Budapest Airport: Nyerjen Aegean repülőjegyet Athénba!

From: Budapest Airport <newsletter_at_bud.hu>
Date: Wed, 13 Jan 2016 14:49:28 +0100

Amennyiben a levelünk nem megfelelően jelenik meg, kattintson a webes verzióhoz.  



Budapest Airport Rázzuk fel a telet hírlevél - Speciális téli desztináció: ATHÉN - 2016/01.























































































Lépj rá Pallas Athéné és Al Di Meola színpadára!
Athén Európa legidősebb fővárosa, ahol jól megférnek egymás mellett az antik világ istenei és a modern jazzkultúra sztárjai csakúgy, mint az Akropolisz több ezer éves templomai a legmodernebb minimalista épületekkel. Januárban a Budapest Airport Athént ajánlja úti célnak, ahová az Aegean Airlines járatai a téli időszakban heti háromszor közlekednek.

















AKTUÁLIS NYEREMÉNYJÁTÉKAINKJátsszon velünk értékes nyereményeinkért otthon vagy a terminálon!







































Nyerjen Aegean repülőjegyet Athénba!































Játsszon velünk 4 napon keresztül!Facebook oldalunkon 4 napon keresztül 4 kérdést teszünk fel. Játsszon velünk január 12 és 16 között, és most 2 főre szóló Aegean repülőjegyet nyerhet Athénba.





























Nyerjen egy fotóval iPad minit! #shakeofftakeoff
































Játékunk az új évben is folytatódik! Utazik a télen repülővel? Jöjjön ki minél hamarabb a repülőtérre, és kerüljön athéni, stockholmi, kölni vagy hamburgi hangulatba már a terminálon. Posztoljon egy fotót a Budapest Airport Facebook oldalára vagy a saját Instagram oldalára a #shakeofftakeoff kulcsszó használatával. Hetente Budapest Airport ajándékcsomagot, havonta egy Budapest Airport repülőgép makettet nyerhet, a fődíj pedig egy iPad mini!






























Írja meg nekünk athéni utazásának történetét!
































Járt már Athénban? Írja meg nekünk utazási történetét, mit látott, mit hallott, mit evett, mi az, ami meglepte, mi az, ami szokatlan, de érdekes volt az Ön számára 2016. február 4-ig és a legjobbakat megjelentetjük a Budapest Airport blogoldalán illetve a szerzőket Budapest Airport ajándékcsomaggal jutalmazzuk.










































Ezt a levelet azért kapja, mert korábban feliratkozott a Budapest Airport hírlevelére. Az adatfelhasználási feltételeinkben tájékoztatjuk arról, hogy a személyes adatait miképpen tároljuk és kezeljük. Amennyiben teljes terjedelmében szeretné elolvasni az adatfelhasználási szabályzatunkat kattintson ide. Amennyiben nem szeretne több hírlevelet kapni tőlünk, a leiratkozáshoz kattintson ide.
Received on Wed Jan 13 2016 - 14:49:41 CET

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Wed Jan 13 2016 - 15:10:04 CET