Kedves Anyuka és Apuka! :)

From: Tímár Márta <csillagvarazs_at_outlook.hu>
Date: Thu, 29 Oct 2015 05:04:08 +0100
valósághű
3D-s csillagos égbolt és planetárium saját otthonában!
2015. október 31-ig
csak 19.800 Ft-tól elérhető

Gyermekének és kisbabájának nyugtató élmény, nyugtató alvás


GYORS ÜGYINTÉZÉS KÉRÉSE ITT


A csillagos égbolt szakértője a Csillagvarázsló 2005 óta készíti különleges hangulatú, az eredeti éjszakai látvánnyal megegyező mennyezetfestményeit. Az elmúlt évek alatt, mintegy
1000 lakás
háló- vagy nappaliszobájának plafonján jelent meg munkánk eredményeként a 3D hatású, teljes nyári vagy téli égbolt. A Csillagvarázsló égboltjai nem matricás, világító LED-es vagy egyéb „mű-hatást” keltő megoldással érik el az eredményt, hanem:

az eredeti technikával és a különleges, kereskedelmi forgalomban nem kapható, környezetbarát,
kékes-fehér fénnyel fluoreszkáló festékeinkkel érjük el, hogy alkotásaink
valósághű élményt biztosítanak.

Miért a CsillagVarázsló?

A Csillagvarázsló a legkorszerűbb technológiát hozza el Önnek az Egyesült Államokból. Az általunk készített csillagos égbolt valósághű. Olyan, mintha kint a szabadban, távol a városok fényeitől feküdne a csillagos ég alatt. Felkészült szakembereink 1-2 óra alatt szobája mennyezetére varázsolják a csillagos eget (nincs piszok, nincsenek festékfoltok!).

Világszerte felnőttek és gyerekek tízezrei bújnak ágyba minden este a saját csillagos egük alatt. Ön miért bámulná továbbra is a mennyezetet, ahelyett, hogy a csillagos égben gyönyörködne esténként?

Van valaki, akinek a kedvéért lehozná a csillagokat az égről? Most megteheti! Ígérje meg nyugodtan a következő alkalomra (névnap, születésnap, házassági évforduló, stb.).A káprázatos csillagok házhoz jönnek

A csillagos ég legkáprázatosabb, 3-dimenziós látványa, az ismertebb csillagképek asztronómiailag helyes pozíciójával. Ez a mű elhozza Önnek az éjszakai égbolt lélegzetelállító látványát. Ez a mű képezi az alapját az összes CsillagVarázsló látványnak.

Úgy érzi magát, mintha egy távoli helyen lenne, messze a városok fényeitől és a légszennyezéstől... és mindez az ágyában fekve. Mintha a szobája sok száz kilométerre lenne bármely lakott településtől, csillagok ezreit látja a feje felett ragyogni, a megszokott csillagképekkel (Nagygöncöl, Kisgöncöl, a Sarkcsillag, stb.)!

A semmihez sem fogható látvány – csakúgy, mint az eredeti ég esetében – a sötétedéssel kezd egyre jobban látszódni, hogy végül teljes mélységében ibontakozva, sokezer kisebb-nagyobb csillag tekinthessen le megnyugtatóan hunyorogva az alattuk alvó, pihenő családtagjainkra.Lepje meg gyermekét, szeretteit, barátjait vagy éppen saját magát
egy igazán lenyűgöző ajándékkal!

Keresse munkatársainkat és minden kérdésére válaszolunk!

CsillagVarázsló

A levél nincs@none.hu címzettnek szól

Tisztelettel: Tímár Márta Kivitelezési Igazgató


leiratkozás


csillagok_roviden.jpg
(image/jpeg attachment: csillagok_roviden.jpg)

xmail_o012.jpg
(image/jpeg attachment: xmail_o012.jpg)

xmail_o03.jpg
(image/jpeg attachment: xmail_o03.jpg)

Received on Thu Oct 29 2015 - 05:25:02 CET

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Thu Oct 29 2015 - 06:20:03 CET