Nézd meg különleges tarifa és készülék ajánlatunkat!

From: Vodafone Magyarorszag <hirlevel.hu_at_vodafone.com>
Date: Mon, 21 Mar 2022 15:05:17 +0100
Rendeld meg otthonról új telefonod online kedvezményes áron!
Rendeld meg otthonról új telefonod online, kedvezményes áron!
Kedves Sándorné!
Köszönjük, hogy megtiszteltél minket bizalmaddal és a Vodafone szolgáltatásait választottad!

Mindezt egy különleges készülékajánlattal szeretnénk megköszönni Neked.
Hosszabbítsd a 703400368 telefonszámú előfizetéshez tartozó szerződésed otthonról, kényelmesen, online és válassz új okostelefont a Go Midi tarifacsomagunk mellé 2 éves előfizetéssel, egyösszegben vagy 21 havi kamatmentes részletre – legfeljebb a vételár erejéig, esetenként mobil előleggel.

Kosárba rakom
Válaszd az alábbi készüléket a tarifacsomagod mellé!
Samsung Galaxy A22
5G 128GB DS


0 Ft kezdőrészlet
21 hó x 3 790 Ft
Teljes készülékár: 79 590 Ft

Megnézem
Üdvözlettel: Vodafone
100%-ban megújuló energia
Töltsd le a My Vodafone alkalmazást!

Az alkalmazás segítségével egyetlen kattintással elérheted az előfizetéseddel kapcsolatos legfontosabb információkat és kényelmesen intézheted ügyeidet telefonodról!
Google Play App Store
Kövess minket! YouTube / Vodafone Hungary Facebook / Vodafone Hungary Instagram / Vodafone Hungary
Készülékajánlataink visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényesek.

A feltüntetett árak az online hosszabbítás esetén járó 2100 Ft-os készülékkedvezményt nem tartalmazzák.

Havidíjas Előfizetői Szerződés esetén Vodafone az Előfizető előzetes hitelképesség vizsgálatát folytatja le. Az eredmény függvényében a Vodafone jogosult a szolgáltatás igénybevételét előleg vagy egyéb, más biztosíték (pl. bankgarancia, kezesség stb.) adásához kötni.

A Vodafone Go és Red ajánlatok visszavonásig érhetők el egyéni előfizetők részére. A Vodafone Red Max+ ajánlat visszavonásig érhető el meglévő egyéni előfizetők részére tarifacsomag-váltás és szerződéshosszabbítás esetén.

Részletes feltételek az üzletekben, a belföldről díjmentesen hívható 1270-es telefonszámon, az ÁSZF Díjszabásról szóló melléklet A/1.1.5,1.1.6., illetve az Akciókról szóló melléklet A/1-2. pontjában és a www.vodafone.hu/mobil-szolgaltatasok/elofizeteses-tarifak oldalon.

Apple készülék esetén, az iOS 15 verziószámtól elérhető „Privát átjátszó” funkció hatással lehet egyes Vodafone termékekre, szolgáltatásokra. További információ: www.vodafone.hu/extrak-kiegeszitok/vodafone-pass-adat-opciok.

Amennyiben az Előfizető 4G/LTE képes készülékkel rendelkezik, úgy a 4G/LTE lefedettségi területen Vodafone 4G/LTE hálózatán veheti igénybe a szolgáltatásokat, az ÁSZF-ben rögzített minőségi mutatók és feltételek szerint. Az aktuálisan elérhető sávszélesség az adott területen a szolgáltatást biztosító hálózati technológia elérhetőségének, az azt támogató eszközök (pl. készülék, megfelelő SIM) meglétének, illetve a hálózat aktuális leterheltségének a függvénye. Az aktuális hálózati lefedettség megtekinthető a www.vodafone.hu/lefedettsegi-terkep oldalon.

A határozott és határozatlan idejű szerződés különbségeinek, illetve az Előfizetői szerződés felmondási lehetőségeinek bemutatását az alábbi oldalon érheted el: www.vodafone.hu/osszehasonlitas.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Szolgáltató honlapján elhelyezésre kerültek a kiskorúak védelmét lehetővé tevő, könnyen telepíthető és használható szoftverek, illetve azokkal egyező célra szolgáló más szolgáltatások elérhetőségére, valamint használatára vonatkozó részletes információk, amelynek elérhetősége: www.vodafone.hu/kiskoruakvedelme.

Amennyiben a továbbiakban nem szeretnél e-mailben értesülni ajánlatainkról, kattints ide, vagy jelezd levélben a Vodafone Magyarország Zrt. 1476 Budapest, Pf.350 címen!

További információért írj az ugyfelszolgalat.hu@vodafone.com e-mail címre. A Vodafone Magyarország adatkezelési szabályzatát a Vodafone Magyarország Általános Szerződési Feltételeiben találod.

A Vodafone Magyarország adatkezelési nyilvántartási azonosítója: 329-0100.
 
Vodafone
Received on Mon Mar 21 2022 - 15:22:02 CET

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Mon Mar 21 2022 - 15:22:13 CET