A kis részletek, amik különbséget tesznek

From: Pierre Cardin <info_at_assistancemail.hu>
Date: Thu, 20 Oct 2016 17:03:38 +0200

Kedves Olvasónk!


A kis részletek, amik különbséget tesznek



A stílus maga az ember. Képviselhetsz vele egy életfilozófiát. Színesebbé teheted vele a környezeted. Tiszteletet parancsolhatsz vele, vagy akár fel is hívhatod a figyelmet. A ruha ami eltakar, megvéd, és a tested, az életed és az érzelmeid részévé válik.












A belső kreativitásunk kivetülése. Nem csak kényelmi funkciókat lát el, hanem társ is a mindennapokban. A stílus mindenben elkísér, melyről már a Facebookon is tájékozódhat.











Apróság halmaza, aminek jelentősége van. A kis részletek, amik különbséget tesznek. Az apró pillanatok, amik mások a rohanó óráktól és napoktól. Egy szempillantás, egy rövid mosoly, egy érdeklődő tekintet, egy elismerő kézfogás, egy nem várt ölelés, egy jól eső taps zaja.








Ez az üzenet kizárólag a címzett személynek, vagy cégnek szól. Azon személyek, vagy cégek, akik nem címzettjei, jogosultjai ennek az üzenetnek, nem olvashatják, továbbíthatják, nem dolgozhatják fel azt, illetve nem érezhetik magukat megszólítva. Amennyiben ezt az üzenetet valamely, az internet sajátosságainak következtében felmerülő okból tévesen kapta meg, úgy kérjük, semmisítse meg és értesítse az üzenet küldőjét. Felhívjuk figyelmét, hogy a levélnek mind címzettje, mind tartalma harmadik személynek beavatkozásával befolyásolható, ezen okokból fakadó következményekért - mint illetéktelen címzett, hamisított tartalom, vírus - kiadónk nem tud felelősséget vállalni. Amennyiben hasonlót tapasztal, úgy kérjük, a levelet továbbítsa felénk az eset további kivizsgálása végett. 
Levél szolgáltatásunk tiszteletben tartja az 1997. évi LVIII. törvény (a továbbiakban Grtv.) 15. paragrafus (1) bekezdés, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt. 
a levelet a cégünk. megbízásából a Tablet Discount Webdesign online direct-marketing rendszeren keresztül küldtük az Ön címére. 
a továbbiakban nem kíván tőlünk levelet kapni kattintson ide a leiratkozáshoz.
Received on Thu Oct 20 2016 - 17:04:53 CEST

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Thu Oct 20 2016 - 21:00:06 CEST