Szeretne otthonról is pénzt keresni?Kezdje most

From: Wangaru <edm_at_wangaru.hu>
Date: Sun, 26 Apr 2015 13:15:33 +0200
Enjoy Tarding
Új pénzügyi lehetőség $$BackupURLStartTag$$ Nem látja a tartalmat? Kérem, kattintson ide! $$BackupURLEndTag$$
Fedezze fel, hogyan teremtsen magának plusz jövedelemre lehetőséget devizakereskedéssel,otthona kényelméből.
Kattintson alább és megkapja ingyenes képzési csomagját.
Kérje most

•  AZ iFOREX által kínált termékekhez és szolgáltatásokhoz való hozzáférést – beleértve a pénzügyi eszközöket is – Magyarországon az eBrókerház Befektetési Szolgáltató Zrt. biztosítja, melynek tevékenységét a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete a III/73.059/2000., illetve a III/73.059-4/2002. számú határozatával engedélyezte és a Magyar Nemzeti Bank felügyeli.
•  A külföldi devizában, vagy más pénzügyi piacokban rejlő, veszteséghez kapcsolódó kockázatok számottevőek lehetnek.
•  A devizákkal, indexekkel, árukkal és Bináris Opciókkal folytatott kereskedés nem minden befektető számára megfelelő, mivel a devizák, piacok, vagy áruk árfolyamai a piaci feltételektől függően ingadozhatnak. Kérjük, hogy gondosan mérlegelje, hogy az ilyen típusú kereskedés megfelelő-e Önnek és ennek során vegyen figyelembe minden releváns körülményt, illetve személyes pénzügyi forrásait is. Csak olyan forrásokkal kereskedjen/spekuláljon, melyek elvesztését megengedheti magának. További információért kérjük, hogy olvassa el Kockázatfeltáró Nyilatkozatunkat.
•  Az elérhető tőkeáttétel magas foka a tőzsdén kívüli ügyletek megkötése során egyaránt hathat az Ön javára és ellenére, illetve egyaránt eredményezhet nyereséget és veszteséget.
•  Kockázatfeltáró Nyilatkozat.

 

Ön saját vagy partnerünk játéka során adta meg hozzájárulását, hogy marketing tartalmú tájékoztatóinkat eljuttassuk Önhöz. A megadott adatait az adatvédelmi törvénynek (1992. évi LXIII. törvény) és a reklámtörvénynek (1997. évi LVIII. törvény) megfelelően kezeljük. Amennyiben ennek ellenére nem kíván több hasonló tartalmú levelet kapni, leiratkozhat az alábbi linkre kattintva. Leiratkozás

 

 

Received on Sun Apr 26 2015 - 13:25:16 CEST

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Sun Apr 26 2015 - 22:01:02 CEST