18 részes INOX edénykészlet 13990 Ft-ért a legjobb választás !

From: MindenaNeten.hu <info_at_mindenaneten.hu>
Date: Sat, 25 Mar 2017 10:10:36 +0100

 














18  RÉSZES PRÉMIUM  INOX EDÉNYKÉSZLET, KERÁMIA BETÉTES SERPENYŐVEL
Ez a termék korszerű, nem rozsdásodó nemesacélból készült. Hosszútávú, stabil minőség megtartására tervezték, maximális teljesítmény és kényelem biztosítása mellett.




A rozsdamentes nemesacél edénykészlet előnye, hogy ellenáll a korróziónak és hosszabb ideig használható, mint a hagyományos zománc edénykészletek. Tisztításuk is egyszerűbb és könnyebb, ezáltal nem lépnek reakcióba az ételekkel. A serpenyő a legújabb technológiájú, kerámiabevonatos kialakítás annak érdekében hogy a sütendő étel soha ne égjen le. Az edények alja speciális többrétegű ötvözet amivel ideális hőháztartást tudunk biztosítani az ételek számára.




Nézzen körül további EDÉNYSZETTEK ajánlataink között is! 











 
 
 



 



 
 
 



ARIEL MEGA PACK
A 4 x 4,5 literes mosószerrel akár 260 alkalommal varázsolhatja ragyogó tisztává ruháit!
Színes ruhákhoz: Ariel Actilift color 4,55 L mosógél (65 mosás/flakon) Fehér ruhákhoz: Ariel Actilift 4,55 L mosógél (65 mosás/flakon)
• Feloldódik alacsony hőfokon is • Nem hagy foltot a ruhákon • Nem rakódik le a mosógépben • Nem keményíti meg a ruhákat
Nézz körül további VEGYIÁRU ajánlataink között is!

 

VELVET SAROKRESZELŐ
Puha, gyönyörű lábak erőfeszítés nélkül, puha, gyönyörű lábak már az első használat után. Wet & Dry forgófej. Vízálló kétsebességű rendszer. Újratölthető és vezeték nélküli. Szárazon a fürdőkádban vagy zuhanyzás közben is használható. A speciális kialakítású, nedvesen és szárazon is használható forgófej pillanatok alatt eltávolítja a bőrkeményedéseket. Óvatosan görgetve a reszelőt az érintett területen könnyűszerrel távolíthatja el a bőrkeményedéseket.

Nézzen körül SZÉPSÉGÁPOLÁS ajánlataink között!













Hírlevél megtekintése böngészőben                                               Leíratkozás hírlevélről






Tájékoztatjuk, hogy az Ön e-mail címe valamely oldalunkon regisztrációkor, személyes kapcsolat, névjegy, üzleti kártya, MS-VCARD illetve internetes piackutatásból és/vagy nyilvánosan megvásárolható, illetve elérhető marketing adatbázisban rögzített, vagy az interneten, illetve elektronikus körüzenetben elhelyezett, bárki számára hozzáférhető, nyilvános adatbázisból származnak. Email-címe kezelésénél teljes mértékben betartjuk a vonatkozó Adatvédelmi Törvény előírásait. Ha az Ön feltételezése szerint mindezek ellenére került volna be adatbázisunkba e-mail címe, úgy elnézését kérve ajánljuk figyelmébe az alábbi leiratkozási opciót! Ha nem szeretne több levelet kapni, akkor a leiratkozáshoz kattintson a Leiratkozás hírlevélről linkre a szövegdoboz felső részében 















 
Received on Sat Mar 25 2017 - 10:57:44 CET

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Sat Mar 25 2017 - 15:50:05 CET