Sokkal inkább a klasszikus trendet határozták meg

From: Ralph Lauren <kapcsolat_at_assistancemail.hu>
Date: Tue, 9 May 2017 11:54:44 +0200

Kedves Hölgyem/Uram!

Ralph Lauren kollekciói sosem a modern, extravagáns vagy éppen eklektikus divatirányzatot gazdagították, sokkal inkább a klasszikus trendet határozták meg.
Ralph Lauren olyan sportosan elegáns ruhadarabokat, kiegészítőket és cipőket tervez, amelyek remekül passzolnak az elegáns megjelenéshez és közben az időtlen, klasszikus stílust testesítik meg. Az általa tervezett darabokkal egy állandóságot létrehozni a divat világába, ahol az egyszerűség és elegancia motivál.






Feliratkozását illetve feliratkozása megerősítését a fotóra klikkelve megteheti.





Tisztelt Hölgyem /Uram, ezúton tájékoztatjuk, hogy hírlevelünket az oldalunkra történt személyes feliratkozása, esetleg valamelyik ismerősének ajánlása által, vagy mint valamely Cég képviselője, munkatársa olvassa. Amennyiben a none_at_none.hu e-mail címe az interneten közzétett publikus adatbázisban hozzáférhető, azt társaságunk üzleti célú tájékoztatásra kezeli.  Amennyiben a jövőben nem kíván tőlünk marketing leveleket kapni, úgy ide kattintva rögtön le tud iratkozni. Társaságunk a hírleveleket a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság irányelvei alapján küldi, az e-mail címeket a hatályos jogszabályok (így különösen a 2011. évi CXII. törvény) betartásával kezeli.
Received on Tue May 09 2017 - 12:05:00 CEST

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Tue May 09 2017 - 17:10:05 CEST