Otthonról tanulás egyszerűen – Vodafone segítség a nem mindennapi hétköznapokra

From: Vodafone Magyarorszag <hirlevel.hu_at_vodafone.com>
Date: Mon, 23 Mar 2020 19:39:11 +0000
Otthonról tanulás és távolról tanítás egyszerűen
Vodafone | A jövő izgalmas. Ready?
Vodafone | A jövő izgalmas. Ready?
Kedves Ügyfelünk!
Sok családnak és tanárnak hirtelen kellett szembesülnie az iskolák bezárása miatt a digitális tanulás, illetve oktatás kihívásaival.
Ebben szeretnénk Nektek támogatást nyújtani.

A Vodafone-nál azért dolgozunk nap mint nap, hogy jobbá, könnyebbé, örömtelibbé tegyük technológiánk és szolgáltatásaink által a hétköznapokat - küldetésünk most aktuálisabb, mint bármikor.
Ezért 2020. március 16-tól az országosan elérhető
oktatási anyagokat tartalmazó weboldalak és applikációk a lakossági és kisvállalati Vodafone tarifacsomagok esetén egységesen nem fogyasztják az adatkereted!
Digitális oktató oldalak:
mozaweb.hu oktatas.hu nkp.hu videotanar.hu ekreta.hu
Ismerd meg a többi különleges lehetőségünket is!
Megnézem
Töltsd le a My Vodafone alkalmazást!

Az alkalmazás segítségével egyetlen kattintással elérheted az előfizetésével kapcsolatos legfontosabb információkat és kényelmesen intézheted ügyeidet telefonodról!
Google Play App Store
Kövess minket!
YouTube / Vodafone Hungary Facebook / Vodafone Hungary Instagram / Vodafone Hungary
Az ajánlat 2020. március 16-tól június 15-ig érvényes lakossági és kisvállalati ügyfeleinkre, amíg minimális adattal rendelkeznek.

A jelen elektronikus levélben megjelenő valamennyi információ és adat kizárólag tájékoztatásul szolgál, marketing ajánlatot nem tartalmaz. További információért írj az ugyfelszolgalat.hu@vodafone.com e-mail címre. A Vodafone Magyarország adatkezelési tájékoztatóját a Vodafone Magyarország Általános Szerződési Feltételeiben találod. A jogaidról részletesebb tájékoztatást a www.vodafone.hu/adatkezeles oldalon találhatsz. Amennyiben a továbbiakban nem szeretnél e-mailben értesülni ajánlatainkról, kattints ide, vagy jelezd levélben a Vodafone Magyarország Zrt. 1476 Budapest, Pf.350 címen!
Received on Mon Mar 23 2020 - 20:39:15 CET

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Mon Mar 23 2020 - 20:40:40 CET