Milliókat kaphatnak júliustól a magyar családok

From: Tájékoztatás <hirado_at_outlook.hu>
Date: Thu, 30 Apr 2015 09:33:05 +0200
hirlevelfejlec_sima_maj16.jpg

Milliókat kaphatnak ajándékba júliustól a magyar családok

56250_szocpol-ikon.jpg
Jelentősen kibővül július 1-jétől a családok otthonteremtési kedvezménye. A bevállalósak akár 3 millió 250 ezer forintot is kpahatnak, de a kisebb családok is nagyon jól járhatnak. Összeszedték a legfontosabb tudnivalókat.
bővebben>>>

Világsiker lehet a magyar történelmet bemutató 3D animáció + VIDEÓ

56257_honfoglalo-ikon.jpg
A magyar, egerszalóki filmstúdió, a Greenzero egy kicsit másképpen, valamint más szinten közelítette meg a magyar történelem animációs feldolgozását, mint azt előttük mások tették.
bővebben>>>

„Csodát tett a hajammal, a fejbőrömmel"

56288_szappan-ikon.jpg
Így segítsen a viszkető, korpás fejbőrön és a hajhulláson. Kicsit macerás, de megéri!
bővebben>>>

Használt dolgait árulja az interneten? Így kell adóznia a NAV szerint

56256_kosarba-ikon.jpg
Újabb hasznos sorvezetővel igyekszik eligazítani a vaterázókat a NAV, amelyben a múltkori dokumentumban foglaltak ismétlése mellett össze is foglalta a használt ingóságok internetes értékesítésével kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.
bővebben>>>

200 éve barna hó esett Magyarországon

56168_vulkan-ikon.jpg
Az egész emberiség történelmére hatással volt az az 1815-ben az indonéz Sumbawa-szigeten bekövetkezett katasztrófa, amely miatt barna hó esett a 10 ezer kilométerre fekvő Magyarországon is.
bővebben>>>

Gyönyörű helyek akár 62% kedvezménnyel

55935_vasarnapi-nyitva-tartas-ikon.jpg
A A hazai szállodai és wellness szektor ontja magából a kedvezményes lehetőségeket. Ezért egy helyen összegyűjtöttük őket, hogy kedvére válogathasson. Jó pihenést kívánunk!
bővebben>>>

Továbbra sincs bizonyíték az állítólagos Petőfi-csontokra

56114_petofi-ikon.jpg
Huszonhat év után újra megpróbálja igazolni a Megamorv-Petőfi Bizottság, hogy mégis Petőfi Sándor földi maradványait találták meg Szibériában.
bővebben>>>

Porból lettünk, fává leszünk?

56065_biourna-ikon.jpg
Tudna válaszolni arra, hogyan szeretne búcsúzni a földi léttől? A legtöbbünket nem ez foglalkoztatja, Editet, Katalint és Nikolettet viszont igen. Ők az úttörői több olyan urnás, alternatív temetkezési formának, amelyek nemcsak ember-, de környezetbarát megoldások is.
bővebben>>>

Magyar felfedezés segíthet a világegyetem megértésében

56307_hattsersugarzas-ikon.jpg
2004-ben a csillagászok a kozmikus mikrohullámú háttérsugárzásban a vártnál jóval hidegebb területet fedeztek fel, melynek létezésére egészen mostanáig nem tudtak kielégítő magyarázatot adni. Egy magyarok által vezetett kutatócsoport most meggyőző elmélettel állt elő.
bővebben>>>

Hanghullámokkal válogatják ki a tumorsejteket a vérből + videó

56253_tumorsejt-ikon.jpg
A daganatos megbetegedések esetében a legnagyobb problémát gyakran az okozza, hogy a rákos sejtek kiszabadulnak kialakulási helyükről, bekerülnek a véráramba, és a test más pontjain is megtelepednek.
bővebben>>>

Újra és újra nő! - 12 zöldség, gyümölcs, ami újranöveszthető a konyhában

56325_etel-ikon.jpg
Amikor elfogyott a piacról drága pénzen vásárolt friss zöldség, netán gyümölcs, bizony sokszor gondolunk arra, hogy milyen jó is lenne, ha mindezt saját kicsiny háztájinkban is megtermelhetnénk.
bővebben>>>

Így spórolhatsz 3 milliárdot

56169_pletyka-ikon.jpg
Még egy éve sincs, hogy elérhető a magyar ügyfelek számára a Well for You és az EXE kreditrendszere, de máris magasra szökött a kihasználtság.
bővebben>>>RichPOI.com - a teljesen független, bulvártól mentes, hír és vásárlói portál
Igyekszünk elkerülni a reggeli borzongással történő napindítást, ezért a pozitív és optimista szellemiséget az egész portálra kiterjesztjük. Ezáltal más cikkeink sem a bajt, a válságot, bűnt, a pesszimizmust kívánják erősíteni szenzációhajhász módon, hanem inkább a megoldást, a kiutat, az optimista hozzáállást támogatjuk.
************
Leiratkozom
Received on Thu Apr 30 2015 - 09:40:32 CEST

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Thu Apr 30 2015 - 13:26:02 CEST