Újabb rangos elismerés a Budapest Airportnak!

From: Budapest Airport <newsletter_at_bud.hu>
Date: Wed, 24 Feb 2016 13:38:02 +0100

Amennyiben a levelünk nem megfelelően jelenik meg kattintson a webes verzióhoz.Budapest Airport hírlevél - 2016/02.
ENGLISH VERSION

Újabb rangos elismerés a Budapest Airportnak!
Interjú Jost Lammers-szel, a Budapest Airport vezérigazgatójával, aki az „Év Külföldi Vállalatvezetője 2016” cím birtokosa lett a Budapest Business Journal (BBJ) és a Nemzeti Befektetési Ügynökség, a HIPA közös díjátadóján.

LYON Tudta-e Ön, hogy Lyon a gasztronómia fővárosa?● 17 Michelin-csillagos étterme van ● a séfek séfje, Paul Bocuse, a 87 éves mester itt él és alkot. Háromszor nyerte el a Michelin-csillagot, és 1989-ben az Évszázad Szakácsának választották. ● Lyon Budapestről közvetlenül 2016 április végétől az Easyjet járataival érhető el.


BERLIN ● Februárban a Berlinale, a világ legnagyobb nyilvános film fesztiválja több, mint 400 filmmel várja a filmőrülteket a világ minden tájáról. Az Arany Medve 1951 óta a Berlini Nemzetközi Filmfesztivál fődíja● Március végéig látható Gavin Evans, a Berlinben tevékenykedő fotográfus kiállítása David Bowie portréiból: Bowie – The Session címmel. Ez a kiállítás nyitja meg Berlin legújabb galériáját, a The Institute-ot. ● Budapestről Berlin közvetlenül az airberlin, az easyjet és 2016 október végétől a Ryanair járataival érhető el.


TORONTO  ● Március 18 és 20-a között rendezik meg a Toronto Comicon fesztivált, melyen találkozni lehet akár Jonathan Frakes-szel a Star Trek: The Next Generation mozifilmből, vagy Tovah Feldshuh-val a The Walking Deadből.
● Március 5 és április 6-a között rendezik meg a Juharszirup fesztivált, ahol meg lehet kóstolni az igazi juharszirupot természetesen palacsintával, illetve számos felvonulás, kocsibemutó és egyéb családi program várja az odalátogatókat.
● Toronto Budapestről közvetlenül az Air Transat és 2016 júniusától az Air Canada Rouge járataival érhető el.


Repülőtéri partnereit tüntette ki a Budapest Airport

 Ryanair: Két új célállomás Nürnberg és Berlin
Budapestre jön a Qatar Airways Cargo!
Február a szerelem hónapja a terminálon. Utazás előtt látogasson el a SkyCourtban található Love Candy standunkra!


Készítsetek egy szerelmes fotót a terminálon februárban és játsszatok velünk! #lovefrombud

A Helia-D arcápoló készítményei már a Memories of Hungary üzleteink polcain!


TOPModel kreatív tervező füzetek és kifestők a Living Toys üzletben!
HERENDI – Egy legendás porcelán, amiért világsztárok rajonganak!
Vajon mi köti össze Arnold Schwarzeneggert, Lady Dianát és a Forma-1-es pilóták színe-javát? Mindannyian rajonganak a Herendi porcelánért!


Autóját most ingyen lemossuk, ha online foglal parkolást Business Parkolónkba. AKCIÓ ÁPRILIS 30-IG!


Stockholmba, Kölnbe, Athénba vagy Hamburgba utazik a téli időszakban? PARKOLÓ AJÁNLATUNK MOST ÖNNEK SZÓL!


OLVASSA EL NYERTES BLOGGERÜNK ATHÉNI ÉLMÉNYBESZÁMOLÓJÁT!
ATHÉN - KÉZENFOGVA A MÚLTTALSzerző: Havasi Renáta Tovább a blog.hu-raKészüljön a tavaszi/nyári rendezvényszezonra az egyedülálló Terminal 1 Event Centerrel!Ezt a levelet azért kapja, mert korábban feliratkozott a Budapest Airport hírlevelére. Az adatfelhasználási feltételeinkben tájékoztatjuk arról, hogy a személyes adatait miképpen tároljuk és kezeljük. Amennyiben teljes terjedelmében szeretné elolvasni az adatfelhasználási szabályzatunkat kattintson ide. Amennyiben nem szeretne több hírlevelet kapni tőlünk, a leiratkozáshoz kattintson ide.
Received on Wed Feb 24 2016 - 13:38:18 CET

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Wed Feb 24 2016 - 16:40:03 CET