8500 W teljesítményű Tech Generátor 59990 Ft-ért a legjobb választás !

From: MindenaNeten.hu <info_at_mindenaneten.hu>
Date: Mon, 10 Apr 2017 09:45:31 +0200

 














TECH 8500 W-os BENZINMOTOROS
GENERÁTOR-ÁRAMFEJLESZTŐ
Építkezéseken, kerti kinti tartózkodásnál, szabadidő eltöltéshez és kempingezéshez kiválóan alkalmas. Hosszú működési idejű, 3 db 230 V-os csatlakozóval rendelkezik.A gép maximálisan 8500 W teljesítményre képes. Ideális vihar és árvíz esetén.
Önindítós 6500 W-os változatban is kapható: 149.600 Ft helyett 89.990 Ft
Nézzen körül további GENERÁTOROK ajánlataink között is!











 
 
 





 





 
 
 



ROYALTYLINE ELEKTROMOS HÚSDARÁLÓ
Ezzel a darálóval könnyedén ledarálhat bármilyen húst. A gépet könnyedén be tudjuk tölteni a széles nyílásba majd pedig a gép beindításával és a vágólap kiválasztásával az önnek megfelelő méretűre darálhatja a húst. A készülék tökéletesen alkalmas akár kolbásztöltésre is. 
Nézzen körül Háztartási-Konyhai kisgép ajánlataink között!
 

 

MOZGÁSÉRZÉKELŐS KÜLTÉRI LED REFLEKTOR 50 W-os.Megérkezett a design LED reflektorok új generációja! Az extra vékony és kis méretű LED reflektorok bármilyen épület homlokzatába feltűnés nélkül illeszkednek, illetve a kertek megvilágítása is esztétikusan oldható meg. A  festett alumínium öntvény ház garancia az időtállóságra, az IP65-ös vízvédelem pedig biztosítja, hogy a reflektor a legzordabb időjárási körülmények között is megállja a helyét!Választható piros, fekete és fehér színben!MOST AJÁNLATUNKBAN 2 db REFLEKTORT KAP KEDVEZŐ ÁRON! Nézzen körül REFLEKTOR ajánlataink között!
 












Hírlevél megtekintése böngészőben                                               Leíratkozás hírlevélről






Tájékoztatjuk, hogy az Ön e-mail címe valamely oldalunkon regisztrációkor, személyes kapcsolat, névjegy, üzleti kártya, MS-VCARD illetve internetes piackutatásból és/vagy nyilvánosan megvásárolható, illetve elérhető marketing adatbázisban rögzített, vagy az interneten, illetve elektronikus körüzenetben elhelyezett, bárki számára hozzáférhető, nyilvános adatbázisból származnak. Email-címe kezelésénél teljes mértékben betartjuk a vonatkozó Adatvédelmi Törvény előírásait. Ha az Ön feltételezése szerint mindezek ellenére került volna be adatbázisunkba e-mail címe, úgy elnézését kérve ajánljuk figyelmébe az alábbi leiratkozási opciót! Ha nem szeretne több levelet kapni, akkor a leiratkozáshoz kattintson a Leiratkozás hírlevélről linkre a szövegdoboz felső részében 















 
Received on Mon Apr 10 2017 - 09:46:30 CEST

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Mon Apr 10 2017 - 12:50:05 CEST