Updates from All Company

From: Fehér Vár Waldorf Óvoda, Általános Iskola és AMI on Yammer <noreply_at_yammer.com>
Date: Wed, 20 Oct 2021 21:29:13 +0000

==Updates from your Yammer communities==

1 of your communities has new activity

===All Company===
Erika Brandlhoffer - 05:33 AM - Oct 20
Kedves Mindenki!

Ahogy a facebook oldalunkon láthattátok, 23-án szombaton, 10:30-kor folytatódik a gimnáziumi előadássorozatunk. Meghívott vendégünk Tolnai Antal, a Hámori Waldorf Iskola képviselője és angoltanára, aki már többször járt nálunk és mindig nagyon érdekes témákat hozott.

Ezúttal arra kértük, hogy beszéljen nekünk a digitalizálódó világ kihívásairól valamint a nyelvtanításról - a Waldorf pedagógia megoldásairól.

Az okoseszközök okos használata, engedélyezése- tiltása- hatásai, az informatika oktatás a Waldorfban szinte minden előadáson felmerül kérdésként - s az előadók többnyire azt válaszolják, “ó, erről egy egész előadást lehetne tartani!” Most ezt a lehetőséget szeretnénk biztosítani, gyertek és kérdezzetek Tónitól! :)

Szokásos módon egy kis batyus teaházzal készülünk az előadásokra, örömmel vesszük, ha egy kis harapnivalóval hozzájárulsz a büféasztalhoz! A termek berendezéséhez, előkészítéséhez hálásan fogadnánk segítséget, ha erre tudnál időt szánni, Illyés Zselykét keresd! :)

Kérünk, a facebookon is oszd meg a hirdetésünket, hogy a külsős érdeklődőkhöz is minél nagyobb számban eljusson az esemény!

Szeretettel várunk Benneteket szombaton! :)
Erika Brandlhoffer - 05:44 AM - Oct 20
https://m.facebook.com/events/196574455886838?acontext=%7B%22source%22%3A%223%22%2C%22action_history%22%3A%22null%22%7D&aref=3

Tanári Kollégium - 07:30 PM - Oct 20

Kedves Családjaink!
Hatalmas szervezési hőstettek árán (köszönet Hajdú-Benkő Lilinek és Gubisi-Rajj Nórinak, és mindenkinek, aki még benne volt!) sikerült szereznünk helyszínt a holnapi Őszünnepünknek. A Köfém Művelődési Házba (Verseci út 1-15.) várunk mindenkit szeretettel a 16 órakor kezdődő ünnepségre. Érkezés 15.45-ig. Ennek megfelelően a napközi is 15.15-ig lesz, utána a szülők érkeznek a még itt lévő gyermekekért, és átvisszük őket a helyszínre. Kérünk benneteket, ügyesen szervezkedjetek össze, segítsetek egymásnak a gyermekszállításban! Aki az órák után hazamegy, az természetesen egyenesen a rendezvény helyszínére érkezzen (hacsak nem visz valakit az iskolából, persze). Jó lesz újra együtt, végignézni 10 évfolyam fontos és szép pillanatait.
Szép estét!
A Tanári Kollégium

Tanári Kollégium - 09:33 PM - Oct 19
Kedves Családjaink!

A Videoton étteremben ebédelő gyerekeknek és családjuknak fontos információk:
Az étterem az átköltözés ideje alatt nem tud ebédet kiszállítani - ez a november 2-tól 5-ig terjedő időszak. Más étkeztetőtől hozatni rengetegbe kerülne, úgyhogy ezt az időszakot (négy nap) mindenkinek egyénileg kell megoldania.
November 8-tól kezdődően a Videoton étterem a gyerekeknek minden nap 12.45-kor átszállítja az ebédet dobozokban adagolva. Ettől kezdve mindenkinek gondoskodnia kell a gyermeke részére evőeszközről, melyet a VOK épületében nem lehet elmosogatni - haza kell vinni, ugyanúgy, ahogyan az ételmaradékot is a dobozban. Erről még próbálunk egyeztetni, hogy a maradékokat szállítsák vissza, egyelőre azonban arra készüljetek, hogy legyen a gyerekeknél olyan zacskó, bármilyen csomagolóanyag, melyben a szennyes evőeszköz, ételmaradékos doboz hazavihető anélkül, hogy a tanszereit összekenné.
Bízunk benne, hogy mihamarabb találunk egy élhető(bb) megoldást a helyzetre, netán egy igazán egészséges és finom ételeket kínáló étkeztető céget. Járjatok továbbra is nyitott szemmel, hátha épp egy véletlen folytán kapjuk meg erre a megoldást.
Kitartás, és szép őszi napokat kívánunk!

Tanári Kollégium

Révay Dóra - 10:10 PM - Oct 09
Sziasztok!

Antal Andinak szeretnék segítségére lenni, és a régi 9-es terembe függönyt készíteni, hogy barátságosabb legyen a tér a gyerekek számára. Ehhez 8 db fehér lepedőre van szükségem, az sem baj ha használt. Ki tud nekünk hozni?

Ha valakinek lenne 6 méter szélesebb (5-10cm) fehér csipkéje, az már hab lenne a tortán, azaz dísz a függönyön ;)

Köszi előre is!
Révay Dóra - 10:32 AM - Oct 20
Sziasztok, a függönyhöz szükséges lepedők fele már megvan, még 4 db sima fehér lepedőre van szükségem, hogy meglephessem a közös teret egy függönnyel! Ki tud még segíteni?

Köszönöm!

20+ more unread in All Company: https://www.yammer.com/waldorffehervar.hu/groups/29711310848

Microsoft Corporation | One Microsoft Way, Redmond, WA 98052, USA

View more updates on Yammer https://www.yammer.com/waldorffehervar.hu/

You are receiving this e-mail because you are a member of these communities on Yammer

Manage your communities: https://yammer.com/waldorffehervar.hu/groups?mine=true
Unsubscribe: https://yammer.com/waldorffehervar.hu/account/toggle_digest?nid=10000915&pd=never




s_0_0
(image/png attachment: s_0_0)

r_0_0
(image/png attachment: r_0_0)

s_0_1
(image/jpeg attachment: s_0_1)

s_0_2
(image/jpeg attachment: s_0_2)

s_0_3
(image/jpeg attachment: s_0_3)

r_0_3
(image/jpeg attachment: r_0_3)

Received on Wed Oct 20 2021 - 23:29:20 CEST

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Wed Oct 20 2021 - 23:32:18 CEST