Updates from All Company

From: Fehér Vár Waldorf Óvoda, Általános Iskola és AMI on Yammer <noreply_at_yammer.com>
Date: Sun, 07 Nov 2021 21:02:44 +0000

==Updates from your Yammer communities==

1 of your communities has new activity

===All Company===
Tanári Kollégium - 10:26 AM - Nov 07

Kedves Családjaink!
A következő információk azoknak szólnak, akiknek a gyermeke eddig a Videoton étteremben étkezett. Ahogy igértük, ez egy emlékeztető levél lesz a holnapi naptól induló "menetrendhez".
November 8-tól minden nap 12.45-re hozzák az iskolába a Videoton étteremből az ebédet az azt igénylőknek. Az ebéd két fogás: leves és főétel, a levest nem lehet lemondani, azaz minden gyerek naponta két műanyag dobozt fog hazavinni (az esetleges ételmaradékkal). Ezért is nagyon fontos a külön ételes zacskó, nehogy a maradék leves beleboruljon az iskolatáskába! Sajnos az étterem nem vállalja, hogy saját, hozott dobozokba szedje az adagokat, így hatalmas szemétmennyiség fog termelődni ezekből a dobozokból a háztartásokban. Etikai megfontolásból igyekezzünk ezeket a dobozokat újra felhasználni, illetve otthon elmosva szelekítven gyűjteni.
Az ételmaradékot pedig szigorúan tilos a VOK épületében kiönteni - az épület nem túl jól megtervezett csatornarendszere ezt nem bírná el, a dugulás esetén pedig komoly konfliktust és anyagi problémát zúdítanánk az iskolára.
Az ebédeltetés időpontjait úgy osztottuk be, hogy a gyerekek melegen megkapják az ebédet (mivel melegíteni továbbra sem lehet). Ne felejtsétek majd el, hogy ekkor is, mindig hozni kell evőeszközt, amit szintén csakis otthon lehet elmosogatni.
Továbbra is bízzunk abban, hogy hamarosan sikerül közösen találnunk egy jó megoldást a gyermekétkeztetésre, addig pedig kitartást, és köszönjük az együttműködésteket! További kérdéseitekkel forduljatok az osztálytanítókhoz, délutános pedagógusokhoz, ha pedig van jó ötletetek az étkeztetéssel kapcsolatban, itt a Yammeren megtaláljátok az ezzel foglalkozó munkacsoportot.
További jó hétvégét!
A Tanári Kollégium

Tanári Kollégium - 07:29 PM - Nov 05

Kedves Csaldjaink!

Az elmúlt évek tapasztalata egyértelműen megmutatta azt, amit a Kerettantervünk is tartalmaz: nagy szükség van arra, hogy a Tanári Kollégium minden tagja részt vehessen a csütörtöki konferenciákon. Sokat gondolkodtunk, hogyan tudnánk ezt megoldani, úgy, hogy az arra rászoruló gyerekek se maradjanak délutáni felügyelet nélkül. Végül arra jutottunk, hogy csütörtök délutánról a tanulószobai foglakozások átkerülnek péntekre, így csütörtök délután 14 és 16 óra között összevont napközi lesz minden osztályfoknak együtt (annyi pedagógussal, amennyi szükséges), majd 16-tól 17 óráig a szokásos ügyelet. Így a délutáni pedagógusaink is nagyobb létszámban tudnak jelen lenni a konferencián, forgó rendszerben pedig mindannyian. A hétvégére feladott lecke pedig a pénteki tanulószobákon elkészülhet. Ez a rendszer már a jövő héttől indul. Mivel ekkor épp a Márton-napi ünnepünk lesz 17 óra után, az osztálytanítók ezt természetesen figyelembe fogják venni a házi feladatok kiadásakor.
Szép hétvégét kívánunk mindenkinek!

a Tanári Kollégium

20+ more unread in All Company: https://www.yammer.com/waldorffehervar.hu/groups/29711310848

Microsoft Corporation | One Microsoft Way, Redmond, WA 98052, USA

View more updates on Yammer https://www.yammer.com/waldorffehervar.hu/

You are receiving this e-mail because you are a member of these communities on Yammer

Manage your communities: https://yammer.com/waldorffehervar.hu/groups?mine=true
Unsubscribe: https://yammer.com/waldorffehervar.hu/account/toggle_digest?nid=10000915&pd=never




s_0_0
(image/jpeg attachment: s_0_0)

s_0_1
(image/jpeg attachment: s_0_1)

Received on Sun Nov 07 2021 - 22:02:50 CET

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Sun Nov 07 2021 - 22:12:29 CET