Netezz fél áron fél évig

From: Vodafone Magyarország <email_at_vodafone.hu>
Date: Tue, 23 May 2017 13:32:54 +0200
Vodafone - Netezz fél áron 6 hónapig!
egyedülálló ajánlatunk számodra!
Netezz fél áron fél évig!

Kedves Tamás!

Köszönjük, hogy megtiszteltél minket bizalmaddal és két éve a Vodafone hálózatát választottad, amely eddigi legjobb 4G hálózatát nyújtja számodra! Mindezt egy egyedülálló ajánlattal szeretnénk megköszönni neked: 6 hónapon át, 50% kedvezményt biztosítunk számodra szerződésed meghosszabbításával!

50% havidíj kedvezmény
fél éven át

internet egyszerre
akár 10 eszközön

a zsebedben
is elfér

R216 hordozható WiFi hotspot (MiFi) 2990Ft

R216 hordozható
WiFi hotspot (MiFi)

2990 Ft
MobilNet Medium SIM tarifával, 2 évre e-Packkel,
10 GB adatkerettel

   

150 Mbps
letöltési sebesség

 

50 Mbps
feltöltési sebesség

 

300 óra
készenléti idő

Megnézem

Vodafone alkalmazás
Google Play App Store
Kövess minket!
YouTube / Vodafone Hungary Facebook / Vodafone Hungary Instagram / Vodafone Hungary
Üdvözlettel, Vodafone

Készülékajánlatunk 2017. március 20-tól visszavonásig iletve a készlet erejéig érvényes, lakossági tarifával, 2 éves határozott idejű szerződéssel, új és meglévő lakossági előfizetőknek egyaránt. A fenti készülékár tartalmazza az áfát, a készülékkedvezményt, a készülék teljes vételára a mindenkori aktuális lakossági árlistában található: www.vodafone.hu/arlista.A készülék csak Vodafone magyarországi előfizetői kártyával használható. A kép illusztráció.

 

A tarifával kapcsolatos további információk az alábbi linken érhetők el: http://www.vodafone.hu/lakossagi/internet/szamitogepen/elofizeteses-internet

 

Havidíjas Előfizetői Szerződés esetén az Előfizető előzetes hitelképesség-vizsgálaton esik át. Az eredmény függvényében a Vodafone jogosult a szolgáltatás igénybevételét előleg vagy egyéb, más biztosíték (pl. bankgarancia, kezesség stb.) adásához kötni. A megrendelés feladása után munkanapokon 48 órán belül a Vodafone munkatársai felveszik a kapcsolatot a vásárlóval adategyeztetés céljából a megrendelőlapon megadott elérhetőségi telefonszámon. Amennyiben 48 órán belül nem sikerül elérni a Vásárlót a megadott elérhetőségeken, vagy nem érkezik visszajelzés a Vodafone-hoz a hitelképességi vizsgálat elfogadásáról, a megrendelés automatikusan lezárásra és törlésre kerül.

 

Az elektronikus hulladékkezeléssel kapcsolatos részletes információk elérhetőek a www.vodafone.hu/hulladekkezeles weboldalon.

Amennyiben a továbbiakban nem szeretnél e-mailben értesülni ajánlatainkról, kattints ide, vagy jelezd levélben a Vodafone Magyarország Zrt. 1476 Budapest, Pf. 350 címen! További információért írj az ugyfelszolgalat.hu@vodafone.com e-mail címre. A Vodafone Magyarország adatkezelési szabályzatát a Vodafone Magyarország Általános Szerződési Feltételeiben találod.

A Vodafone Magyarország adatkezelési nyilvántartási azonosítója: 329-0100.

Received on Wed May 24 2017 - 00:02:35 CEST

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Wed May 24 2017 - 00:30:07 CEST