Beleegyező nyilatkozat

From: Vodafone Elektronikus Szerződés Rendszer <noreply_at_vodafone.com>
Date: Tue, 15 Oct 2019 20:57:19 +0200 (CEST)
 
 
 
 
Kedves none none!
 
Köszönjük, hogy a mai napon megadta az alábbi hozzájárulásokat a Vodafone Magyarország Zrt., valamint a UPC Magyarország Kft. számára.
 
Ön az alábbi hozzájárulásokat tette:
 
Hozzájárulok, hogy a Vodafone Magyarország Zrt. a személyes (azonosító, forgalmi, díjfizetési, számlázási) adataimat közvetlen üzletszerzés, személyre szabott ajánlatok nyújtása és piackutatás céljából telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren és internetes ügyfélkiszolgáló rendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, mely hozzájárulásom kiterjed a szolgáltató szerződéses partnerei és a Vodafone Csoport más vállalatai ajánlatainak közvetítésére.
 
Hozzájárulok, hogy a UPC Magyarország Kft. a személyes (azonosító, forgalmi, díjfizetési, számlázási) adataimat közvetlen üzletszerzés, személyre szabott ajánlatok nyújtása és piackutatás céljából telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren és internetes ügyfélkiszolgáló rendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, mely hozzájárulásom kiterjed a UPC kapcsolt vállalkozásai és szerződéses partnerei ajánlatainak közvetítésére.
 
Üdvözlettel: Vodafone és UPC
 
További információk: www.vodafone.hu/vodafoneupcneked
 
 
Amennyiben visszavonná bármelyik hozzájárulását, vagy kéri a nyilvántartott személyes adatai törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatairól való tájékoztatást kér, azt megteheti az ugyfelszolgalat.hu@vodafone.com e-mail címen, illetve a 1270-es vagy 1221-es telefonszámon.
 
Received on Tue Oct 15 2019 - 20:57:22 CEST

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Tue Oct 15 2019 - 21:00:32 CEST