Wizz Air elektronikus számla 097251049Z / NDVQNZ

From: <noreply_at_wizzair.com>
Date: 11 Oct 2021 00:32:12 +0200
 
 
Járatok Hotel Autóbérlés Foglalás
kezelése
Transzfer Parkolás
 

Tisztelt Utasunk!

Köszönjük, hogy a Wizz Air szolgáltatásait választotta!

A levél mellékleteként megtalálja a foglalásához kapcsolódó elektronikus számlát.
Ez az eredeti számla elektronikus formátumban, amelyet a Wizz Air Hungary Ltd. állított ki az Ön foglalása után, a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően.
Az e-számlát elektronikus aláírással és időbélyegzővel látta el a Wizz Air számlázási rendszere. A számla és az elektronikus aláírás hitelességét a tanúsítvány megtekintésével ellenőrizheti.
A fájl megnyitásához telepítenie kell számítógépére az Adobe Reader 9-es vagy újabb verzióját. A program ingyenesen letölthető innen. Ha segítségre van szüksége az Adobe Reader letöltéséhez vagy telepítéséhez, vegye fel a kapcsolatot rendszergazdájával.
Ha az elektronikus számlázás kapcsán bármilyen kérdése vagy megjegyzése merülne fel, hívja ügyfélszolgálatunkat a wizzair.com oldalon jelzett telefonszámok egyikén. Weboldalunkon megtalálja a hívásdíjakról szóló legfrissebb információkat is.
Ez egy automatikusan létrehozott e-mail. Ne válaszoljon az üzenetre!

Üdvözlettel:
Wizz Air

Információk az elektronikus számlázáshoz kapcsolódó magyar jogszabályokról és technológiákról.
  • A mellékletben az eredeti számlát találja meg, amelyet a Wizz Air Hungary Ltd. állított ki elektronikus formában. A hatályos magyar jogszabályok értelmében (2001. évi XXXV. törvény az elektronikus aláírásról, 2000. évi C. törvény a számvitelről, 46/2007. PM rendelet az elektronikus számlával kapcsolatos egyes rendelkezésekről) a gazdasági társaságok jogosultak számláikat elektronikus formában kiállítani.
  • A mellékelt elektronikus számla teljes mértékben eleget tesz az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény rendelkezéseinek, mivel tartalmazza a Wizz Air Hungary Ltd. által kiállított hagyományos számlákon szereplő képeket, valamint a fokozott biztonságú PKI-technológiával (Public Key Infrastructure) előállított elektronikus aláírást és időbélyegzőt.
  • Az elektronikus számlán megjelenő, fokozott biztonságú elektronikus aláírást az időbélyegzővel együtt a Wizz Air Hungary Ltd. kérésére „minősített üzleti tanúsítvánnyal” látta el a szolgáltató. Az elektronikus számla tartalmazza az aláírás és az időbélyegző hitelesítésére szolgáló tanúsítványt és a hitelesítéshez szükséges minden egyéb információt is.
  • Amennyiben a számlát könyvelési bizonylatként használják, úgy a számla befogadója az elektronikus számlát köteles elektronikus formában tárolni (a nyomtatott számlákhoz hasonlóan).
 
 

Received on Mon Oct 11 2021 - 00:37:24 CEST

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Mon Oct 11 2021 - 00:42:44 CEST