☂ Szerezz 46%-al erőteljesebb erekciót!

From: Balázs Nagy, Szupervasarlas.com <noreply_at_szupervasarlas.com>
Date: Sun, 15 Feb 2015 07:52:04 +0100

Legyen hétszerte hosszabb az állóképességed időtartama!



☂ Szerezz 46%-al erőteljesebb erekciót!

Felejts el mindent, amit eddig hallottál! Ez a te biztositottan erős fegyvered a kitartó sexben!

Legyünk őszinték: Melyik nő az, aki panaszkodik a túlzottan sok sex miatt? Jó, most azt gondolod: De a nők gyakran kerülik a sexet. Igen, kerülik, de valójában, valaha is elgondolkodtál azon, hogy mi ennek az oka? AZÉRT, MERT ROSSZ A SEX! Senki nem menekül a kellemes dolgok elől. Amennyiben a te partnered is kevesebbszer kivanja meg a sexet, mint te, ideje, hogy végre felébredj és tudatosodjon benned a szomorú valóság. De nincs minden veszve- előtted most a megoldás arra, hogy olyan sexualis élményeket nyújts neki, mint még eddig soha! Ha most azt hiszed, hogy badarságokat olvasol, ellenőrizz le minden információt, amit ezen az oldalon találsz, és bebizonyosodsz, hogy minden igy igaz. Mindaz, amit itt olvashatsz, tudományosan bizonyitott tény, és itt van, hogyan: Tudományosan bebizonyitott, hogy a nőknek legalább kétszer vagy háromszor hosszabb időre van szükségük ahhoz, hogy a sexuális együttlét alatt eljussanak az orgazmusig, mint a férfiaknak. Ez azért van, mert a férfiak gyorsabban és könnyebben felizgulnak, gyakran nem tudnak elég hosszú ideig formában maradni ahhoz, hogy partnerüket a csúcsra juttassák. Plusz, a tanulmányok kimutatták, hogy a nőknek kevés hányada ( kb. 24%-a) tud csak behatolás alkalmával elélvezni. Ezért sokuk, csak szinleli az orgazmust. Å½A nők ezt főleg azért teszik, hogy ne sértsék meg partnerüket azzal, hogy elmondják az igazságot, túl rövid ideig tartott az együttlét ahhoz, hogy ők is elérjenek a csúcsra. Mindez azt eredményezi, hogy a sok elégedetlenség halmozódik, és idővel a nők egyre inkább, különböző ürüggyel kibúvót keresnek a sex alól. Ugyanakkor mind kevesebbet törődnek azzal, hogy partnerüket kielégitsék, mivel maguk sem elégedettek. Ezért is ér véget sok kapcsolat, mert a kémia nem mőködik a két fél között . A tanulmányok kimutatták, hogy a válások 21,7%-nak az oka a rossz sex.

A hölgyek mintegy 84,3% -a eljátsza az orgazmust - a túlságosan rövid ideig tartó szeretkezés miatt!

Sok nő csak szinleli az orgazmust a kellemetlenségek elkerülése érdekében, és hogy ne sértse meg a partnerét. Ezmiatt a férfiaknak feltételezésük sincs róla, mi történik valójában, hiszen a nőknél ezt nem könnyű megállapitani. Megdöbbentő azoknak a nőknek a száma, akiknek csak szinlelt orgazmusuk van. Ez egy - a médiában megjelent – szexualitást elemző, kétéves kutatásnak az eredménye, amit 18 országban végeztek a nők körében. A több mint 16,000 nőhöz intézett anonim online körkérdés eredménye meglepő. Többek között, a kérdések a szinlelt orgazmusra vonatkoztak, és annak okára. Közülük, csaknem 84,3 % -uk beismerte, hogy gyakran eljátsza az orgazmust. A „miért“ feltett kérdésre, négy lehetséges felelet közül választhattak (1. táblázat). 70,2 % -ánál az ok a szeretkezés időtartamának rövidsége volt! A többi leggyakoribb válasz a partner himvesszőjének kurtasága (21,7%), a rövid előjáték (4,8%) és egyéb ok (3,3%).

Tulajdonképpen, meddig tart az erekciód?

Függetlenül attól, hogy senki nem szereti hallani a szomorú igazságot, időnként vigasztaljuk önmagunkat, hogy nem minden olyan rossz, mint, amilyennek látszik, az eredmények mást mutatnak. Például, a férfiak 75% -nál az ejakuláció megtörténik 3 perc alatt! De a nőknek csupán 2% -a képes elélvezni ennyi idő alatt. Az elvégzett sexualis felmérés mindkét nemre vonatkozott. Ezért kérdezlek, szeretnéd tovább ámitani önmagad, hogy jó vagy az ágyban, vagy inkabb biztos akarsz lenni ebben? Ha biztos akarsz lenni, akkor csakis egy mód van arra, hogy ez igy legyen. Ez az Excite Man Retard, aminek a hatékonyságát több ezer elégedett férfi (és nő!) bizonyitja világszerte. Mindezt ellenőrzött környezetben végzett tudományos tanulmányok és vizsgálatok támasztják alá. Ne engedd, hogy bárki olyant mondjon, ami nem bizonyitott! Úgy csak felesleges lesz a pénzkidobásod, és nemhogy eredményt nem érsz el, de még az egészségedet is komoly veszély fenyegeti. Ha nem hiszel ezeknek a vizsgálati eredményeknek, amiről ezen az oldalon olvashatsz, nyugodtan ellenőrizd le te magad. Azért is irtunk le mindent erről a termékről, mert az internet oldalain milliónyi bizonyitékot találsz ezen készitmény összetevőinek hatékonyságáról.

Hogy kell használni az Excite Man Volume-t?

Minden közösülés előtt, amikor szeretnéd, hogy tovább tartson, vigyél fel kis mennyiségű sprayt a himvessződre. Elegendő néhány perccel az előjáték, vagy a behatolás előtt, mert a spray gyorsan felszivódik. Masszirozd be a bőrbe, a gyönyörűbb érzés érdekében, inkább engedd át ezt a műveletet a barátnődnek. Amikor a spray felszivódik, élvezd az állapotot. Ha még ma megrendeled, már holnap élvezheted a partnereddel együtt a láthatóan erősebb erekciót!

Hogy távolítsa el az e-mail a levelezési listán, kattintson ide
Received on Sun Feb 15 2015 - 10:43:27 CET

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Sun Feb 15 2015 - 10:44:02 CET