Tájékoztatás a kedvezményes számlavezetési díj biztosítására vonatkozó akcióról

From: OTP Bank Nyrt. <informacio_at_otp.hu>
Date: Tue, 10 Nov 2020 15:07:05 +0100

Kedvezményes számlavezetési díjjal támogatjuk ügyfeleinket

 
 
 

Tisztelt Ügyfelünk!

 
Az OTP Bank 2020 áprilisától automatikusan kedvezményes számlavezetési díjat számol fel azokra a fizetési számlákra, amelyek a kedvezményes számlavezetési akció feltételeit teljesítették. 2020 áprilisa és szeptembere között legalább egy alkalommal az Ön számára is kedvezményes számlavezetést biztosítottunk az akció keretében – így támogatjuk ügyfeleinket a kialakult koronavírus-helyzetben.
 
A 2020. április 01. és 2020. június 30. közötti időszakra érvényes kedvezményes számlavezetési akció feltételeit itt, a 2020. július 01. és 2020. szeptember 30. között érvényes akció feltételeit pedig itt tudja elolvasni.
 
A 2020. október 01. és 2020. december 31. közötti időszakra meghosszabbításra kerülő akció feltételeiről itt tájékozódhat.
 
A 2020. október, november és december hónapokban érvényes akció keretében Önnek az akció időtartama alatt automatikusan kedvezményes számlavezetési díjat számítunk fel (attól függően, hogy milyen formában kéri a számlakivonatot), ha 2020 januárja és augusztusa között legalább egyszer teljesültek a jövedelem/jóváírás/átlagegyenleggel kapcsolatos feltételek.
 
Vagyis: a kedvezmény igénybevételéhez nem kell minden hónapban teljesülniük a fenti feltételeknek.
 
A többi (aktivitási) feltételt viszont a továbbiakban is teljesítenie kell a kedvezmény igénybevételéhez.
 
Az Ön számára biztosított kedvezményes számlavezetési díjról a számlakivonatából tájékozódhat.
 
Az akcióban érintett lakossági forint fizetési számlákra vonatkozó részletes feltételek megtalálhatóak az OTP Bank honlapján (www.otpbank.hu) közzétett vonatkozó üzletszabályzatokban és hirdetményekben.
 
 
 
Üdvözlettel,
OTP Bank
 

Bankfióki látogatását megelőzően javasoljuk, hogy foglaljon időpontot néhány egyszerű lépésben honlapunkon vagy az OTP Internetbank felületen, elkerülve ezzel a felesleges várakozást. Kérjük, viseljen maszkot, míg bankfiókunkban tartózkodik. Köszönjük együttműködését!

Jelen levelünk nem minősül ajánlattételnek. A tájékoztatás nem teljes körű, ezért további részletes információért, kérjük, tájékozódjon az OTP Bank fiókjaiban és honlapján (www.otpbank.hu) közzétett üzletszabályzatokból és hirdetményekből. Ha a jövőben nem szeretne értesülni akcióinkról, egyes ajánlatainkról, új szolgáltatásainkról, akkor az azonosításhoz szükséges adatok megadásával az informacio@otpbank.hu e-mail címen vagy a telefonos banki szolgáltatásunk keretében a 06 1 366 6666-os telefonszámon, illetve bankfiókjainkban személyesen is bármikor, indoklás nélkül, ingyenesen letilthatja a további marketingcélú megkereséseket.
 
 
 
Kérdés esetén keressen minket bizalommal!
 
Advertisement
                                                           
Received on Tue Nov 10 2020 - 15:12:57 CET

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Tue Nov 10 2020 - 15:21:15 CET