Csomagja a kézbesítőnél van

From: <kozponti.ertesites_at_posta.hu>
Date: Mon, 8 Jul 2019 08:15:44 +0200

Tisztelt BŐCSI IVETT RÉSZÉRE!

Magyar Posta és MPL logóMagyar Posta és MPL logó

Csomagja a kézbesítőnél van

Értesítjük, hogy küldeményét kézbesítőnk átvette, így azt a mai napon megkíséreljük a megadott címre kézbesíteni.

Küldemény adatai
Feladó: Lencsés Katalin
Küldeményazonosító: PBVF200161839
Kézbesítési cím: Tardos, Kiskert utca 27.
Árufizetési összeg: 6 905 Ft, melyet bankkártyával is kifizethet futárunknál.

PostaPont

Kézbesítés
A küldeményeket két egymást követő munkanap kíséreljük meg kézbesíteni 08:00 és 17:00 óra között. Amennyiben sikertelen mindkét kézbesítés, ezt követően a postán veheti át a csomagot a feladó által megjelölt őrzési időn belül, melyről további tájékoztatást küldünk.

Ha a csomag megrendelésekor megadta telefonos elérhetőségét, csomagkézbesítőnk hamarosan felhívja Önt, hogy egyeztessen a csomag kézbesítésének időpontjáról.

Fizetés
A bankkártyával történő díjfizetésért a Magyar Posta Zrt. díjat nem számít fel. A bankkártyával történő fizetés informatikai ellátottsággal nem rendelkező posták és mobilposták esetében készpénzfelvételnek minősül, melyre vonatkozóan a bankkártyát kibocsátó bankok - a kondíciós listájuk szerint - díjat számolhatnak fel, melynek mértéke eltérhet a szokásos készpénzfelvételi díjtól.

Az informatikai ellátottsággal nem rendelkező posták köréről és a bankkártyával történő fizetési lehetőség elérhetőségéről a településlisták adnak tájékoztatást: Postalista, POS terminállal rendelkező kézbesítők.* További információkat honlapunkon talál.

*Előre nem tervezhető akadályozottság esetén, vagy munkaszervezési okból a bankkártyás fizetés igénybevételében időszakos korlátozás lehetséges.


Az alábbi bankkártyákkal van lehetősége a szolgáltatás igénybevételére:
Bankkártyák

Életút

Kövesse nyomon csomagját – kattintson a képre

Kérdés esetén kérjük, forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz!

Üdvözlettel,
Magyar Posta Logisztika (MPL)

MailInstagramYoutubeFacebook
MailMailMail


Ez az elektronikus levél bizalmas és/vagy jogilag védett információkat tartalmazhat, és kizárólag a címzettnek szól. Amennyiben ezt a levelet sérülten kapta meg vagy nem Ön annak valós címzettje kérjük, haladéktalanul tájékoztassa erről a feladót, és a levelet törölje rendszeréből. Az elektronikus levél engedély nélküli másolása, sokszorosítása, terjesztése, módosítása és nyilvánosságra hozatala szigorúan tiltott. Az elektronikus úton történő levelezés elsősorban információs célokat szolgál. A Magyar Posta Zrt. nem tesz és nem fogad el hivatalos kötelezettségvállalásokat kizárólag elektronikus levél útján, hacsak erről ellentétes tartalmú megállapodás nem született a felek között. Az elektronikus levél tartalma nem feltétlenül tükrözi a Magyar Posta Zrt. hivatalos álláspontját adott ügyben.

Nyomtatás előtt gondoljon a környezetére! Think of the environment before printing!

Received on Mon Jul 08 2019 - 08:16:04 CEST

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Mon Jul 08 2019 - 08:20:28 CEST