☂ Erőteljesebb orgazmus!

From: Balázs Nagy, Szupervasarlas.com <noreply_at_szupervasarlas.com>
Date: Fri, 13 Feb 2015 09:03:55 +0100

A tudósok felfedezték annak titkát, miként lehet hosszabb tűrőképességed az ágyban!



☂ Erőteljesebb orgazmus!

Miért „fáj a feje“ a nőknek oly gyakran“?

Köztudott, hogy a nők gyakrabban kerülik a szexet, mint a férfiak. Sok férfi figyelmet sem fordít arra, hogy mi ennek a háttere, arra gondolnak, hogy átmeneti hangulatingadozás. De, valójában mi is történik? A tanulmányok kimutatták, hogy a nők nagy többsége csak színleli az orgazmust. Ennek oka eltérő lehet, de az egyik leggyakoribb az, hogy szexuálisan kielégületlenek partnerükkel. Színlelve az orgazmust, a nők kerülik a partnerüknek a szemébe mondani, mivel nem elégedettek, nehogy megsértsék azok egóját, vagy, hogy elkerüljék a kellemetlen pillanatokat. A tanulmányok egyike azt is megemlíti, hogy az orgazmust színlelő nők hajlamosak a flörtre más férfiakkal. Az elégedetlenség a jelenlegi partnerrel, a pénisze nagyságával, a szexuális együttlét időtartamával és a rutinnal, a szex elkerüléséhez vezet.

Akadályozza ezt meg az elismert szeretők titkával!

Manapság, néha a megterhelő stresszes életmód befolyásolja a kielégültségünket, a legnagyobb igyekezetünk ellenére sem sikerül teljesíteni minden feladatunkat. Ezért van szükség néha arra, hogy „lökést“ adjunk a dolgoknak, hogy azok ne váljanak rutinszerűvé és ne hasonlítsanak „feladatnak“. Mert az ilyen helyzeteket a partnere is megérzi, és saját maga is mellőzi a szexet, amikor már nem a legjobb kiadásban szerepel. Szerencsére, az Excite Man Stimul, a forradalmi spray, lehetővé teszi Önnek, hogy a legnehezebb nap után is kitűnő szerető lehessen, nem nehéz kitartó szeretője lenni még a legigényesebb nőnek sem. A spray erős vágyfokozó összetevői segít, hogy minden nő igazán különlegesen érezhesse magát az Ön társaságában! Ezért az Excite Man Stimul-t a leghíresebb emberek a leggyakrabban választják, amikor az erekció időtartamának meghosszabbításáról és a szexuális vágy megerősítéséről van szó!

Nem kell többé szégyenkeznie a hálószobában!

Ahogy a kötelezettségeink szaporodnak és mind több stressznek vagyunk kitéve a mindennapjainkban, gyakran megesik, hogy a személyes élvezeteink háttérbe szorulnak, ami a fontossági sorrendet illeti. Ez a fő oka annak, hogy nem tudunk kellő figyelmet fordítani sem Önmagunkra sem a partnerünkre. Ne engedje meg Önmagának, hogy szégyenkeznie kelljen a korai magömlése miatt- ellenkezőleg, nincs egyedül. Rengeteg férfinak van ugyanilyen problémája! Azonban, nekünk most van megoldásunk, ami megmenti Önt a kellemetlenségektől és megoldást ad arra, hogy Önnek és a kedves partnerének is az élmény hosszan tartson! Igen! Az Excite Man Stimul segít Önnek ebben, hogy erőteljes erekciója legyen, meghosszabbíthassa az élményt és intenzívebb orgazmust tudjon megélni! Nincs többé szégyenkezés azokban a pillanatokban, amikor valóban a férfiassága kell, hogy előtérbe kerüljön!

Partnere elégedett Önnel az ágyban?

Ahhoz, hogy jó szerető legyen, tisztában kell lennie egy biológiai ténnyel: nevezetesen, a nőknek sokkal több időre van szükségük, mint a férfiaknak, hogy a csúcsra jussanak közösülés közben. A férfiak akár 4 perc alatt is el tudnak élvezni a behatolástól számítva, míg a nőknek ugyanerre 10-11 percre van szükségük. Ezért nagyon fontos, hogy minél kitartóbbak legyenek az ágyban. Így biztosak lehetnek abban, hogy kielégültek mindketten a partnerével, és a partnere nem lesz egyike azon nők közül, akik eljátsszák az orgazmust, a barátnőinek pedig azt meséli, hogy Ön milyen fantasztikus az ágyban. Egyébkent, a tanulmányok azt mutatják, hogy a férfiak nagy többségének fogalma sincs, hogy a partnerük mikor és hányszor színleli az orgazmust. Ezért nagyon fontos, hogy a legfontosabb csatatéren minden férfinak úgy mutatkozzon be, mint egy igazi hős! Az Excite Man Stimul nagyobb állóképességet kap, erősíti és rendszeressé teszi az erekciót, aminek még az legigényesebb partner sem képes ellenállni!

Hogy távolítsa el az e-mail a levelezési listán, kattintson ide
Received on Fri Feb 13 2015 - 15:46:52 CET

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Fri Feb 13 2015 - 22:09:03 CET