Új Internet L és TV HD Plus csomag 115 csatornával

From: Vodafone Magyarorszag <hirlevel.hu_at_vodafone.com>
Date: Mon, 28 Mar 2022 10:44:07 +0200
Válaszd új otthoni ajánlatunkat és élvezd a mobil-vezetékes kedvezményeket és előnyöket!
Together we can
Kedves Ügyfelünk!
Köszönjük, hogy a Vodafone mobil szolgáltatását veszed igénybe!

Válaszd együtt Internet L vario és TV HD Plus vario csomagunkat
7 590 Ft/hó havidíjért, 1 évre, e-Pack kedvezménnyel - és élvezd a Vodafone TV nyújtotta előnyöket!
Miért érdemes a Vodafone otthoni szolgáltatását választanod?
le- és feltöltési sebesség TV Comfort csomag Személyes ajánló
500/200 Mbit/s maximális le- és feltöltési sebesség, Wifi modemmel. Stabil és gyors internet munkához, tanuláshoz vagy játékhoz. TV HD Plus vario csomag 115 TV csatornával
(melyből 60 HD)
Vodafone TV Személyes ajánlóval, Felvétel- és egyéb hasznos funkciókkal
Nálad elérhető ajánlatok itt!
Mobil-vezetékes ügyfélkedvezmények
Havidíj-kedvezmény Akár 3 500 Ft havidíj-kedvezmény mobil előfizetésedre
Válaszd otthoni szolgáltatásainkat mobil előfizetésed mellé és részesülj mobil havidíj-kedvezményben.
Extra mobiladat Extra mobiladat minden hónapban
Díjmentes havi extra adatot adunk Go tarifacsomagokra mobil-vezetékes ügyfeleinknek
Korlátlan tévézés mobilon Korlátlan tévézés mobilon
Vodafone TV applikációval és RED előfizetéssel belföldön korlátlanul tévézhetsz bárhol, bármikor (EU-ban 20 GB adattal, 10/10 Mbit/s le- és feltöltési sebességtől).
Érdekel
Üdvözlettel: Vodafone
100%
Töltsd le a My Vodafone alkalmazást!

Az alkalmazás segítségével egyetlen kattintással elérheted az előfizetéseddel kapcsolatos legfontosabb információkat és kényelmesen intézheted ügyeidet telefonodról!
Google Play App Store
Kövess minket! YouTube / Vodafone Hungary Facebook / Vodafone Hungary Instagram / Vodafone Hungary
A Vodafone TV médiabox használatához állandó vezetékes internetkapcsolat és HDMI bemenettel rendelkező TV készülék szükséges. Az otthoni szolgáltatások elérhetősége területenként változhat. A 7 napos Műsorvisszajátszó és Felvétel funkciók működése a tartalomszolgáltató jogosultságainak függvénye.

Részletek: www.vodafone.hu/miert-a-vodafone/otthoni-szolgaltatasok/vodafonetv.

Az otthoni ajánlatok 2021. november 8-tól visszavonásig érvényesek, új vezetékes egyéni előfizetők számára. A szolgáltatási területekről és a technikai feltételekről - különösen az Internet XL vario csomag kapcsán - bővebb információt a Vodafone Lakossági ÁSZF 1. sz. mellékletében találsz. Rendes körülmények között elérhető le- és feltöltési sebesség: Internet M vario optikai hálózaton (GPON): 125/45 Mbit/s, kábelhálózaton (HFC): 125/12 Mbit/s, Internet L vario optikai hálózaton (GPON): 275/160 Mbit/s, kábelhálózaton (HFC): 275/13 Mbit/s, Internet XL vario optikai hálózaton (GPON): 775/775 Mbit/s. A kábelhálózat (HFC) bizonyos területein Vodafone TV szolgáltatás nem vehető igénybe. A szolgáltatási területek elérhetőségéről bővebb információt a Vodafone Lakossági Vezetékes ÁSZF 3.2. pontjában találsz.

A további vezetékes internetcsomagok maximális sávszélességéről a Vodafone ÁSZF 1. Számú mellékletéből tájékozódhatsz a www.vodafone.hu/vodafonerol/aszf oldalon.

A Vodafone mobil és vezetékes ügyfeleknek szóló Előnyök és Havidíj-kedvezmény akció visszavonásig érvényesek azon egyéni és flotta előfizetők számára, akik a Vodafone Magyarországnál legalább egy jogosult havi díjas, 2019. szeptember 2-át követően határozott időre kötött, aktív mobil hangalapú, illetve legalább egy aktív helyhez kötött (vezetékes tv, telefon és internet) szolgáltatásra vonatkozó Előfizetői Szerződéssel, és az adott Előfizetői Szerződéseken azonos természetes azonosítókkal rendelkeznek. A Kedvezmény minden hónapban, ügyfélszámtól függetlenül az Előfizető mindenkori legmagasabb havidíjú, határozott idejű, jogosult RED/Go illetve egyedi flotta tarifacsomagja alapján kerül meghatározásra és az adott tarifacsomag internet havidíjából levonásra, és nem haladhatja meg az adott számlában az adott tarifacsomag következő időszakra terhelt internet havidíját. Online megrendelés esetén a mobil-vezetékes ügyfeleknek szóló Előnyök és Kedvezmények mobil havidíj-kedvezmény nem jelenik meg a kosárban, az a havi mobilszámlából kerül majd automatikusan levonásra. A havidíj-kedvezmény és előnyök aktiválásáról SMS-ben értesítünk. További részletek a Lakossági Vodafone ÁSZF Akciókról szóló mellékletében és a www.vodafone.hu/mobilesotthoni oldalon.

Amennyiben az Előfizető 4G/ LTE képes készülékkel rendelkezik, úgy a 4G/LTE lefedettségi területen Vodafone 4G/LTE hálózatán veheti igénybe a szolgáltatásokat, az ASZF-ben rögzített minőségi mutatók és feltételek szerint. A garantált le- és feltöltési sebesség 0/0 Mbit/s.. Az aktuális hálózati lefedettség megtekinthető a www.vodafone.hu/lefedettsegi-terkep oldalon.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Szolgáltató honlapján elhelyezésre kerültek a kiskorúak védelmét lehetővé tevő, könnyen telepíthető és használható szoftverek, illetve azokkal egyező célra szolgáló más szolgáltatások elérhetőségére, valamint használatára vonatkozó részletes információk, amelynek elérhetősége: https://www.vodafone.hu/kiskoruakvedelme

Amennyiben a továbbiakban nem szeretnél e-mailben értesülni ajánlatainkról, kattints ide, vagy jelezd levélben a Vodafone Magyarország Zrt. 1476 Budapest, Pf.350 címen! További információért írj az ugyfelszolgalat.hu@vodafone.com e-mail címre. A Vodafone Magyarország adatkezelési tájékoztatóját a Vodafone Magyarország Általános Szerződési Feltételeiben találod.

A Vodafone Magyarország adatkezelési nyilvántartási azonosítója: 329-0100.

A jogaidról részletesebb tájékoztatást a www.vodafone.hu/adatkezeles oldalon találhatsz.
 
Vodafone
Received on Mon Mar 28 2022 - 12:19:21 CEST

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Mon Mar 28 2022 - 12:22:17 CEST