Hosszabbíts most és élvezd a korlátlan közösségi élményt

From: Vodafone Magyarország <email_at_vodafone.hu>
Date: Mon, 18 Sep 2017 16:43:05 +0200
Vodafone
Élvezd a korlátlanság nyújtotta teljes szabadságot
Szerződésed hamarosan hosszabbíthatóvá válik

Kedves Zoltán!

Hosszabbítsd meg szerződésed most a legújabb Red Infinity tarifánkkal, mely flottádon belül is elérhető és élvezd a korlátlan adatforgalmat a végtelen beszélgetés és SMS-ezés mellett!

Élvezd a korlátlanság nyújtotta teljes szabadságot!

Korlátlan hívás

Korlátlan SMS

50 perc EU-ba irányuló
nemzetközi hívás

 

Megnézem a tarifákat

Ha tarifád mellett készüléked is megújítanád, válassz kedvedre ajánlataink közül webshopunkban ahol két év határozott idejű szerződéskötéssel 2000 Ft online kedvezményt biztosítunk.

Megnézem a készülékeket

Töltsd le a My Vodafone alkalmazást
Google Play App Store
Kövess minket!
YouTube / Vodafone Hungary Facebook / Vodafone Hungary Instagram / Vodafone Hungary
Üdvözlettel, Vodafone

Személyi és utazási célú használatra, természetes személy felhasználók személyes hírközlési igényeinek kielégítésére illetve magán utazások céljára, azaz életvitelszerű magyarországi tartózkodás esetén, utazások során vehető igénybe. A használata során a külföldi, magyarországi hívószámokra irányuló hívások, SMS/MMS-ek illetve a felhasznált adatmennyiség mértéke (tarifában foglalt adatforgalom és kiegészítő adatopciók együttvéve) nem haladhatja meg a belföldi használat négy havi számlázási ciklusonként vett átlagát, valamint a vizsgált időszakban a szabályozás hatálya alá eső ország roaming partnerének hálózatán forgalmazott napok száma nem haladhatja meg a Vodafone Magyarország hálózatán forgalmazott napok számát (méltányos használat). Amennyiben a méltányos használat feltételei nem teljesülnek, erről az Előfizetőt tájékoztatjuk, és figyelmeztetjük a méltányos használat feltételeire.Bővebb információ a www.vodafone.hu/red honlapon érhető el.

 

Amennyiben a továbbiakban nem szeretnél e-mailben értesülni ajánlatainkról, kattints ide, vagy jelezd levélben a Vodafone Magyarország Zrt. 1476 Budapest, Pf. 350 címen! További információért írj az ugyfelszolgalat.hu@vodafone.com e-mail címre. A Vodafone Magyarország adatkezelési szabályzatát a Vodafone Magyarország Általános Szerződési Feltételeiben találod.

A Vodafone Magyarország adatkezelési nyilvántartási azonosítója: 329-0100.

Received on Mon Sep 18 2017 - 16:43:10 CEST

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Mon Sep 18 2017 - 18:00:07 CEST