Köszönjük, hogy tőlünk igényelt személyi kölcsönt

From: OTP Bank Nyrt. <informacio_at_otp.hu>
Date: Sun, 13 Sep 2020 11:18:22 +0200
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Ha a levelet böngészőben szeretné megnyitni, kattintson ide!

OTP Személyi kölcsön

Köszönjük, hogy tőlünk igényelt személyi kölcsönt.

 

Tisztelt Dalkóné Oláh Mária Magdolna!

Az Ön által igényelt kölcsönt a bankunknál vezetett fizetési számlájára utaltuk, de ha szeretné, természetesen felveheti azt készpénzben is.

Hova fordulhat kérdéseivel?

Ha a futamidő alatt bármilyen kérdése van, vagy a szerződés módosításán gondolkodik, szívesen állunk rendelkezésére bankfiókjainkban, vagy hívja munkatársainkat a 06 1 366 6666 telefonszámon.

A termékkel kapcsolatos részletekről tájékozódhat a bank honlapján és a mindenkor hatályos személyi kölcsön Hirdetményből, valamint a személyi kölcsön Üzletszabályzatból. A szerződését (mely tartalmazza a kölcsönére vonatkozó adatokat) az OTPdirekt internetbanki szolgáltatáson keresztül érheti el.1

Mire kell odafigyelnie a futamidő alatt?

Annak érdekében, hogy ne legyen fizetési elmaradása és emiatt ne legyenek plusz költségei, kérjük, a teljes futamidő alatt figyeljen oda az alábbiakra:

  • Tartson a törlesztési számláján a havi törlesztőrészletnek megfelelő összeget.
  • Tartsa be a fizetési határidőt, mely az Ön esetében minden hónap 13. napja.
  • Jelezze felénk, ha elérhetőségeiben (pl. telefonszám, lakcím) változás történik.
  • Jelezze, ha a havi törlesztőrészletet nem tudja kifizetni.

Szeretne biztos lenni abban, hogy váratlan helyzetekben is fizetni tudja majd a törlesztőrészletét?

Kössön törlesztési biztosítást személyi kölcsöne mellé, így ha elveszíti munkáját, vagy akár betegség, akár baleset miatt átmenetileg nem tud pénzt keresni, legalább a törlesztőrészletek megfizetése miatt nem kell aggódnia a nehéz időszakban.2

Törlesztési dátum- és futamidő-módosítás

Késedelmes törlesztés esetén, a bank késedelmi kamatot és monitoring díjat számíthat fel. Ennek elkerülése érdekében Önnek lehetősége van a törlesztési dátumot (a hónapon belüli fizetési határidőt) módosítani.
Ha a futamidő során a havi törlesztőrészlet összege túl nagy terhet jelentene, lehetősége van a kölcsön futamidejének meghosszabbításával csökkenteni a törlesztőrészlet összegét.
A részletekről érdeklődjön bankfióki kollégáinknál.

 

Üdvözlettel,
OTP Bank

1 Az Ön által megkötött – törlesztési számlára vonatkozó – szerződés tényleges díjait, költségeit a bankszámlaszerződésre irányadó mindenkori hirdetmény tartalmazza, melyet honlapunkon érhet el.

2 A biztosítási szerződés vonatkozó feltételei alapján a biztosító kifizeti a fennálló tartozást, ha Ön balesetből eredő egészségkárosodást szenvedett, vagy életét veszti.

A tájékoztatás nem teljes körű. A termékek és szolgáltatások részletes feltételeiről, az akcióval, valamint a THM aktuális értékével kapcsolatos további információkért, tájékozódjon az OTP Bank fiókjaiban és honlapján (www.otpbank.hu) közzétett vonatkozó üzletszabályzatokból és hirdetményekből. A Bank a hitelbírálat és a kondíciók módosításának jogát fenntartja!

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben a jövőben nem szeretne értesülni akcióinkról, egyes ajánlatainkról, új szolgáltatásainkról, akkor az Ön azonosításához szükséges adatok megadásával az informacio@otpbank.hu e-mail-címen vagy a 06 1 366 6666-os telefonszámon, illetve bankfiókjainkban személyesen is bármikor, indoklás nélkül, ingyenesen letilthatja a további marketingcélú megkereséseket.

Ezt az e-mailt a következő címre küldtük: none_at_none.hu

Received on Sun Sep 13 2020 - 11:18:28 CEST

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Sun Sep 13 2020 - 11:21:03 CEST