Kedves Anyuka és Apuka! :)

From: Tímár Márta <csillagvarazs_at_outlook.hu>
Date: Thu, 29 Oct 2015 05:04:08 +0100
valósághű
3D-s csillagos égbolt és planetárium saját otthonában!
2015. október 31-ig
csak 19.800 Ft-tól elérhető

Gyermekének és kisbabájának nyugtató élmény, nyugtató alvás


GYORS ÜGYINTÉZÉS KÉRÉSE ITT


A csillagos égbolt szakértője a Csillagvarázsló 2005 óta készíti különleges hangulatú, az eredeti éjszakai látvánnyal megegyező mennyezetfestményeit. Az elmúlt évek alatt, mintegy
1000 lakás
háló- vagy nappaliszobájának plafonján jelent meg munkánk eredményeként a 3D hatású, teljes nyári vagy téli égbolt. A Csillagvarázsló égboltjai nem matricás, világító LED-es vagy egyéb „mű-hatást” keltő megoldással érik el az eredményt, hanem:

az eredeti technikával és a különleges, kereskedelmi forgalomban nem kapható, környezetbarát,
kékes-fehér fénnyel fluoreszkáló festékeinkkel érjük el, hogy alkotásaink
valósághű élményt biztosítanak.

Miért a CsillagVarázsló?

A Csillagvarázsló a legkorszerűbb technológiát hozza el Önnek az Egyesült Államokból. Az általunk készített csillagos égbolt valósághű. Olyan, mintha kint a szabadban, távol a városok fényeitől feküdne a csillagos ég alatt. Felkészült szakembereink 1-2 óra alatt szobája mennyezetére varázsolják a csillagos eget (nincs piszok, nincsenek festékfoltok!).

Világszerte felnőttek és gyerekek tízezrei bújnak ágyba minden este a saját csillagos egük alatt. Ön miért bámulná továbbra is a mennyezetet, ahelyett, hogy a csillagos égben gyönyörködne esténként?

Van valaki, akinek a kedvéért lehozná a csillagokat az égről? Most megteheti! Ígérje meg nyugodtan a következő alkalomra (névnap, születésnap, házassági évforduló, stb.).



A káprázatos csillagok házhoz jönnek

A csillagos ég legkáprázatosabb, 3-dimenziós látványa, az ismertebb csillagképek asztronómiailag helyes pozíciójával. Ez a mű elhozza Önnek az éjszakai égbolt lélegzetelállító látványát. Ez a mű képezi az alapját az összes CsillagVarázsló látványnak.

Úgy érzi magát, mintha egy távoli helyen lenne, messze a városok fényeitől és a légszennyezéstől... és mindez az ágyában fekve. Mintha a szobája sok száz kilométerre lenne bármely lakott településtől, csillagok ezreit látja a feje felett ragyogni, a megszokott csillagképekkel (Nagygöncöl, Kisgöncöl, a Sarkcsillag, stb.)!

A semmihez sem fogható látvány – csakúgy, mint az eredeti ég esetében – a sötétedéssel kezd egyre jobban látszódni, hogy végül teljes mélységében ibontakozva, sokezer kisebb-nagyobb csillag tekinthessen le megnyugtatóan hunyorogva az alattuk alvó, pihenő családtagjainkra.



Lepje meg gyermekét, szeretteit, barátjait vagy éppen saját magát
egy igazán lenyűgöző ajándékkal!

Keresse munkatársainkat és minden kérdésére válaszolunk!

CsillagVarázsló

A levél nincs@none.hu címzettnek szól

Tisztelettel: Tímár Márta Kivitelezési Igazgató


leiratkozás


csillagok_roviden.jpg
(image/jpeg attachment: csillagok_roviden.jpg)

xmail_o012.jpg
(image/jpeg attachment: xmail_o012.jpg)

xmail_o03.jpg
(image/jpeg attachment: xmail_o03.jpg)

Received on Thu Oct 29 2015 - 05:25:02 CET

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Thu Oct 29 2015 - 06:20:03 CET