Átgondoltuk és döntöttünk, meghosszabbítjuk Black Friday áresőnket vasárnapig

From: Black Friday Plusz Pierre Cardin <kapcsolat_at_assistancemail.hu>
Date: Wed, 7 Dec 2016 09:26:44 +0100

Kedves Olvasónk!
Átgondoltuk és döntöttünk, meghosszabbítjuk Black Friday áresőnket vasárnapig, mert hiszünk benne, hogy az öltözködésen keresztül mindenki képes magabiztosabbá válni, kifejezni önmagát, és jobban érvényesülni a hétköznapokban.



 





 


Ebben szeretnénk segítséget nyújtani. Önnek szól a kedvezmény, ha számára is fontos, hogy a legjobb márkák új darabjait viselje és a kiválasztott ruhákhoz kényelmesen, gyorsan hozzájusson.


 





 Levél eredeti online linkje





Tisztelt Hölgyem /Uram, ezúton tájékoztatjuk, hogy hírlevelünket az oldalunkra történt személyes feliratkozása, esetleg valamelyik ismerősének ajánlása által, vagy mint valamely Cég képviselője, munkatársa olvassa. Amennyiben e-mail címe az interneten közzétett publikus adatbázisban hozzáférhető, azt társaságunk üzleti célú tájékoztatásra kezeli. Amennyiben a jövőben nem kíván tőlünk marketing leveleket kapni, úgy ide kattintva rögtön le tud iratkozni. Leiratkozom.Társaságunk a hírleveleket a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság irányelvei alapján küldi, az e-mail címeket a hatályos jogszabályok (így különösen a 2011. évi CXII. törvény) betartásával kezeli.
Received on Wed Dec 07 2016 - 09:29:56 CET

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Wed Dec 07 2016 - 16:10:05 CET