Előfizetői szerződésed határozott ideje hamarosan lejár - 703400368

From: Vodafone Magyarorszag <hirlevel.hu_at_vodafone.com>
Date: Thu, 31 Mar 2022 11:18:59 +0200
Előfizetői szerződésed határozott ideje hamarosan lejár 703400368

Kedves Sándorné!
A hatályos jogszabályok alapján határozott idejű előfizetői szerződésed megszűnését megelőzően tájékoztatunk a felhasználási szokásaidhoz leginkább igazodó legkedvezőbb tarifacsomagokról.

Ha ajánlatunk elnyerte tetszésed, akkor már most lehetőséged van váltani és meghosszabbítani előfizetői szerződésed.
Meghosszabbítom a szerződésem
Határozott idejű szerződésed 23 nap múlva, 2022.04.23-án/én határozatlan idejűvé válik, változatlan havidíjon és feltételekkel.
Ne feledd, a tarifacsomagod havidíja készülékvásárlás esetén, 2 év határozott idő vállalásával is ugyanannyi, mint 1 éves szerződéskötés esetén!

A jelenlegi tarifacsomagod korlátlan hálózaton belüli percet és SMS-t, illetve 200 belföldön és az EU-ban, magyar és EU-s számokra lebeszélhető percet és SMS-t, valamint 3GB belföldön és az EU-ban felhasználható adatot tartalmaz. A tarifacsomagod része továbbá a Social Pass.

Üdvözlettel: Vodafone
100%-ban megújuló energia
Töltsd le a My Vodafone alkalmazást!

Az alkalmazás segítségével egyetlen kattintással elérheted az előfizetéseddel kapcsolatos legfontosabb információkat és kényelmesen intézheted ügyeidet telefonodról!
Google Play App Store
Kövess minket! YouTube / Vodafone Hungary Facebook / Vodafone Hungary Instagram / Vodafone Hungary

A Vodafone Go ajánlatok visszavonásig érhetők el egyéni előfizetők részére. Részletes feltételek az üzletekben, a belföldről díjmentesen hívható 1270-es telefonszámon, az ÁSZF Díjszabásról szóló melléklet A/1.1.6., illetve az Akciókról szóló melléklet A/1-2. pontjában és a www.vodafone.hu/mobil-szolgaltatasok/elofizeteses-tarifak oldalon.

A számlázás egyperces egységekben történik. Az EU nemzetközi díjzónán kívüli, illetve a tarifában foglalt percek és SMS-ek feletti nemzetközi percdíjak a Díjszabás A/8. (Külföldre irányuló hívások díja (nemzetközi hívások) fejezete szerinti nemzetközi díjazás, a nemzetközi SMS-ek a fenti táblázatban foglaltak szerint árazódnak.

A Go Super tarifacsomag kizárólag a lakossági felhasználás szabályainak betartása mellett, természetes személy felhasználók személyes hírközlési igényeinek kielégítésére használhatóak (személyi használat), melybe nem értendő bele például, ha a SIM kártyát nem mobiltelefon-készülékben használják; hívások automatizált indítása; telemarketing, ügyfélszolgálati tevékenység stb. Nem rendeltetésszerű használat esetén, Vodafone fenntartja a jogot, hogy előzetes figyelmeztetést követően az előfizetést a Hang+Adat Alaptarifára váltsa. A készülékbiztosítás szolgáltatás a Vodafone-tól 60 napnál nem régebben vásárolt készülékekre elérhető.

Havidíjas Előfizetői Szerződés esetén Vodafone az Előfizető előzetes hitelképesség vizsgálatát folytatja le. Az eredmény függvényében a Vodafone jogosult a szolgáltatás igénybevételét előleg vagy egyéb, más biztosíték (pl. bankgarancia, kezesség stb.) adásához kötni.

Amennyiben az Előfizető 4G/LTE képes készülékkel rendelkezik, úgy a 4G/LTE lefedettségi területen Vodafone 4G/LTE hálózatán veheti igénybe a szolgáltatásokat, az ÁSZF-ben rögzített minőségi mutatók és feltételek szerint. Az aktuálisan elérhető sávszélesség az adott területen a szolgáltatást biztosító hálózati technológia elérhetőségének, az azt támogató eszközök (pl. készülék, megfelelő SIM) meglétének, illetve a hálózat aktuális leterheltségének a függvénye. Az aktuális hálózati lefedettség megtekinthető a www.vodafone.hu/lefedettsegi-terkep oldalon.

A határozott és határozatlan idejű szerződés különbségeinek, illetve az Előfizetői szerződés felmondási lehetőségeinek bemutatását az alábbi oldalon érheted el: www.vodafone.hu/osszehasonlitas. A tarifa részletes leírását az ÁSZF Díjszabásról szóló melléklet A/1.1.6., illetve az Akciókról szóló melléklet A/1-2. pontjában találod.

Közösségi, chat, zene élmény szabadon szolgáltatás igénybe vétele esetén a tarifacsomag használatot biztosít a Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, Snapchat, Messenger, WhatsApp, Viber, Spotify, Apple Music, Soundcloud, Deezer és Tidal alkalmazások saját tartalmaira, amíg minimális adattal rendelkezel. A Vodafone Pass-ban foglalt applikációk frissítése és beágyazott tartalmai fogyaszthatják az adatot. További információk a Vodafone Pass-ról: www.vodafone.hu/extrak-kiegeszitok/vodafone-pass-adat-opciok.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Szolgáltató honlapján elhelyezésre kerültek a kiskorúak védelmét lehetővé tevő, könnyen telepíthető és használható szoftverek, illetve azokkal egyező célra szolgáló más szolgáltatások elérhetőségére, valamint használatára vonatkozó részletes információk, amelynek elérhetősége: www.vodafone.hu/kiskoruakvedelme

További információért írj az ugyfelszolgalat.hu@vodafone.com e-mail címre. A Vodafone Magyarország adatkezelési szabályzatát a Vodafone Magyarország Általános Szerződési Feltételeiben találod.

A Vodafone Magyarország adatkezelési nyilvántartási azonosítója: 329-0100.
 
Vodafone
Received on Thu Mar 31 2022 - 11:19:23 CEST

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Thu Mar 31 2022 - 11:22:13 CEST