SASLIKSÜTŐ 6 nyárssal 9990 Ft-ért a legjobb választás !

From: MindenaNeten.hu <info_at_mindenaneten.hu>
Date: Sat, 15 Apr 2017 19:49:28 +0200

 














ELEKTROMOS, GYROS, KEBAB ÉS SASLIK SÜTŐ, 6 db NYÁRSSAL
Elektromos kebab készítő 6 darab praktikus kebab nyárssal. 1000 W-os teljesítményével könnyen és gyorsan készíthet ízletes kebabokat, hús és zöldségnyársakat. Kiváló választás otthoni grillpartikhoz, kerti sütésekhez, összejövetelekhez. Egyaránt praktikus nyaralóba és otthonra egyaránt. Tisztítása egyszerű.
Nézzen körül további HÁZTARTÁSI-KONYHAI KISGÉP ajánlataink között is!











 
 
 





 





 
 
 



Bel és kültériVORTEX ROVARCSAPDA
Készüljön fel a nyáron várható szúnyoginvázióra egy remek készülékkel, hogy minden éjszaka nyugodtan aludhasson.Használatával a szúnyogokat, legyeket és az idegesítően zümmögő rovarokat végérvényesen hatástalaníthatjuk.Különleges UV fénye a készülékhez vonzza őket és vákuumos technológiája révén többet nem engedi őket.Kezelése és tisztítása egyszerű. Teljesen szagmentes. Egészségre ártalmas anyagokat nem tartalmaz. Gyerekszobában is használható.Hatásos legyek, szúnyogok, darazsak, lepkék, méhek és más bosszantó rovarok ellen.
Nézzen körül BIZTONSÁG-VÉDELEM-RIASZTÁS ajánlataink között!
 

 

12 MEGAPIXELES HD AUTÓS KAMERA
Bármiről is legyen szó, ez a 12 megapixeles HD kamera biztosan meg fogja állni a helyét!180 fokban forgatható optikájával HD minőségű videókat, és fényképeket készíthetsz.Az autós tartószerkezet segítségével pedig pillanatok alatt fedélzeti kamerát varázsolhat belőle, így az oda-vissza utat is megörökítheti de a felvétel egy esetleges kisebb vagy nagyobb koccanásnál perdöntő lehet.Kihajtható, 270 fokban forgatható 2,5 TFT kijelzővel és számos felhasználóbarát funkcióval rendelkezik.
Nézzen körül AUTÓ ajánlataink között!
 












Hírlevél megtekintése böngészőben                                               Leíratkozás hírlevélről






Tájékoztatjuk, hogy az Ön e-mail címe valamely oldalunkon regisztrációkor, személyes kapcsolat, névjegy, üzleti kártya, MS-VCARD illetve internetes piackutatásból és/vagy nyilvánosan megvásárolható, illetve elérhető marketing adatbázisban rögzített, vagy az interneten, illetve elektronikus körüzenetben elhelyezett, bárki számára hozzáférhető, nyilvános adatbázisból származnak. Email-címe kezelésénél teljes mértékben betartjuk a vonatkozó Adatvédelmi Törvény előírásait. Ha az Ön feltételezése szerint mindezek ellenére került volna be adatbázisunkba e-mail címe, úgy elnézését kérve ajánljuk figyelmébe az alábbi leiratkozási opciót! Ha nem szeretne több levelet kapni, akkor a leiratkozáshoz kattintson a Leiratkozás hírlevélről linkre a szövegdoboz felső részében 















 
Received on Sat Apr 15 2017 - 19:50:13 CEST

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Sun Apr 16 2017 - 04:10:06 CEST