Ajánlat kérés - Rendezvény DJ

From: Rendezvény DJ <info_at_rendezvenydj.com>
Date: Wed, 3 Jul 2019 09:05:20 +0000

Szia!

Köszönettel vettem megtisztelő érdeklődésedet, leveled sikeresen megérkezett hozzám az info_at_rendezvenydj.com-címre. Egy kis türelmedet kérném, mert ebben a levélben még nem fogok tudni pontos árat mondani neked. Szolgáltatásom nagy előnye, hogy professzionális hang-, és fénytechnika áll rendelkezésre számos szabadon választható extra lehetőséggel.

A pontosan kiszámított ajánlattal néhány órán belül jelentkezem és részletesen meg fogom tudni mutatni azokat a megoldásokat, amelyekkel kimaxolhatjuk a bulitokat :)

Ha ezidő alatt mégsem látod a választ, akkor kérlek ellenőrizd a spam mappádat, előfordulhat, hogy a rendszered tévesen helyezi oda. Amennyiben ott sem találod, a hibát jelezd a weboldalon található elérhetőségeken.

Fellépéseim során kiváló fotóssal/videóssal dolgozom együtt. Ha velem együtt őt is megrendelitek, akkor akár 50%-os kedvezményre is számíthattok: Szénás Dóra / DÓRA FILM - DF Production. Tel.: +36-70-7790206
Weboldal: https://dfproduction.hu/

Hadd ajánljam figyelmedbe a következő INGYENES "kézikönyvem", melyben 10 legfontosabb tippet tudhatod meg hogyan érdemes DJ-t választani:
MEGNYITÁS -> https://rendezvenydj.com/hogyan-valassz-dj-t-ebook-djferee.pdf

További hasznos cikkekért, tanácsokért, tippekért, érdekességekért, videókért látogass el ide: https://www.rendezvenydj.com/blog/

Üdvözlettel:

Csollák Ferenc / DJ FEREE
Rendezvény, Club és Esküvő DJ

Rendezvény DJ
Tel: + 36 30 55 11 256
     + 36 30 45 44 950
E-mail: info_at_rendezvenydj.com
www.rendezvenydj.com

Rendezvény DJ, 1188 Budapest, Juharos sor 28., Magyarország
Ez az e-mail üzenet és a mindenkori csatolt dokumentum bizalmas információkat tartalmaz, amelyek csak a jelen e-mail üzenetben megnevezett személy részére szólnak. Amennyiben nem Ön a levél címzettje, úgy tilos az üzenet közzététele, terjesztése vagy bármely felhasználása. Ilyen esetben kérjük a levél feladóját erről értesíteni és a kapott e-mail üzenetet törölni. Továbbítási hibákért vagy a címzett(ek) által megnyitott csatolt mellékletek tartalmáért, amelyek esetleges vírusokat és egyéb hasonló veszélyelemeket tartalmazhatnak - felelősséget nem vállalunk.
This message and any attachments may contain information which is confi dential and is intended solely for the use of the individual or entity named in the message. If you are not the intended recipient of this message any disclosure, forwarding or other use of this information is not permitted. In this case please notify the sender there of and destroy the message. The sender shall not incur any liability resulting from transmission errors. The sender also shall not incur any liability resulting directly or indirectly from accessing any of the attached files which may contain a virus or the like.

------------------------
Emlékeztetőül küldöm, hogy az alábbi adatokkal töltötted ki az űrlapot:
Feladó: Bronz <none_at_none.hu>

Esemény dátuma: Bronz
Telefonszám: Bronz

Üzenet tartalma:
Bronz

(Ha valami mégsem helyes kérlek jelezd elérhetőségeimen)

------------------------
Az üzenet a(z) Rendezvény DJ (https://www.rendezvenydj.com) kapcsolati űrlap felhasználásával került továbbításra
Received on Wed Jul 03 2019 - 11:05:30 CEST

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Wed Jul 03 2019 - 11:10:31 CEST