WELLNESS Last Minute áron, a Hévíz Resort & Spa-ban, All Inclusive italfogyasztással és félpanziós ellátással, 3 nap 2 éjszaka 2 fő részére, 8000 Ft értékű wellness kuponnal.

From: Aqua7 <hirlevel_at_aqua7.hu>
Date: Wed, 6 Jan 2016 04:28:19 +0100

Ha ez a hírlevél nem jelenet meg megfelelően, klikkeljen ide, vagy másolja be az alábbi linket az Internet böngészőjének címsorába:
                                http://www.aqua7.hu/hirlevel-tartalom/hirlevel.php?&a=0&nlus=258123
                        
                        
          
  
    
  
  
    
    
  
    
    
                3 napos pompás pihenés a Hévíz Resort & Spa-ban
          
          Hévíz Resort & Spa ***
    
  
    
    
  
    Eredeti ár:
    77 000 Ft
    
  
  
    Akciós ár:
    23 900 Ft
    
  
    Legfontosabb infók:
      
Hévíz Resort & Spa, Cserszegtomaj
3 nap / 2 éj lazító pihenés 2 fő részére
Elhelyezés: teraszos vagy erkélyes standard szobában.). Superior szoba felár: 1950 Ft / szoba / éj (helyszínen fizetendő, amennyiben a visszaigazolás időpontjában a standard szobák foglaltak, úgy csak a superior szoba foglalható, a superior felár megfizetése mellett). Családi szoba felár: 1950 Ft / szoba / éj (helyszínen fizetendő, amennyiben a visszaigazolás időpontjában a standard szobák foglaltak, családi szoba foglalható, a családi szoba felár megfizetése mellett, további 2 éves kor feletti együtt utazók esetében (2 felnőttel, egy családi szobában pótágyon) a családi szoba felárat nem kell megfizetni).
Ellátás: félpanzió: Bőséges svédasztalos reggelik a „Terülj-Terülj Asztalkám”-ról naponta 8.00-10.00 óráig. Korlátlan italfogyasztás naponta 8:00-20:00 óráig kizárólag helyben történő fogyasztással az étteremben és az étterem teraszán ( kitűnő borok a helyi pincészetekből, szörpök, rostos italok, pi víz , szikvíz, teák, kávé ). Garai pi víz kúra „mert számunkra fontos az Ön egészsége” naponta 8.00 – 20.00 óráig (kizárólag helyben történő fogyasztással az étteremben, és az étterem teraszán ). Gyertyafényes svédasztalos vacsorák mindkét este a szálloda éttermében, naponta 17:30-20:00 óráig.
PLUSZ+: 3000 Ft értékű kedvezményt biztosító masszázskupon /felnőtt vendég (a kupon készpénzre nem váltható, más kedvezménnyel nem vonható össze, egy masszázs alkalmával, személyenként egy kupon váltható be a tartózkodás ideje alatt).
PLUSZ+: 2000 Ft értékű kedvezményt biztosító „PRIVÁT JACUZZI „ kupon / család (előzetes egyeztetést követően váltható be a tartózkodás ideje alatt, egy kupon használható fel minden privát jacuzzi program megrendelése esetén , a kupon készpénzre nem váltható, más kedvezménnyel nem vonható össze).
PLUSZ+: A szálloda wellness részlegének és sportpályáinak használata (nyitvatartási időn belül, fűtött medence, jacuzzi, finn szauna, nyugágyak, főszezonban szabadtéri medence.
TIPP!: Parkolás díja: 1300 Ft / jármű / éj.
TIPP!: Adminisztrációs díj: 1800 Ft / voucher
TIPP!: Barangold be a környékbeli borospincéket is
TIPP!: A szálloda több épületből áll, a főépületben található a 2010-ben elkészült beltéri wellness részleg, az étterem, a drinkbár, valamint a recepció, ami a szobákból néhány lépéssel egy csodálatos parkon keresztül közelíthető meg

    
  
        
    
    
    
     
    


   
    
  
  
    Hírlevelünkre a www.aqua7.hu oldalon iratkoztál fel, ahol kérted,
hogy minden nap
      elküldjük Neked napi ajánlatunkat. Ha nem Te adtad meg az emailcímedet, vagy nem szeretnél a jövőben
értesülni a legjobb ajánlatokról, ide kattintva leiratkozhatsz, vagy írj levelet az ugyfelszolgalat_at_aqua7.hu címre!
Received on Wed Jan 06 2016 - 04:28:24 CET

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Wed Jan 06 2016 - 08:40:03 CET