Csomagküldemény

From: <kozponti.ertesites_at_posta.hu>
Date: Tue, 20 Feb 2018 16:16:36 +0100

Tisztelt Horváth Gáborné Rózsa!

Magyar Posta és MPL logóMagyar Posta és MPL logó

Csomagküldemény

Értesítjük, hogy csomagküldeményt adtak fel Önnek.

Küldemény adatai:

Feladó: Lencsés Katalin
Küldeményazonosító: PNVF181912533
Feladás dátuma: 2018.02.20.

Házhoz szállítás* esetén a kézbesítő indulásáról vagy a küldemény átvételi pontra (Posta, MOL, Coop, Csomagautomata) történő érkezéséről újabb üzenetet küldünk Önnek.

*A házhoz szállítással kért küldeményeket két egymást követő munkanap kíséreljük meg kézbesíteni 08:00 és 17:00 óra között. Amennyiben sikertelen mindkét kézbesítés, ezt követően a postán veheti át a csomagot a feladó által megjelölt őrzési időn belül, melyről további tájékoztatást küldünk.

PostaPont
Életút

Nyomkövetési adatait hamarosan a képre kattintva éri el

Kérdés esetén kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!
Telefonszám: 06-1-767-8282
Üzenetküldés

Üdvözlettel,
Magyar Posta Logisztika (MPL)

MailInstagramYoutubeFacebook
MailMailMail


Ez az elektronikus levél bizalmas és/vagy jogilag védett információkat tartalmazhat, és kizárólag a címzettnek szól. Amennyiben ezt a levelet sérülten kapta meg vagy nem Ön annak valós címzettje kérjük, haladéktalanul tájékoztassa erről a feladót, és a levelet törölje rendszeréből. Az elektronikus levél engedély nélküli másolása, sokszorosítása, terjesztése, módosítása és nyilvánosságra hozatala szigorúan tiltott. Az elektronikus úton történő levelezés elsősorban információs célokat szolgál. A Magyar Posta Zrt. nem tesz és nem fogad el hivatalos kötelezettségvállalásokat kizárólag elektronikus levél útján, hacsak erről ellentétes tartalmú megállapodás nem született a felek között. Az elektronikus levél tartalma nem feltétlenül tükrözi a Magyar Posta Zrt. hivatalos álláspontját adott ügyben.

Nyomtatás előtt gondoljon a környezetére! Think of the environment before printing!

Received on Tue Feb 20 2018 - 16:16:40 CET

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Tue Feb 20 2018 - 18:40:12 CET