Updates from All Company

From: Fehér Vár Waldorf Óvoda, Általános Iskola és AMI on Yammer <noreply_at_yammer.com>
Date: Mon, 03 Jan 2022 20:33:39 +0000

==Updates from your Yammer communities==

1 of your communities has new activity

===All Company===
Iskolaképviselő Fehérvár Waldorf Iskola - 10:36 PM - Aug 24 2021
Kedves Szülők!

Bár tudjuk, hogy az írásos kommunikáció nem a legjobb, de most mégis ezt kell használnom, hiszen lassan tanévkezdés és szeretném, ha minden információ birtokában lennétek.

Szeretném megosztani veletek a döntésemet, mely szerint augusztus 31-ével lemondok az iskolaképviselői pozíciómról és átadom a helyem egy olyan belső vezetői körnek, melynek tagjaiban úgy érzem, hogy több erő és energia van, hogy az intézményt jó kezekben továbbvigyék.

Az elmúlt négy évemben igyekeztem lelkiismeretesen és sokszor erőmön felül vinni az iskolaképviselőséget. Remélem, hogy ennek volt és lesz is haszna.

Most azonban azt látom, hogy valamin változtatni kell, hogy tovább haladhasson egy közösségileg megerősödött, közös célokért közösen munkálkodó pedagógus-fenntartó-szülői csapat. Le kell tisztázni a kompetenciákat, meg kell határozni és ki kell mondani a közös célokat, hogy valóban egy hajóban evezhessünk.

Ezek hiánya számomra az utóbbi időben ellehetetlenítették az értelmes munkát.

Az intézmény ezzel a váltással természetesen nem kerül veszélybe, a munka folyik tovább, csak már egy másik vezetői csapattal, mely pedagógusokból áll fel. Amint minden egyeztetésen túl leszünk, természetesen megosztjuk Veletek, hogy kikből áll az új vezetőség.

A Tanári Kollégium támogatásával maradok az iskolában, németet és fejlesztőórákat fogok tartani, részt veszek majd a délutánokban is és természetesen segítem az új vezetői kör munkáját.

Dóra
Bakos-Szigeti Kata - 11:44 AM - Jan 03
Sziasztok, szeretném megkérdezni, hogy végül kikből áll pontosan az iskolavezetői csoport és ez mennyire végleges vagy milyen koncepció alapján halad az ügy? Egy pedagógusról "véletlenül" tudom csak, hogy benne van a vezetésben, és azt meg "hallomásból" tudom hogy állítólag 4 pedagógusból áll. Ha volt vagy van erre tájékoztatás csak elkerülte a figyelmemet valaki legyen kedves linkelje. Köszönöm előre is és BUÉK 🥂

15 more unread in All Company: https://www.yammer.com/waldorffehervar.hu/groups/29711310848

Microsoft Corporation | One Microsoft Way, Redmond, WA 98052, USA

View more updates on Yammer https://www.yammer.com/waldorffehervar.hu/

You are receiving this e-mail because you are a member of these communities on Yammer

Manage your communities: https://yammer.com/waldorffehervar.hu/groups?mine=true
Unsubscribe: https://yammer.com/waldorffehervar.hu/account/toggle_digest?nid=10000915&pd=never




s_0_0
(image/jpeg attachment: s_0_0)

r_0_0
(image/jpeg attachment: r_0_0)

Received on Mon Jan 03 2022 - 21:33:45 CET

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Mon Jan 03 2022 - 21:42:21 CET