TURBO, digital halogén sütő 5 DB ajándék konyharuhával 9990 Ft-ért a legjobb választás !

From: MindenaNeten.hu <info_at_mindenaneten.hu>
Date: Sat, 1 Apr 2017 12:01:19 +0200

 














Turbo 4000 Digital HALOGÉN SÜTŐ+ AJÁNDÉK 5 db KONYHARUHA 
mellyel sokkal gyorsabban megsütheted ételeidet, mint más sütőkkel.

Állítható idő és hőmérséklet funkcióival szinte bármilyen sütési feladatot elvégez: süt, pirít, újramelegít, olvaszt, stb. Tágas, edzett üveg edényében elhelyezhetsz akár egy egész csirkét is, sőt még a zöldségek is bőven elférnek mellette!
Süthetsz vele péksüteményeket, húsokat, zöldségeket, vagy akár újramelegítheted, kiolvaszthatod az ételeidet. Digitális kijelzője segítségével könnyedén beállíthatod, hogy milyen hőfokon és mennyi ideig szeretnél sütni, sőt, mindehhez kis ikonok formájában segítséget kapsz a sütő fedelén is, ha nem boldogulnál.Ha pedig már csak a tisztítás maradt hátra, mosási funkciójának köszönhetően ez a sütő ebben is elvégzi helyetted a munka oroszlánrészét.
Nézzen körül további  HÁZTARTÁSI ÉS KONYHAI KISGÉP ajánlataink között is!











 
 
 





 





 
 
 



MOZGÁSÉRZÉKELŐS RIASZTÓ 2 TÁVKAPCSOLÓVAL ÉS BEÉPÍTETT SZIRÉNÁVAL
Lakásban, nyaralóban, garázsban, pincében, padláson, babakocsi tárolóban, műhelyben, fészerben, vagy bárhol ahol értékeket tartunk.1 perc alatt bárhol elhelyezhető, 4 db AA ceruza) elemmel működik, tehát áramszünet esetén is védelmet nyújt. Távirányítással lehet be/kikapcsolni. A tartókonzol segítségével, bárhol 2 csavarral felszerelhető. Bekapcsolás után 20 mp késleltetéssel élesedik.
Nézzen körül további RIASZTÁS ajánlataink között is!
 

 

MÖLLER CSAVARHÚZÓ SZERSZÁMKÉSZLET 44 RÉSZES
Csavarhúzó készlet praktikus műanyag tartóban. A tartó falra szerelhető, így a szerszámok mindig könnyedén elérhetőek lesznek. A lapos, Philips, Torx csavarhúzók mellett egy bitbehajtó is a készlet tartozéka egy 16 részes bitkészlettel és 9 db 1/4 colos dugókulccsal.A csavarhúzók kényelmes, gumírozott markolattal ellátottak.A szerszámok minőségi króm-vanádium acélból készültek, így nemcsak strapabírók, de tartósak is.
Nézzen körül SZERSZÁMOK ajánlataink között!
 












Hírlevél megtekintése böngészőben                                               Leíratkozás hírlevélről






Tájékoztatjuk, hogy az Ön e-mail címe valamely oldalunkon regisztrációkor, személyes kapcsolat, névjegy, üzleti kártya, MS-VCARD illetve internetes piackutatásból és/vagy nyilvánosan megvásárolható, illetve elérhető marketing adatbázisban rögzített, vagy az interneten, illetve elektronikus körüzenetben elhelyezett, bárki számára hozzáférhető, nyilvános adatbázisból származnak. Email-címe kezelésénél teljes mértékben betartjuk a vonatkozó Adatvédelmi Törvény előírásait. Ha az Ön feltételezése szerint mindezek ellenére került volna be adatbázisunkba e-mail címe, úgy elnézését kérve ajánljuk figyelmébe az alábbi leiratkozási opciót! Ha nem szeretne több levelet kapni, akkor a leiratkozáshoz kattintson a Leiratkozás hírlevélről linkre a szövegdoboz felső részében 















 
Received on Sat Apr 01 2017 - 12:01:27 CEST

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Sun Apr 02 2017 - 03:40:05 CEST