Mondja el véleményét!

From: <kozponti.ertesites_at_posta.hu>
Date: Wed, 25 Mar 2020 18:46:28 +0100

Magyar Posta és MPL logóMagyar Posta és MPL logó

Mondja el véleményét!

Kedves Ügyfelünk!

Ezúton is köszönjük, hogy MPL küldemény kézbesítési szolgáltatásunkat választotta. A véleménye fontos számunkra, ezért kérjük, ossza meg velünk észrevételeit. A kérdőív kitöltése csak 1-2 percet vesz igénybe, és a lenti linkre kattintva érhető el:

Kitöltöm a kérdőívet


Tudta, hogy nem feltétlenül kell a futárra várnia? A csomagátvételt igazíthatja saját időbeosztásához is: összekötheti vásárlással, tankolással vagy egyéb postai ügyintézéssel. Belföldi csomagját kérheti MPL PostaPontjainkra: több mint 2 600 posta, 190 MOL benzinkút, 210 Coop PostaPont, 3 Media Markt, 1 Trendmaker és 51 Csomagautomata közül választhat!
Itt megnézheti, melyik van Önhöz a legközelebb: www.posta.hu/postapont

Életút

Kövesse nyomon csomagját – kattintson a képre

Kérdés esetén kérjük, forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz!

Üdvözlettel,
Magyar Posta Logisztika (MPL)

InstagramYoutubeFacebookFacebook
MailMail


Ez az elektronikus levél bizalmas és/vagy jogilag védett információkat tartalmazhat, és kizárólag a címzettnek szól. Amennyiben ezt a levelet sérülten kapta meg vagy nem Ön annak valós címzettje kérjük, haladéktalanul tájékoztassa erről a feladót, és a levelet törölje rendszeréből. Az elektronikus levél engedély nélküli másolása, sokszorosítása, terjesztése, módosítása és nyilvánosságra hozatala szigorúan tiltott. Az elektronikus úton történő levelezés elsősorban információs célokat szolgál. A Magyar Posta Zrt. nem tesz és nem fogad el hivatalos kötelezettségvállalásokat kizárólag elektronikus levél útján, hacsak erről ellentétes tartalmú megállapodás nem született a felek között. Az elektronikus levél tartalma nem feltétlenül tükrözi a Magyar Posta Zrt. hivatalos álláspontját adott ügyben.

Nyomtatás előtt gondoljon a környezetére! Think of the environment before printing!

Received on Wed Mar 25 2020 - 18:46:37 CET

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Wed Mar 25 2020 - 18:50:40 CET