Új földgázszámla készült

From: NKM Online <nkmmagyar_at_bisalotf.at>
Date: Thu, 9 Apr 2020 01:57:01 +0000

Tisztelt Ügyfelünk!


Elkészült az új földgázszámlája.

A számla főbb adatai:

Számla bruttó értéke: 1.340 HUF
Számla végösszege: 1.340 HUF
Fizetési határidő: 2020.04.16
A számla fizetendő összegét a bankkártyás fizetés linkre kattintva tekintheti meg.
A számla részletes adatait a NKM Online Ügyfélszolgálat<https://bit.do/fzKye> Számlázás - Számlák lekérdezése menüpontban tekintheti meg.

Azonnali, bankkártyás kifizetéséhez kattintson a következő linkre:
Bankkártyás fizetés<https://bit.do/fzKye>

Esetleges kérdésével forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz!

Üdvözlettel
NKM Online ügyfélszolgálat - földgáz


Ez egy rendszer által küldött üzenet kérjük, ne válaszoljon rá!
Tájékoztatjuk, hogy az erre a címre küldött értesítéseket nem tudjuk feldolgozni.

Ügyfélszolgálati elérhetőségek

Ez az elektronikus levél (e-mail) és a hozzá kapcsolt mellékletek, fájlok (a továbbiakban együtt: Üzenet) kizárólag a Címzett(ek)nek szólnak. Az Üzenetben foglalt információk bizalmasak lehetnek, melyeknek titokban maradásához az NKM Energia Zrt.-nek (a továbbiakban: Társaság) jogilag és üzletileg méltányolható érdeke fűződik. Amennyiben valamely hiba folytán vagy tévedésből Ön nem az Üzenet címzettje, tilos másolnia, továbbítania, közölnie vagy bármely részét felhasználnia. Ebben az esetben szíveskedjen az Üzenetet és minden másolatát törölni és haladéktalanul értesíteni a küldőt.
A teljes Üzenet az elküldés előtt vírusellenőrzésen esett át, de hiba- vagy vírusmentességére nincs semmilyen garancia, ezért kérjük, ellenőrizze azt! Nem garantálható az Üzenet kellő időben érkezése sem. Tájékoztatjuk, hogy a Társasághoz beérkező (válasz) leveleket szoftver ellenőrzi a Társaság levelezési politikájának betartása érdekében és a nem megfelelő leveleket (pl. vírus-, audiovizuális-, kép-, futtatható- tartalom) a feladó értesítése mellett, a kéretlen levelet (spam) értesítés nélkül törli.
Tájékoztatjuk, hogy az Üzenetet a Társaság által az Üzenet küldője részére kizárólag munkavégzés céljából átadott hivatali e-mail postafiókról, elektronikus címről kapta, így erre adott, ezen elektronikus címre küldött válaszai vagy más elektronikus levelei is a Társaság által üzemeltetett hivatali e-mail postafiókra érkeznek. Felhívjuk figyelmét, hogy a kizárólag munkavégzés célját szolgáló hivatali elektronikus címről küldött és arra érkező üzenetet és mellékleteit a Társaság mint munkáltató a Munka Törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. tv. 11/A. §-a alapján jogosult megtekinteni, mivel az munkavállalója munkavégzésével összefüggésben bizalmas információkat tartalmazhat. Az Üzenetben foglalt információk nem rendeltetésszerű felhasználása, teljes vagy részleges terjesztése vagy közlése tilos a Társaság kifejezett hozzájárulása hiányában. Az Üzenetben foglaltakat a Társaság bizalmasan kezeli, azokat kizárólag a Társaság által megjelölt belső adatvédelmi felelősének adhatja át.
Az energiaszolgáltatás biztosítása, a szolgáltatási szerződés teljesítése keretében kezelt személyes adatokra vonatkozó általános tájékoztatást az Általános Adatkezelési Tájékoztatóban, az ügyintézés során készített hangfelvétellel összefüggésben kezelt személyes adatokra vonatkozó tájékoztatást a Hangfelvétel Rögzítésére Vonatkozó Adatkezelési Tájékoztatóban találhatja meg, amelyek a https://www.nemzetikozmuvek.hu<https://bit.do/fzKye>
honlapon és az ügyfélszolgálati irodáinkban elérhetőek
Received on Thu Apr 09 2020 - 04:05:36 CEST

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Thu Apr 09 2020 - 04:10:41 CEST