(wrong string) és !

From: <no-reply_at_citromail.hu>
Date: Fri, 20 Nov 2015 04:00:31 CET

Tisztelt Felhasználó!

A felhasználási feltételeknek megfelelően rendszerünkben törlésre kerülnek azok a felhasználók, akik 5 hónapnál régebben jelentkeztek be a webfelületre. Nem léptél be 45 napja, ezért, kérjük, amennyiben továbbra is használni szeretnéd a fiókod, abban az esetben jelentkezz be a levelezőrendszerünkbe a weben a natti20_at_citromail.hu címeddel. Ellenkező esetben törlésre kerül az elérésed és a fiók teljes tartalma! Nem számít belépésnek a POP3 vagy IMAP lekérdezés, ezért mindenképpen a http://www.citromail.hu weboldalon hajtsd végre fiókod meglátogatását.
A törlés akkor is megtörténik ha POP3, IMAP kapcsolatokon keresztül rendszeresen használtad a fiókot, ekkor is be kell jelentkezni a webre legalább 3 havonta.


  Amennyiben kérdésed lenne vagy javaslatod a szolgáltatással kapcsolatban amivel elégedetlen voltál, jelezd felénk a citromail_at_centralmediacsoport.hu email címen.


  Javasoljuk, hogy postafiókod megszűnése esetén minden egyéb szolgáltatásnál is módosítsd e-mail címedet, ahol ezt adtad meg a használathoz

Megjegyzés : Ezt a levelet a Citromail automatikusan küldi minden érintett felhasználójának, kérjük ne válaszoljon rá!

Üdvözlettel,

Citromail Team
Received on Fri Nov 20 2015 - 04:00:32 CET

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Fri Nov 20 2015 - 04:50:03 CET