Telekom: Megrendelésedet fogadtuk

From: Telekom <noreply_at_telekom.hu>
Date: Mon, 7 Feb 2022 09:44:49 +0000 (GMT)
Success order
 
 

Kedves Péter Ferenc Zsolt

 

Megrendelésedet fogadtuk

Megrendelésed megkaptuk, annak részleteit az alábbiakban találod.
Rendelés száma: 220207-A00000011
 

E szerződés-összefoglaló az uniós jogszabályok követelményeinek megfelelően tartalmazza a szolgáltatásajánlat fő elemeit. Az összefoglaló segít összehasonlítani a különböző szolgáltatásajánlatokat. A szolgáltatásokkal és berendezésekkel kapcsolatos teljes körű tájékoztatást más dokumentumok tartalmazzák.

 

Megrendelő adatai

 

NévPéter Ferenc Zsolt
Számlázási cím: 1213 Budapest XXI. ker., Szentmiklósi út 22.

 

Szolgáltatás

Mobil szolgáltatás

+36 30 892 0422

Mobil L 2020 + 25GB

CP30

1 év hűséggel megújított szolgáltatás, e-Pack kedvezménnyel

13 980 Ft/hó

 

Fizetendő összesen

Havonta fizetendő

13 980 Ft

 

SZERZŐDÉS ADATAINAK ÖSSZEFOGLALÓJA

 

Szolgáltatások és berendezések:
A szolgáltatásokra – és amennyiben a szerződésnek része – a berendezésekre vonatkozó információkat jelen szerződés-összefoglaló tartalmazza.

 

Ár:
Az árra vonatkozó információkat jelen szerződés-összefoglaló tartalmazza.

 

A további hívásirányok és kiegészítő szolgáltatások árait a Lakossági ÁSZF tartalmazza (3. a-d. mellékletek).
A kedvezmények részletes leírását a Lakossági ÁSZF Törzsrésze, a 3.a., 3.b., 3.d., 6., 7. mellékletek tartalmazzák.

 

A szerződés időtartama, felmondása:
A határozott idejű szerződés időtartamát jelen szerződés-összefoglaló tartalmazza. A határozott időtartamú Előfizetői szerződés helyébe a meghatározott idő elteltével határozatlan időtartamú Előfizetői szerződés lép.

 

Nem lép határozatlan időtartamú Előfizetői szerződés a határozott időtartamú szerződés helyébe,

1) ha az Előfizető egyoldalúan - vagy az Előfizető és a Szolgáltató közös akarattal - a határozott idő lejártát megelőzően írásban nyilatkozik arról, hogy a határozott idő leteltével a szerződést megszünteti, vagy
2) az Eht. 127. § (4f) bekezdése szerinti kedvezményes szerződéses feltételeket biztosító internet hozzáférés szolgáltatás igénybevételére vonatkozó határozott időtartamú Előfizetői szerződés esetén.
 

A felmondással kapcsolatos szabályok az alábbiak:
Az Előfizető felmondása

1) Az Előfizető a határozott idejű Előfizetői szerződést a szolgáltatás nyújtásának megkezdésétől számított 14 napon belül azonnali hatállyal felmondhatja, ha
a) az Előfizetői szerződés további teljesítéséhez fűződő érdeke azon okból szűnt meg, hogy az Előfizetői szerződésben megjelölt előfizetői hozzáférési ponton vagy cím, helyrajzi szám szerint megjelölt igénybevételi helyen a szolgáltatás minősége nem felel meg az Előfizetői szerződésben foglaltaknak vagy nem vehető igénybe, vagy
b) az internet-hozzáférés szolgáltatás nem teszi lehetővé a Szolgáltató által az Előfizetői szerződés részeként nyújtott digitális tartalom vagy alkalmazás elérését, használatát. Ilyen esetben a Szolgáltató a szerződéskötéstől vagy a szerződés későbbi hatálybalépése esetén a hatálybalépéstől a felmondásig eltelt időre járó arányos havidíjat, valamint forgalomarányos díjat tartalmazó szolgáltatás esetében az Előfizető által felhasznált forgalom díját vagy a szolgáltatással igénybe vett eseti díjas egyéb szolgáltatások ellenértékét követelheti. Amennyiben az Előfizető úgy dönt, hogy a készüléket megtartja, a Szolgáltató a kiegyenlítetlen részleteket egyösszegben követelheti.
2) A Szolgáltató egyoldalú szerződésmódosítása esetén az Előfizető felmondhatja a határozott idejű Előfizetői szerződését a határozott időtartam lejárta előtt. Ilyen esetben a Szolgáltató a készülékhez kapcsolódó kedvezményeket követelheti.
3) Az Előfizető az Eszr. 26.§ (3) bekezdésben meghatározott esetekben felmondhatja a határozott idejű Előfizetői szerződését a határozott időtartam lejárta előtt. Ilyen esetekben a Szolgáltató a készülékhez kapcsolódó kedvezményeket követelheti.
4) Az Előfizető az Eht. 134.§ (15a) bekezdése szerinti esetekben is felmondhatja a határozott idejű előfizetői szerződését a határozott időtartam lejárta előtt. Ilyen esetben a Szolgáltató a készülékhez kapcsolódó és egyéb kedvezményeket érvényesíthet.
5) Az Előfizető a határozott idejű szolgáltatáscsomagra vonatkozó szerződés esetén a Szolgáltató szerződésszegése/egyoldalú szerződésmódosítása miatt a határozott időtartam lejárta előtt felmondhatja az Előfizetői szerződést a szolgáltatáscsomag részét képező bármely elektronikus hírközlési szolgáltatás tekintetében. Ilyen esetben a Szolgáltató a készülékhez kapcsolódó kedvezményeket követelheti.
6) Az Előfizető a határozatlan idejű Előfizetői szerződést azonnali hatállyal bármikor további jogkövetkezmények nélkül felmondhatja. Ilyen esetben nincs jogkövetkezmény, kivéve egyes közös kedvezmények esetén, ilyenkor egyes közös kedvezmények feltételei szerint a felmondás a kedvezmény csökkenésével, vagy a közös kedvezmény megszűnésével járhat.

A Szolgáltató felmondása

1) A Szolgáltató a határozott időtartam lejárta előtt felmondhatja a határozott idejű Előfizetői szerződést az Előfizető Eht. 134.§ (6 (7)(13) és az Eszr. 18.§ (5) bekezdései szerinti szerződésszegő magatartása miatt. Ilyen esetben a Szolgáltató a készülékhez kapcsolódó és egyéb kedvezményeket érvényesítheti. Egyes közös kedvezmények feltételei szerint a felmondás a kedvezmény csökkenésével, vagy a közös kedvezmény megszűnésével járhat.
2) A Szolgáltató az előfizetői jogviszony során rendes felmondással bármikor felmondhatja az előfizetői szerződést. Az előfizetői szerződés szolgáltató általi rendes felmondásának felmondási ideje az Eht. 134.§ (1a), a (6)-(7), illetve a (13) bekezdésben meghatározottak kivételével nem lehet kevesebb mint 60 nap. Ilyen esetben a feleknek elszámolási kötelezettségük keletkezik. Az Előfizetői szerződés Szolgáltató általi rendes felmondása nem mentesíti az Előfizetőt a Szolgáltató Előfizetői szerződésből eredő követeléseinek kielégítése alól.
 

Funkciók fogyatékossággal élő végfelhasználóknak
A fogyatékossággal élő Egyéni Előfizetők számára a Lakossági ÁSZF-ben foglalt szolgáltatások az abban foglalt feltételekkel érhetőek el.

 

A rendeléshez kapcsolódó dokumentumokat az online ügyfélszolgálat felületén a Dokumentumok menüben találod.

Kérdés esetén fordulj bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz.

 

Üdvözlettel:

Telekom

 
 
 
 
 
 

Általános szerződési feltételek

Adatvédelem

                                                           
Received on Mon Feb 07 2022 - 10:53:28 CET

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Mon Feb 07 2022 - 11:02:12 CET