Updates from All Company

From: Fehér Vár Waldorf Óvoda, Általános Iskola és AMI on Yammer <noreply_at_yammer.com>
Date: Thu, 28 Oct 2021 20:12:14 +0000

==Updates from your Yammer communities==

1 of your communities has new activity

===All Company===
Tanári Kollégium - 05:53 PM - Oct 28

Kedves Családjaink!
A következő információk azoknak szólnak, akiknek a gyermeke eddig a Videoton étteremben étkezett.
Mint tudjátok, november 2-tól november 5-ig, azaz a jövő héten nem lesz kiszállítás, így Nektek kell gondoskodoni ezen a négy napon a gyermek ebédjéről. Az ebédeltetésre (ebben az évben most már végig) a tantermekben kerül sor. A legfontosabb ezzel kapcsolatban, hogy az épületben mosogatni nem szabad, illetve az ételmaradékot haza kell vinni. Ezért praktikus plusz zacskót, dobozt adni a gyerekeknek. Sokan hoznak otthonról ebédet már jóideje, náluk ez teljesen jól tud működni, bele lehet rázódni ebbe a rendbe is. Az ennivaló tárolására természetesen igénybe lehet venni a hűtőszekrényeket, melegíteni azonban a jelen rendelkezések értelmében nem megengedett. Jó megoldás a több szendvics, olyan ételek, melyek melegítés nélkül is élvezhetőek. És ez mindössze négy nap, addig talán kihúzzák a meleg vacsoráig a gyerekek.
November 8-tól minden nap 12.45-re hozzák az iskolába a Videoton étteremből az ebédet az azt igénylőknek. Az ebéd két fogás: leves és főétel, a levest nem lehet lemondani, azaz minden gyerek naponta két műanyag dobozt fog hazavinni (az esetleges ételmaradékkal). Ezért is nagyon fontos a külön ételes zacskó, nehogy a maradék leves beleboruljon az iskolatáskába! Sajnos az étterem nem vállalja, hogy saját, hozott dobozokba szedje az adagokat, így hatalmas szemétmennyiség fog termelődni ezekből a dobozokból a háztartásokban. Etikai megfontolásból igyekezzünk ezeket a dobozokat újra felhasználni, illetve otthon elmosva szelekítven gyűjteni.
Az ételmaradékot pedig szigorúan tilos a VOK épületében kiönteni - az épület nem túl jól megtervezett csatornarendszere ezt nem bírná el, a dugulás esetén pedig komoly konfliktust és anyagi problémát zúdítanánk az iskolára.
Az ebédeltetés időpontjait úgy osztottuk be, hogy a gyerekek melegen megkapják az ebédet (mivel melegíteni továbbra sem lehet). Ne felejtsétek majd el, hogy ekkor is, mindig hozni kell evőeszközt, amit szintén csakis otthon lehet elmosogatni. A nyolcadikai hét előtt újra küldünk mindezekről egy emlékeztető levelet, mert sokmindent kell megszokni, megjegyezni.
Továbbra is bízzunk abban, hogy hamarosan sikerül közösen találnunk egy jó megoldást a gyermekétkeztetésre, addig pedig kitartást, és köszönjük az együttműködésteket! További kérdéseitekkel forduljatok az osztálytanítókhoz, délutános pedagógusokhoz, ha pedig van jó ötletetek az étkeztetéssel kapcsolatban, itt a Yammeren megtaláljátokaz ezzel foglalkozó munkacsoportot.
További jó őszi szünetet!
A Tanári Kollégium

Kókányné Filótás Mónika - 11:10 AM - Oct 28
Kedves Családjaink!

Németh Szilvia 3. osztályos szülő felajánlott egy kosárlabda palánkot iskolánknak. Székesfehérváron laknak és onnan kellene segíteni elhozni a palánkot.
Kérem, aki segíteni tudna ebben keresse Szilvit vagy engem!

Köszönöm szépen!

Kókányné Filotás Mónika

20+ more unread in All Company: https://www.yammer.com/waldorffehervar.hu/groups/29711310848

Microsoft Corporation | One Microsoft Way, Redmond, WA 98052, USA

View more updates on Yammer https://www.yammer.com/waldorffehervar.hu/

You are receiving this e-mail because you are a member of these communities on Yammer

Manage your communities: https://yammer.com/waldorffehervar.hu/groups?mine=true
Unsubscribe: https://yammer.com/waldorffehervar.hu/account/toggle_digest?nid=10000915&pd=never




s_0_0
(image/jpeg attachment: s_0_0)

s_0_1
(image/jpeg attachment: s_0_1)

Received on Thu Oct 28 2021 - 22:19:21 CEST

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Thu Oct 28 2021 - 22:22:39 CEST