50% kedvezmény csak egy kattintásra! 👫☺

From: A Bubbles csapata <info_at_bubbles.hu>
Date: Mon, 17 Oct 2016 13:19:37 +0000

50% kedvezmény csak egy kattintásra!
View this email in your browser (http://us9.campaign-archive1.com/?u=26ad01768f8e3801b369dbbfc&id=853b606cb5&e=d7a63570fe)
http://www.bubbles.hu/
Kedves xyz!
Együtt mosni nemcsak élvezetesebb, de olcsóbb is! Tudd meg hogyan!
Mindent megosztasz a legjobb barátaiddal? Nem hagynád ki őket semmilyen közös élményből? Mindenhol együtt lógtok? Akkor légy regisztrált Bubbles törzsvásárló, majd ajánld a Bubbles-t a mosodalánc online ajánlási rendszerén keresztül, így barátaidat nemcsak egy nagyszerű közös élménnyel, de 20% kedvezménnyel is megajándékozhatod. Sőt mi több, minden elfogadott meghívás után te is összegyűjtheted az 50%-os kuponkódot!
Ne maradj le a baráti köröd legújabb sztorijairól. Éld át a közösségi mosás hangulatát haveri köröd társaságában!
További információk az ajánlási rendszerről és a meghívás pontos feltételeiről az alábbi képre kattintva!
https://www.bubbles.hu/uzletek/#ajanlo
https://www.bubbles.hu/blog/post/2016/06/07/Bubbles-Stories1

Mozi & Mosás: Bubbles Stories
Egy hideg őszi nap végén szívesen megnéznél egy jó filmet, de otthon vár a tengernyi szennyes? Ne csüggedj! Moss és mozizz egyszerre a Bubbles-ben! A Bubbles Stories három kisfilmből áll, amit a Bubbles üzletekben forgattak, olyan híres és menő színészek szereplésével, mint Nagy Zsolt, Fátyol Hermina, Jakab Juli, Jordán Adél, Bach Kata vagy Molnár Gusztáv Tamás. Frappáns, humoros vagy éppenséggel szívszorítóan drámai történeteket vittek vászonra olyan tehetséges fiatal rendezők, mint Mednyánszki René, a Lőrincz Nándor – Nagy Bálint és a Carlos Ramas – Bodnár Bence rendezőpáros, akik a Melvin Productions producereivel együtt alkothattak.
A Bubbles Stories történetei tökéletes esti kikapcsolódásnak bizonyulnak. A mosodai kisfilmeket akár mosás vagy szárítás közben is megtekintheted telefonról vagy ipad-ről a Bubbles Önkiszolgáló Mosodalánc honlapján: https://www.bubbles.hu/blog/post/2016/06/07/Bubbles-Stories1
Az Online Video Awards-on is díjnyertes alkotások bizonyítottan szórakoztató és emlékezetes mozi élményt nyújtanak!

https://www.bubbles.hu/mosas-szaritas/
Csak okosan! Mosás és szárítás a Bubblesben, a tudatos ruhatisztítás jegyében.
A Bubbles Mosodák professzionális mosó- és szárítógépei csúcstechnológiát és könnyű használatot biztosítanak ruhák és egyéb nagyobb méretű textilek tisztításához és szárításához. Ellenben ne feledd, hogy a gépek könnyű használatától függetlenül Te felelsz ruháidért és a megfelelő programok kiválasztásáért.
Sok esetben az adott textil anyagától és színétől függ az ajánlott mosási illetve szárítási program, így érdemes mindig ellenőrizni a ruha címkéjén megjelenő ikonokat. Ilyen formán könnyebben elkerülhetsz rengeteg kellemetlenséget, mint például a ruhák bolyhosodása, elszíneződése, kifakulása vagy az anyagok kinyúlása illetve összemenése.
A Bubbles további mosási és szárítási tippjei:
* A kimosott adag megszárításával bizonyítottan sokkal puhábbá és selymesebbé válik a ruhák textúrája. Színes ruhákat bátran száríthatsz egy adagban, hiszen a színek nem fogják össze egymást.
* Pulóverek, kötött ruhák esetében légy óvatos, válassz megfelelően alacsony hőfokú programot!
* Sötét illetve farmer anyagból készült ruhadarabokat mindig kifordítva helyezz a mosógépbe!
* Makacs foltok esetén érdemes előzetes öblítést alkalmazni, a Bubbles mosógépei pedig gondoskodnak a további tisztításról. Professzionális gépeink automatikus mosószer adagoló rendszerrel rendelkeznek, mely 6 komponens (Mosószer, öblítőszer, zsíroldó, véroldó, semlegesítő, fertőtlenítő) megfelelő arányú kombinációjával garantálják a tökéletes tisztaságot.

További tudnivalók a Bubbles mosási programjairól: bubbles.hu/mosas-szaritas/
Mosásra fel!
http://www.bubbles.hu/szolgaltatasok/mosas-szaritas/
http://www.bubbles.hu/szolgaltatasok/arlista/
http://www.bubbles.hu/uzletek/

Kapcsolat

Bubbles International Zrt.
1131 Budapest, Babér utca 1-5.
+36 1 506 0427
info_at_bubbles.hu (mailto:info_at_bubbles.hu)

https://www.facebook.com/BubblesDesignLaunderette/
https://www.instagram.com/bubbles_launderettes/
Ezt az email-t azért kaptad mert korábban regisztráltál valamelyik üzletünkben a törzsvásárlói program keretén belül, aminek része a hírlevél.
Amennyiben nem szeretnél a jövőben értesítést kapni a Bubbles International Zrt.-től, akkor ide kattintva (http://bubbles.us9.list-manage.com/unsubscribe?u=26ad01768f8e3801b369dbbfc&id=7dc95d38bd&e=d7a63570fe&c=853b606cb5) tudsz leiratkozni.

============================================================
Received on Mon Oct 17 2016 - 15:20:11 CEST

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Mon Oct 17 2016 - 15:40:05 CEST