Kattints a családi havidíjkedvezményekért!

From: Vodafone Magyarorszag <hirlevel.hu_at_vodafone.com>
Date: Tue, 21 Dec 2021 08:03:16 +0100
Családi havidíj-kedvezmények várnak Rátok Familyvel!
Together we can
Kedves Ferenc!
Legyen Vodafone-os az egész család, mert együtt többet kaptok!

Ha például egy RED Free+ és egy Go Midi előfizetés mellé még egy RED Free+ tarifacsomagot választasz, összesen
5 000 Ft havidíj-kedvezményt kaphatsz.
*Azonos ügyfélszámon, 1 évre készülék nélkül vagy
2 évre készülék vásárlással, e-Pack-kel.
Érdekel
Miért érdemes Vodafone Familysnek lenni?
Üdvözlettel: Vodafone
100%-ban megújuló energia
Töltsd le a My Vodafone alkalmazást!

Az alkalmazás segítségével egyetlen kattintással elérheted az előfizetéseddel kapcsolatos legfontosabb információkat és kényelmesen intézheted ügyeidet telefonodról!
Google Play App Store
Kövess minket! YouTube / Vodafone Hungary Facebook / Vodafone Hungary Instagram / Vodafone Hungary
A visszavonásig meghirdetett Vodafone Family promóció keretein belül RED Free/Free+/Infinity World/Infinity World+, Go Next/Go Midi/Go Net+/Talk+/Go Super szolgáltatáscsomagok valamelyikével rendelkező egyéni előfizető, amennyiben ugyanazon ügyfélszám alá a fenti vagy a Kid Gyerekóra/Senior Okosóra tarifacsomagcsomagokból további előfizetéseket köt, a 2. legmagasabb havi díjú Go Next/Net+/Talk+/Midi/Super tarifacsomagok esetén havi 1000 Ft, RED Free/Infinity World/Free+/Infinity World+ tarifacsomagok esetén havi 2000 Ft, a 3. és 4. legmagasabb havi díjú Go Next/Midi tarifacsomag esetén havi 3000 Ft, Go Net+/Talk+/Super tarifacsomagok esetén havi 4000 Ft, RED Free/Infinity World/Free+/Infinity World+ tarifacsomagok esetén havi 6000 Ft, a 2.,3.,4.,5.,6. legmagasabb havi díjú Kid Gyerekóra/Senior Okosóra tarifacsomagok esetén havi 1000 Ft; illetve amennyiben legalább 2 jogosult hangalapú tarifacsomaggal rendelkezik, akkor 3. és 4. legmagasabb havi díjú, új, 2 éves tabletes MobilNet Start+, Medium+ vagy készülékes HomeNet+ tarifái után havi 1000 Ft havidíj-kedvezményben részesül, a mindenkori számlazáráskor fennálló aktuális állapot figyelembevételével. A kedvezmény a legmagasabb havi díjú és Go Start/S/Basic/Mini/Light tarifán kívüli, legfeljebb három (2-4.), Kid Gyerekóra/Senior Okosóra tarifacsomag esetén legfeljebb öt (2.-6.) tarifára igényelhető, azzal, hogy a kedvezményre jogosult újonnan vásárolt tarifacsomagok esetében a sorrend függetlenül az ügyfél aktuális tarifájától, minden esetben az adott hangalapú tarifacsomag készülék nélküli, 1 éves, e-Packkel, illetve adott internet tarifacsomag készülék nélküli, 2 éves, e-Packkel meghatározott verziójának havi díja alapján kerül meghatározásra, utóbbi a Family kedvezményben részesülő hangalapú tarifacsomagok után.

További részletek a promócióról és az egyéb jogosult díjcsomagokról az üzletekben, a belföldről díjmentesen hívható 1270-es telefonszámon, az ÁSZF Akciókról szóló 7. sz. mellékletének 1.1 pontjában és a www.vodafone.hu/family oldalon.

Amennyiben az Előfizető 4G/LTE vagy 5G/NR képes készülékkel, továbbá jogosult mobiltarifacsomaggal rendelkezik, úgy a 4G/LTE illetve 5G/NR lefedettségi területen a Szolgáltató 4G/LTE illetve 5G/NR hálózatán veheti igénybe a szolgáltatásokat, az ÁSZF-ben rögzített minőségi mutatók és feltételek szerint. Becsült maximális sebesség az ÁSZF 6. mellékletében meghatározottak szerint. E szolgáltatások díjai megegyeznek a Díjszabásban meghatározott, az Előfizető szolgáltatáscsomagja szerinti díjakkal függetlenül attól, hogy a Szolgáltató azokat 4G/LTE vagy 5G/NR hálózatán tette elérhetővé. . Az aktuálisan elérhető sávszélesség az adott területen a szolgáltatást biztosító hálózati technológia elérhetőségének, az azt támogató eszközök (pl. készülék, megfelelő SIM) meglétének, illetve a hálózat aktuális leterheltségének a függvénye. Az aktuális hálózati lefedettség megtekinthető a www.vodafone.hu/lefedettsegi-terkep oldalon.

Az elektronikus hulladékkezeléssel kapcsolatos részletes információk elérhetőek a www.vodafone.hu/hulladekkezeles oldalon. A határozott és határozatlan idejű szerződés különbségeinek bemutatását az alábbi oldalon érheted el: www.vodafone.hu/osszehasonlitas.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Szolgáltató honlapján elhelyezésre kerültek a kiskorúak védelmét lehetővé tevő, könnyen telepíthető és használható szoftverek, illetve azokkal egyező célra szolgáló más szolgáltatások elérhetőségére, valamint használatára vonatkozó részletes információk, amelynek elérhetősége: https://www.vodafone.hu/kiskoruakvedelme

Amennyiben a továbbiakban nem szeretnél e-mailben értesülni ajánlatainkról, kattints ide, vagy jelezd levélben a Vodafone Magyarország Zrt. 1476 Budapest, Pf.350 címen! További információért írj az ugyfelszolgalat.hu@vodafone.com e-mail címre. A Vodafone Magyarország adatkezelési szabályzatát a Vodafone Magyarország Általános Szerződési Feltételeiben találod.

A jogaidról részletesebb tájékoztatást a www.vodafone.hu/adatkezeles oldalon találhatsz.
 
Vodafone
Received on Tue Dec 21 2021 - 08:03:30 CET

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Tue Dec 21 2021 - 08:12:25 CET