Valentin-napi 90 GB adat

From: Vodafone Magyarország <email_at_vodafone.hu>
Date: Wed, 13 Feb 2019 14:32:44 +0100
Vodafone
Oszd meg érzéseidet szeretteiddel és igényelj hozzá 90GB díjmentes adatot 3 napra a My Vodafone appban 02.01. és 28. között.
Vodafone | A jövő izgalmas. Redy?
Kedves Ügyfelünk!
Valentin Nap: 90 GB díjmentes adat tőlünk, hogy megoszthasd mit érzel.

Aktiváld a 90 GB díjmentes adatopciódat a My Vodafone alkalmazásban az általad választott februári napon és internetezz szabadon belföldön és az EU-ban a jóváírásról szóló SMS értesítést követő 3. nap éjfélig! Oszd meg szeretteiddel, hogy mit jelentenek Számodra!
Aktiválom az ajánlatot Megnézem a részleteket
Aktiválom a 90 GB adatot a MyVodafone appban
Mit kell ehhez tenned?
1. Töltsd le a My Vodafone Applikációt az App Store vagy Google Play áruházakból

2. Lépj be a My Vodafone applikációba és a Te ajánlatod menüpontban aktiváld a díjmentes adatot
90 Gb díjmentes adat Vodafone-osokonak 3 napra
Bárhogyan is tartod a kapcsolatot másokkal, ránk számíthatsz. Világszerte már több mint 500 millióan bízták rá magukat a jövő hálózatára. Köszönjük bizalmadat!
Vodafone
A Valentin-napi díjmentes adatopció 2019. február 1-28. között érhető el, okostelefont használó és a My Vodafone alkalmazást letöltő, lakossági, aktív, hangalapú, havidíjas, feltöltő kártyás, illetve flotta Előfizetőink számára. Az akció pre-aktív instant kártyák esetében 2019. február 28-ig történő aktiválás esetén elérhető. Az akció keretében a 90 GB adatforgalom Előfizetőnként egyszer aktiválható díjmentesen. Külföldi használat esetén a mindenkori Roaming díjszabás érvényes. A felhasználási időszak a magyarországi időzóna szerint érvényes. Az akciós adatforgalom jóváírása az aktiválást követő 48 órán belül megtörténik, melyről SMS értesítést küldünk. Korlátlan internetet tartalmazó tarifát használó ügyfelek számára az akcióban való részvétel további előnnyel nem jár, ezért számukra, illetve internet tarifákkal az akció nem elérhető. Részletes feltételek az üzletekben, a belföldi hálózatból díjmentesen hívható 1270-es telefonszámon és a Lakossági ÁSZF 5. Akciók 2. pontjában.

Amennyiben a továbbiakban nem szeretnél e-mailben értesülni ajánlatainkról, kattints ide, vagy jelezd levélben a Vodafone Magyarország Zrt. 1476 Budapest, Pf.350 címen! További információért írj az ugyfelszolgalat.hu@vodafone.com e-mail címre. A Vodafone Magyarország adatkezelési szabályzatát a Vodafone Magyarország Általános Szerződési Feltételeiben találod.

A jogaidról részletesebb tájékoztatást a www.vodafone.hu/adatkezeles oldalon találhatsz. Vodafone
Received on Wed Feb 13 2019 - 14:32:46 CET

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Wed Feb 13 2019 - 14:40:26 CET