✔ Kényeztesse magát makulátlan bőrével!

From: Balázs Nagy, Szupervasarlas.com <noreply_at_szupervasarlas.com>
Date: Sat, 14 Feb 2015 12:34:47 +0100

Rendelje meg és csökkentse a pattanásokat akár 92-al%!



✔ Kényeztesse magát makulátlan bőrével!

Egy tinédzser lány felfedte a 150 éves titkot, ami segített neki abban, hogy örökre megszabaduljon a pattanásaitól!

Márta (17), egy budapesti tinédzser, köszönve a nagymamája receptjének, megoldotta legnagyobb problémáját. A 150 éves recept, amit generációról generációra vittek át, segített Mártának, hogy mindörökre eltüntesse pattanásait! Köszönve ennek a receptnek, ma már világszerte több millió embernek sikerül megszabadulnia a pattanásoktól, mitteszerektől! Mivel Márta ezt a receptet felfedte egy kozmetika cég előtt, Ők ez alapján egy teljesen új készítményt állítottak elő. A számos elvégzett tanulmány ismét bebizonyította ennek a természetes receptnek a hatékonyságát. És azt aképességét, hogy csökkenteni tudja a pattanások és mitteszerek számát, csupán 7 nap alatt! A természetes összetevők kombinációja szabályozza a faggyúmirigyek megfelelő működését, és váladék kiválasztását. Ugyanakkor, megsemmisíti a bőrön lévő baktériumokat és egyéb kórokozókat. A természetes összetevők mélyen behatolnak a bőr rétegeibe és fokozatosan megszüntetik a pattanás kialakulásának okait! Az egyedi recept, ami meghozta a kozmetikai világ forradalmi változását, az az Anti-acne gélben rejlik. Ez a gél, köszönve a hatékonyságának és használata biztonságosságának. rövid idő alatt népszerű lett a világon. És mától Magyarországon is elérhető. Végre Ön is eltörölheti arcáról a pattanásokat és mitteszereket, ezzel az egyedülálló termékkel, ami ősrégi, természetes recept alapján készült.

Láthatóan kevesebb pattanás és tisztább bőr– már 7 nap után!

Az Anti-acne gél különösen a zsíros, problematikus, pattanásokra hajlamos bőr higiéniájára és ápolására szolgál. Összetevői mélyen a bőr rétegeibe hatolnak, fertőtlenítik a pórusokat és tisztítják a bőrt, ugyanakkor nyugtató hatással. A gyulladás gátló és antibakteriális hatásának köszönve a gél hatékonyan eltávolítja a baktériumokat és nyugtatja a gyulladásos folyamatokat. Már 24 óra után láthatóak az eredmények, de a hetedik nap után az Ön bőre jelentősen tisztább lesz, puhább és simább. Az optimális eredmény elérésének érdekében, az Anti-acne gélt használja rendszeresen egy hónapon keresztül és távolítsa el a pattanások, mitteszerek 92%-át. Ez mellett, a gél használatával megakadályozza azok újbóli megjelenését, megszünteti a keletkezésüket kiváltó okot. Mindezt minden káros mellékhatás és bőr irritáció nélkül.

Tudományosan bizonyított, hogy az aktív összetevők, megszüntetik a pattanásokat és megakadályozzák azok újbóli megjelenését!

A kutatások azt mutatták, hogy az Anti-acne gél összetevői hatásosak, és ez mellett biztonságosak. Közös erővel kiszárítják a pattanásokat, csökkentik a faggyútermelődést, így a felesleges faggyú és szennyeződés összegyülemlését az elzáródott pórusokban. Ugyanúgy eltávolítják a baktériumokat és enyhi tik a gyulladásos folyamatokat. Az aktív összetevők mélyen a bőr rétegeibe hatolnak, így tudnak hatni a problémák gyökereire és megszüntetni fokozatosan a pattanásokat. Egyidejűleg, meggátolják a pattanások, mitteszerek újbóli megjelenését és elszaporodását. Tehát, az Anti-acne gél összetevői teljes egészében biztonságosak. Nem váltanak ki semmilyen bőrirritációt, allergiás elváltozást és nincs semmi féle negatív mellékhatásuk.

A kísérletek résztvevői bizonyítják: Akár 92%-al kevesebb pattanás! Csupán egy hónap alatt!

A pattanások eltávolításának egyéb formái több kockázatot hordoznak vagy csak rövidtávú sikert eredményeznek. Egyes módszerek, mint pl. a hormontabletták és antibiotikumok, összeomlaszthatják az egész egészségi állapotot és a szervezetben megbonthatják a hormonháztartás egyensúlyát. Ezen kívül, gyakran okoznak irritációt és bőrgyulladást, egyenetlen arcszint és még több pattanás megjelenését. Az egyéb kezelések, még ha első látásra eredményesnek is tűnnek, a hatás rövidtávú, és megesik, hogy néha hegesedés is marad. Másrészt, az Anti-acne gél bizonyítottan természetes és biztonságos összetevőket tartalmaz, amelyek nem váltanak ki káros mellékhatást, sem. Viszont hatásosak a pattanások, mitteszerek, arcpír és foltosodás eltüntetését illetően. Az Anti-acne gél számos vizsgálaton ment keresztül, és mindegyik ugyanazt a pozitív eredményt mutatta.

Hogyan kell használni az Anti-acne gélt?

Az Anti-acne gél használata egyszerű. Naponta két alkalommal kell használni, reggel és este. Tisztítsa meg a bőrét, majd vigyen fel kis mennyiségű gélt és masszírozza be, hogy az összetevők mélyen a bőr rétegeibe jussanak. A kívánt eredmény elérése után is folytassa az Anti-acne gél használatát, a személyes bőrápolás részeként. Így tudja fenntartani a már elért eredményt, és megakadályozni a pattanások, mitteszerek, bőrpír újbóli megjelenését. Rendelje meg még ma, és tüntessen el minden bőrproblémát az arcáról.

Hogy távolítsa el az e-mail a levelezési listán, kattintson ide
Received on Sat Feb 14 2015 - 17:21:59 CET

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Sun Feb 15 2015 - 02:47:02 CET