Permetezés gyepesítés hihetetlen árakon 3990 Ft-tól a legjobb választás !

From: MindenaNeten.hu <info_at_mindenaneten.hu>
Date: Wed, 29 Mar 2017 12:23:00 +0200

 














Itt a tavasz és a kertápolás ideje
Óvja és ápolja kertjét, gyümölcsösét, a minden_at_neten segít ebben. 
1. Straus AKKUS háti permetező 16L-es, 4 különböző fejjel 28.890 Ft helyett 13.990 Ft
2. Straus háti permetező 16L-es, 4 különböző fejjel 8.890 Ft helyett 4.990 Ft
Műanyag háti permetező, akkus változatban is, 16 literes tartállyal. Egyszerű összeszerelés, könnyű használat. 4 különböző permetező fejjel szállítva. Tisztítása nagyon könnyű. Kiválóan alkalmas kertek, gyümölcsösök, szőlők gondozására, permetezésére.
3. Hydro Mousse gyepesítő permetező készülék 11.400 Ft helyett 3.990 Ft
AJÁNDÉK FŰMAGGAL ÉS TÁPOLDATTAL. A nagyszerű, környezetbarát Hydro Mousse formula fellazítja a talajt, a víz és az ásványi anyagok azonnal beivódnak, míg a fűmag a talajba ül. Használatával a száraz és kopár foltok szinte pillanatok alatt eltűnhetnek. A gyep végre olyan lehet, amilyennek mindig is szerette volna!
 Nézzen körül KERTI GÉPEK ajánlataink között is!











 
 
 





 





 
 
 



ZILLINGER SVÁJCI LUXURY EDÉNYKÉSZLET
Világszínvonalú termék, exkluzív kiszerelésben, 100%-os minőségi garanciával!
Legkiválóbb 304-es rozsdamentes nemesacélból 17 részes egymásba illeszthető termikus hővezető LUXUS edénycsalád Legújabb Sandwich (szendvicstalp) technológiával, rendkívüli gasztronómiai eredménnyel 9 rétegű alj + 3 hőtároló vasalapú markáns szendvicstalp beépített hőmérséklet szabályzóval. Nézzen körül EDÉNYSZETTEK-EDÉNYKÉSZLETEK ajánlataink között! 

 

CLASSIC KRAFT 326 DARABOS SZERSZÁMKÉSZLET
Egy jól felszerelt szerszámkészlet egyetlen háztartásból sem hiányozhat: nálunk most egy minőségi SMART KRAFT készletet kaphat.
Érdemes befektetni egy olyan készletbe, amelynek polcain rendezetten vannak elhelyezve a különböző szerszámok, mindegyiknek megvan a saját helye. Ezzel elkerülhetjük a káoszt és a kellemetlenséget: mindig kéznél lesz az a csavar, fogó és kulcs, ami éppen kell.
Nézzen körül további SZERSZÁMKÉSZLETEK ajánlataink között is!












Hírlevél megtekintése böngészőben                                               Leíratkozás hírlevélről






Tájékoztatjuk, hogy az Ön e-mail címe valamely oldalunkon regisztrációkor, személyes kapcsolat, névjegy, üzleti kártya, MS-VCARD illetve internetes piackutatásból és/vagy nyilvánosan megvásárolható, illetve elérhető marketing adatbázisban rögzített, vagy az interneten, illetve elektronikus körüzenetben elhelyezett, bárki számára hozzáférhető, nyilvános adatbázisból származnak. Email-címe kezelésénél teljes mértékben betartjuk a vonatkozó Adatvédelmi Törvény előírásait. Ha az Ön feltételezése szerint mindezek ellenére került volna be adatbázisunkba e-mail címe, úgy elnézését kérve ajánljuk figyelmébe az alábbi leiratkozási opciót! Ha nem szeretne több levelet kapni, akkor a leiratkozáshoz kattintson a Leiratkozás hírlevélről linkre a szövegdoboz felső részében 















 
Received on Wed Mar 29 2017 - 12:23:44 CEST

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Wed Mar 29 2017 - 13:40:05 CEST