Nézd meg személyre szabott ajánlatunkat! 703172740

From: Vodafone Magyarorszag <hirlevel.hu_at_vodafone.com>
Date: Tue, 23 Nov 2021 12:35:54 +0100
Nézd meg a számodra ajánlott csomagunkat és hosszabbíts most online!

Kedves Ferenc!
Köszönjük, hogy megtiszteltél minket bizalmaddal!

Tájékoztatunk a mobilinternet szolgáltatásodhoz összességében leginkább hasonló, legkedvezőbb díjazású díjcsomagról (és feltételeiről).

Hosszabbítsd meg szerződésed a számodra ajánlott MobilNet Alap 2GB tarifacsomagon és élvezd a Vodafone Mobilinternet előnyeit.

Meghosszabbítom a szerződésem
Ne feledd, a tarifacsomagod havidíja készülékvásárlás esetén, 2 év határozott idő vállalásával is ugyanannyi, mint 1 éves szerződéskötés esetén!
Üdvözlettel: Vodafone
100%-ban megújuló energia
Töltsd le a My Vodafone alkalmazást!

Az alkalmazás segítségével egyetlen kattintással elérheted az előfizetéseddel kapcsolatos legfontosabb információkat és kényelmesen intézheted ügyeidet telefonodról!
Google Play App Store
Kövess minket! YouTube / Vodafone Hungary Facebook / Vodafone Hungary Instagram / Vodafone Hungary

A MobilNet Alap 2GB, MobilNet Start+, MobilNet Medium+ tarifacsomagok csak adatátviteli szolgáltatást nyújtanak, hangszolgáltatás a fenti tarifacsomagokkal nem vehető igénybe. Az adatforgalom a belföldi és a mindenkori Roaming díjszabás szerint külföldön felhasználható, küldött és fogadott adatmennyiség együttes összegét jelenti.

Havidíjas Előfizetői Szerződés esetén Vodafone az Előfizető előzetes hitelképesség vizsgálatát folytatja le. Az eredmény függvényében a Vodafone jogosult a szolgáltatás igénybevételét előleg vagy egyéb, más biztosíték (pl. bankgarancia, kezesség stb.) adásához kötni.

Amennyiben az Előfizető 4G/LTE képes készülékkel rendelkezik, úgy a 4G/LTE lefedettségi területen Vodafone 4G/LTE hálózatán veheti igénybe a szolgáltatásokat, az ÁSZF-ben rögzített minőségi mutatók és feltételek szerint. Az aktuálisan elérhető sávszélesség az adott területen a szolgáltatást biztosító hálózati technológia elérhetőségének, az azt támogató eszközök (pl. készülék, megfelelő SIM) meglétének, illetve a hálózat aktuális leterheltségének a függvénye. Az aktuális hálózati lefedettség megtekinthető a www.vodafone.hu/lefedettsegi-terkep oldalon.

A határozott és határozatlan idejű szerződés különbségeinek, illetve az Előfizetői szerződés felmondási lehetőségeinek bemutatását az alábbi oldalon érheted el: www.vodafone.hu/osszehasonlitas. A tarifa részletes leírását a Lakossági ÁSZF 1 számú melléklet: Lakossági Díjszabás Melléklet 2.3.3 pontjában találod.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Szolgáltató honlapján elhelyezésre kerültek a kiskorúak védelmét lehetővé tevő, könnyen telepíthető és használható szoftverek, illetve azokkal egyező célra szolgáló más szolgáltatások elérhetőségére, valamint használatára vonatkozó részletes információk, amelynek elérhetősége: www.vodafone.hu/kiskoruakvedelme

További információért írj az ugyfelszolgalat.hu@vodafone.com e-mail címre. A Vodafone Magyarország adatkezelési szabályzatát a Vodafone Magyarország Általános Szerződési Feltételeiben találod.

A Vodafone Magyarország adatkezelési nyilvántartási azonosítója: 329-0100.
 
Vodafone
Received on Tue Nov 23 2021 - 12:36:11 CET

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Tue Nov 23 2021 - 12:42:30 CET