Ariel megapack ajándék 20 db-os színfogóval 9990 Ft-ért a legjobb választás !

From: MindenaNeten.hu <info_at_mindenaneten.hu>
Date: Thu, 30 Mar 2017 12:24:50 +0200

 














ARIEL MEGAPACK 4 x 4,55 liter
Azon vevőink, akik megrendelik ARIEL MEGAPACK termékünket 20 db-os színfogó kendőt kapnak AJÁNDÉKBA!
Színes ruhákhoz: Ariel Actilift color 4,55 L mosógél (65 mosás/flakon) Fehér ruhákhoz: Ariel Actilift 4,55 L mosógél (65 mosás/flakon)
 • Feloldódik alacsony hőfokon is • Nem hagy foltot a ruhákon • Nem rakódik le a mosógépben • Nem keményíti meg a ruhákat
Nézzen körül további VEGYIÁRU ajánlataink között is!











 
 
 





 





 
 
 



TÉSZTAFŐZŐ TAPADÁSMENTES BEVONATTAL 
EGYMÁSBA ILLESZTHETŐ RÉSZEK!
Anyaga: tapadásmentes bevonat, a fedő üveg. Mérete: 26 cm átmérőjű és 24 cm magas. Űrtartalma: 6,5 l Használható: gáz-, kerámialapos, elektromos tűzhelyen egyaránt.
Nézzen körül EDÉNYEK-LÁBASOK ajánlataink között!
 

 

AUTÓS GYERMEKÜLÉS
9-25 kg-os gyermekek részére, lehúzható ülés magasító, melyet önállóan is használhat. Kiváló ergonómiai kialakítás. Az összes megfelelőségi papírral rendelkezik. A háttámla és az ülőrész zippzárral kapcsolódik össze.Külön ülésemelőként is használható (15-36 kg-ig).Termék méret: 40*80*40 cm.E20 biztonsági certifikáltal ellátott.Termék súlya: 1400 gA termék kék és piros színekben választható.
Nézzen körül  egyéb AUTÓS ajánlataink között!












Hírlevél megtekintése böngészőben                                               Leíratkozás hírlevélről






Tájékoztatjuk, hogy az Ön e-mail címe valamely oldalunkon regisztrációkor, személyes kapcsolat, névjegy, üzleti kártya, MS-VCARD illetve internetes piackutatásból és/vagy nyilvánosan megvásárolható, illetve elérhető marketing adatbázisban rögzített, vagy az interneten, illetve elektronikus körüzenetben elhelyezett, bárki számára hozzáférhető, nyilvános adatbázisból származnak. Email-címe kezelésénél teljes mértékben betartjuk a vonatkozó Adatvédelmi Törvény előírásait. Ha az Ön feltételezése szerint mindezek ellenére került volna be adatbázisunkba e-mail címe, úgy elnézését kérve ajánljuk figyelmébe az alábbi leiratkozási opciót! Ha nem szeretne több levelet kapni, akkor a leiratkozáshoz kattintson a Leiratkozás hírlevélről linkre a szövegdoboz felső részében 















 
Received on Thu Mar 30 2017 - 12:25:22 CEST

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Thu Mar 30 2017 - 14:10:05 CEST