☢ Puha lábak mint a babapopsi!

From: Balázs Nagy, Szupervasarlas.com <noreply_at_szupervasarlas.com>
Date: Mon, 16 Feb 2015 08:40:55 +0100

Csak az elmúlt év során több, mit 4,168 elegédett vásárló Magyarországon!



☢ Puha lábak mint a babapopsi!

Búcsúzon el a repedezett sarkaktól!

Minket embereket idegesit, bosszant és zavar az a repedezett sark. Száraz bőr könnyen bir repedni, ez gyakran megtörténik a lábakon, főleg a sarkakon. Azok meg vannak terhelve a sétával vagy kényelmetlen lábbelivel, ezért a bőr könnyen megvastagodik. A sarkak legjobban télen repedeznek. A hidegtől és gyenge vérkeringéstől kevésbé rugalmas a bőr és ez a repedéshez vezet. Ha idegesitik és kinozzák a repedezett sarkak - ne aggodjon tovább most Ön előtt van az Intensive Foot Treatment, amely hatásosan segiteni fog abban, hogy regenerálja és frissitse a repedezett sarkakat. És ez akár már 20 perc alatt, erőfeszités és szépségszalonba menés nélkül!

Erős természetes formula!

Az Intensive Foot Treatment olyan összetevőket tartalmaz amelyek bizonyitottan hatásos a durva és a repedeztt bőrre. Shea vaj jó hidratáló, tápláló és nyugtató kincs, amely nyugat Afrikából érkezett. Borsmenta mentolt tartalmaz, amely mélyen a bőrbe szivódik, formázza, hűti és frissiti a bőrt. Ginko segiti a természetes kollagén előállitását a bőrben, Kinában és Japánban hagyományossan használják a bőr gyógyitásra. E vitamin, azon kivűl, hogy erős antioxidáns, erős hidratáló hatása van. Édes mandula kivonat könnyen szivódik a bőrbe, a gyulladást és a bőr irritációt csökkenti. A többi összetevők bizonyitottak a gyuIladásgátlók, antioxidáns és a hidratáló tulajdonságai alapján. A zöld tea, Bach virág kivonat, fehér bazsarózsa gyökér, sophora, sapka, őszibarack, algák – ez mind természetes összetevő amelyek segiteni fognak, hogy az ön lábai gyengédek és simák legyenek mint a babáknak!

Időben akadályozza meg a fertőzést!

Az elején a repedezett sarkak csak esztétikai problémát jelentenek. De ha nem kezelik időben, akkor a repedezések mélyebbek és fájdalmasabbak lesznek. Úgyszintén a piszok ami összegyülemlik benne fertőzést okozhat. Ezért minéll előbb kell kezelni. Az elhalt bőr okozoja, bőrvastagodás a lábon a kevesebb vérkeringés a rugalmassága okozhatja. Hogy hatásosan megszabaduljon az elhalt bőrtől, használja az Intensive Foot Treatment-et. Legjobb akkor használni mikor kijön a zuhany alól és mikor a bőr puha. Jegyeze meg, hogy a repedezett sarkak sok problémához vezethetnek! Helyes és rendszeres használattal, az ön lábai szépek és egészségesek maradnak!

Az Intensive Foot Treatment-et nők és férfiak is hasznáhatják?

Igen, a mi Intensive Foot Treatment papucsainkat nők és férfiak is használhatják, mivel úgy lett minden lábméretre tervezve. A papucs megfelelő minden bőr tipusra és garantál a legjobb peelingért mindenki számára aki használja. Különös hatást a nagyon durva lábon és a repedezett sarkakon fog nyújtani. Rendelje meg azonnal és adjon lábának olyan ápolást amilyent megérdemel!

Hogy távolítsa el az e-mail a levelezési listán, kattintson ide
Received on Tue Feb 17 2015 - 15:19:01 CET

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Tue Feb 17 2015 - 15:19:02 CET