatod még ha minden nap is használod. A Jenna Haze Fleshlight legjobb előnye, hogy nem lazul el és nem használódik el az évek során, mint ahogy a női nemi szervek. Attól függetlenül, hogy milyen sűrűn használod és rendszeresen karbantartod/tisztitod, a Jenna Haze Fleshlight éveken keresztül a barátod lesz! És még ami a legfontosabb, a Jenna Haze Fleshlight-nek sosem „lesz fejfájása“ vagy valami fontosabbat dolga, igy élvezheted amikor csak megkivánod!

Hogy távolítsa el az e-mail a levelezési listán, kattintson ide
Received on Mon Feb 09 2015 - 00:36:50 CET

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Mon Feb 09 2015 - 03:05:02 CET