Updates from All Company

From: Fehér Vár Waldorf Óvoda, Általános Iskola és AMI on Yammer <noreply_at_yammer.com>
Date: Wed, 15 Sep 2021 19:54:23 +0000

==Updates from your Yammer communities==

1 of your communities has new activity

===All Company===
Erika Brandlhoffer - 12:14 PM - Sep 11
Kedves Mind!

Az alagsori termek kialakítása az utolsó napokban bár, de elkészült. Az osztályok közösségeire sok feladat vár még, míg ezek a termek is olyan szépek és otthonosak lesznek, mint a kisebbek meghitt termei, de tágas, világos, oktatásra alkalmas helyük lett a legnagyobbaknak is és ez hatalmas szó!

Elkezdődött a tanév és elnyelt minket a menetrendszerű év eleji rohanás. Azonban a sok feladat közt is szeretnénk megállni egy kis időre, hogy kifejezzük a köszönetünket és hálánkat mindazoknak, akik segítettek, közreműködtek, hogy létrejöhessenek azok a helyiségek, amelyekkel együtt immáron 12 osztály számára biztosított a helyünk ebben az épületben.

Különösen szívmelengető volt látni, ahogy összefogott a közösség egésze- ovis-kisiskolás-gimis szülők, tanárok és gyerekek is kivették a részüket a munkából, ki hogyan tudta: a szakértelmével, szervezéssel, beszerzéssel, anyagi támogatással, fáradtságos kétkezi munkával- nem ritkán mindezeket együttvéve. Nagyon hálásak vagyunk a Szülői SzÉKnek, melynek tagjai folyamatosan tájékoztatták, mozgósították az osztályaikat, a kisebb osztályfokok szülőinek, akik a saját termeik munkálatai mellett is bekapcsolódtak ebbe a nagy projectbe. Jó volt részese lenni ennek az összefogásnak. :)

Szép évkezdést kívánunk mindenkinek!

Hajdú Benkő Lili
és Brandlhoffer Erika
Nikol Fodor-Gál - 10:08 AM - Sep 15
Mi pedig szeretnénk megköszönni, hogy ennek a projektnek felelős gazdái voltatok: összefogtátok a feladatokat végzőket, kapacitáltatok bennünket és a mindenféle szakembereket. Mindezt úgy, hogy ti nem vagytok építési szakemberek- közben kellett kitanulnotok! Hihetetlen nyomás alatt lehetettek, de már vége :)
Én szeretném, ha itt levennénk a vállatokról a felelősséget. Ha újabb feladatok merülnek fel, az már nem a ti dolgotok megoldani, hanem ismét a közösségünk egészéé.

Vojtek Tímea - 07:43 AM - Sep 15


Hámori Zsófia - 11:35 AM - Sep 14
Kedves Közösségünk!
A Colt Hungária Kft. facebook oldalán https://www.facebook.com/ColtHungaria holnap induló közönségszavazáson a mi iskolánk is indult. A legtöbb szavazatot elnyerő intézmény 300.000 Ft támogatást kap a pályázatban szereplő céljának megvalósításához. Kérjük, hogy mindenki, aki használja a facebookot, legyen szíves a Fehér Vár Waldorf Iskolára szavazni, és osszátok meg minél többször, és buzdítsátok ismerőseiteket is, hogy szavazzanak ránk! A szavazás szeptember 15-20-ig tart. Köszönjük!
--(View 2 older replies)--
Réka Koloszár - 02:30 PM - Sep 15
És mi a pályázatban szereplő célunk?

19 more unread in All Company: https://www.yammer.com/waldorffehervar.hu/groups/29711310848

Microsoft Corporation | One Microsoft Way, Redmond, WA 98052, USA

View more updates on Yammer https://www.yammer.com/waldorffehervar.hu/

You are receiving this e-mail because you are a member of these communities on Yammer

Manage your communities: https://yammer.com/waldorffehervar.hu/groups?mine=true
Unsubscribe: https://yammer.com/waldorffehervar.hu/account/toggle_digest?nid=10000915&pd=never




s_0_0
(image/png attachment: s_0_0)

r_0_0
(image/jpeg attachment: r_0_0)

s_0_1
(image/jpeg attachment: s_0_1)

s_0_2
(image/jpeg attachment: s_0_2)

r_0_2
(image/jpeg attachment: r_0_2)

Received on Wed Sep 15 2021 - 21:54:30 CEST

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Wed Sep 15 2021 - 22:02:05 CEST